16 Nisan 2013, Salı 12:33:36

THY'DE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Türk Hava Yolları’nda genel müdür yardımcılığı koltuğunda nöbet değişimi yaşandı. Hangi isim ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığı koltuğuna oturdu?
  • Bu Thy cadı kazanı böyle Allah islah etsin
  • Adam gibi adam olmaya ne gerek var, adamı olan adam ol yeter!Devrinde yaşıyoruz.Doğru olsan ok gibi yabana atarlar seni,eğri olsan yay gibi elde tutarlar seni.Üzülme Soner bey HAK doğruların yanındadır.
  • HAK HAKLININ EN MUKADDES MALIDIR.VERMEZLERSE ALACAKSIN TAMAM MI ? YOLUN AÇIK OLSUN SONER BEY DURMAK YOK YOLA DEVAM.ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYAÇ VAR.
  • TGS Genel Müdürlüğüne de THY Pazarlama bilmem ne daire başkanlığından bir Rizeli getirilmişti. şirketin içine yap..lar. Yazık oldu şirkete vesselam. Şayet bu yukarıdakiler de aynı kapasitede ise ........
  • Al gülüm ver gülüm. A.Konar para ve mevki için sürekli tırmalar. Faruk Çizmecioğlu kompleksi var. Sönