31 Ocak 2012, Salı 11:42:12

THY'DEN 102 İPTAL DAHA

Olumsuz hava şartlarının devam etmesi dolayısı ile sekteye uğrayan hava trafiğine yeni iptal seferler ekleniyor.
  • Ataturk havalimani genisletilmeli cok dogru soylemis arkadas. Tam bir sirke donustu son iki senedir, ucaklari birakin insanlar icin bile yer kalmadi terminal icerisinde, pasaport bankolarinda hep itis kakis eziyet. Ic hatlar daha da fena, yaz aylarinda insan ezilirim diye korkuyor. Park yeri kalmadi cok sacma bir gerekce, yazik bu insanlara senelerdir belliydi boyle olacagi. Trafik yuzunden normal havada bile rotarli kalkan ucaklarin bu havada nasil kalkacagini dusunmek bile istemiyorum. Vizyon lazim ustat vizyon, Silivriye havaalani yapacaaz demekle olmuyor bu isler.
  • Varilan nokta havaalaninin kucuk olmasi sebebi ile biriken ucuslar yuzunden operasyon yapilamaz hale gelmis bir AHL goruntusu.Frankfurt'ta da Pariste'de kis cetindir, fakat ucuslar bir sekilde halledilir.Bir kac yil once Heatrow'da da cok kotu kar vardi ve orasida Istanbul'un su andaki durumunu aratmadi, sebebi? biriken ucuslardi.Heatrow'da yuzolcumu olarak Istanbul'dan cok buyuk degildir.Eger AHL yuzolcumu olarak bir Munih olabilse idi bugun Istanbul'un basina bu gelmezdi.Sahsi gorusum bir an once AHL'nin cevresindeki sacmaliklar yikilip kapasite artirimina gidilmeli.Zamaninda birilerine nasil pe$ke$ cekildiyse oyle de geri alinir.$eriatin kestigi parmak acimaz.
  • ülkemizde bazi seylerin sistemsiz ve gelisigüzel yapildigi belli bir gercek. ama kötü hava sartlari(buna asiri kar yagisi dahil) ucak iptaline yol acabilir.. aksakliklar olabilir.. bu hicbir havayoluna mal edilemez.. inanmayan Lufthansa nin böylesi havalarda sadece Münihten kac ucak iptal ettigini arastira bilir.. hadi biz beceriksiziz.. LH ya ne diyeceksiniz ???
  • bu kar kıyamette hala neden iptal orda havalar güzel diye bir soru yöneltiliyorsa ben bu insanların aklından şüphe ederim bukadarmı canınıza susadınız oturun oturduğunuz yerde
  • 29 - 30 un yolcuları nın ucusları yapılıor bence o inen kalkan ucuslarda ondan 1 gün geriden gelior suan nzmn aynı gunu yakalar iptalleri azaltarak mantıklı bence :S
  • ANTALYADAN SELAMLAR... SKY...
  • işin ehli olmayan insanlar tarafından layıkıyla yönetilmediği için zararda olan thy için yeni bir bahane daha ortaya çıktı...iptal bahanesi...arap baharı...tsunami...döviz,yakıt fiyatları derken bir de bu çıktı.son birkaç gündür yaşanan sefer iptalleri nedeniyle oluşan zarar 1.çeyrek mali tablolarına yansıyacak olup oradaki zarari kesin buna bağlarlar görürsünüz.
  • 102 sefer o kadar fazla degil. Bakiyorum hala ucaklar iniyor kalkiyor. Bir haftaya kadar isler normale doner ama insallah yolcularimiz bunu gelecek kislarda hatirlarlar. Eger kis gunu yolculuk yapicaksan bunu goz onune alicaksin. THY nin zarari buyuk olucaktir bu bir hafta icerisinde.
  • Bravo Turkiye'm tam sana layik bir tablo.Kar yagar,yagmur yagar,simsek cakar olmayan sistemimiz iyice bozulur.Umarim bunlardan ders aliriz.Bizden daha kotu hava sartlari olan ulkelerde bile boyle tablolar olmuyor...
  • iptal sadece hava şartlarına göre olmaz...biraz düşünürsen bir çok neden bulursun... bilip bilmeden yorum çok ayıp...
Yurt genelini etkisi altına alan ağır kış koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar devam ediyor.

Türk Hava Yolları (THY) internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni iptal seferlerini yayınladı ve yolculara havalimanına gelmeden önce uçuşlarını kontrol etmelerini istedi.

İşte Türk Hava Yolları'nın yeni iptal listesi;



THY'DEN 102 İPTAL DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ataturk havalimani genisletilmeli cok dogru soylemis arkadas. Tam bir sirke donustu son iki senedir, ucaklari birakin insanlar icin bile yer kalmadi terminal icerisinde, pasaport bankolarinda hep itis kakis eziyet. Ic hatlar daha da fena, yaz aylarinda insan ezilirim diye korkuyor. Park yeri kalmadi cok sacma bir gerekce, yazik bu insanlara senelerdir belliydi boyle olacagi. Trafik yuzunden normal havada bile rotarli kalkan ucaklarin bu havada nasil kalkacagini dusunmek bile istemiyorum. Vizyon lazim ustat vizyon, Silivriye havaalani yapacaaz demekle olmuyor bu isler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Varilan nokta havaalaninin kucuk olmasi sebebi ile biriken ucuslar yuzunden operasyon yapilamaz hale gelmis bir AHL goruntusu.Frankfurt'ta da Pariste'de kis cetindir, fakat ucuslar bir sekilde halledilir.Bir kac yil once Heatrow'da da cok kotu kar vardi ve orasida Istanbul'un su andaki durumunu aratmadi, sebebi? biriken ucuslardi.Heatrow'da yuzolcumu olarak Istanbul'dan cok buyuk degildir.Eger AHL yuzolcumu olarak bir Munih olabilse idi bugun Istanbul'un basina bu gelmezdi.Sahsi gorusum bir an once AHL'nin cevresindeki sacmaliklar yikilip kapasite artirimina gidilmeli.Zamaninda birilerine nasil pe$ke$ cekildiyse oyle de geri alinir.$eriatin kestigi parmak acimaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ülkemizde bazi seylerin sistemsiz ve gelisigüzel yapildigi belli bir gercek. ama kötü hava sartlari(buna asiri kar yagisi dahil) ucak iptaline yol acabilir.. aksakliklar olabilir.. bu hicbir havayoluna mal edilemez.. inanmayan Lufthansa nin böylesi havalarda sadece Münihten kac ucak iptal ettigini arastira bilir.. hadi biz beceriksiziz.. LH ya ne diyeceksiniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kar kıyamette hala neden iptal orda havalar güzel diye bir soru yöneltiliyorsa ben bu insanların aklından şüphe ederim bukadarmı canınıza susadınız oturun oturduğunuz yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
29 - 30 un yolcuları nın ucusları yapılıor bence o inen kalkan ucuslarda ondan 1 gün geriden gelior suan nzmn aynı gunu yakalar iptalleri azaltarak mantıklı bence :S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ANTALYADAN SELAMLAR... SKY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işin ehli olmayan insanlar tarafından layıkıyla yönetilmediği için zararda olan thy için yeni bir bahane daha ortaya çıktı...iptal bahanesi...arap baharı...tsunami...döviz,yakıt fiyatları derken bir de bu çıktı.son birkaç gündür yaşanan sefer iptalleri nedeniyle oluşan zarar 1.çeyrek mali tablolarına yansıyacak olup oradaki zarari kesin buna bağlarlar görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
102 sefer o kadar fazla degil. Bakiyorum hala ucaklar iniyor kalkiyor. Bir haftaya kadar isler normale doner ama insallah yolcularimiz bunu gelecek kislarda hatirlarlar. Eger kis gunu yolculuk yapicaksan bunu goz onune alicaksin. THY nin zarari buyuk olucaktir bu bir hafta icerisinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bravo Turkiye'm tam sana layik bir tablo.Kar yagar,yagmur yagar,simsek cakar olmayan sistemimiz iyice bozulur.Umarim bunlardan ders aliriz.Bizden daha kotu hava sartlari olan ulkelerde bile boyle tablolar olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iptal sadece hava şartlarına göre olmaz...biraz düşünürsen bir çok neden bulursun... bilip bilmeden yorum çok ayıp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000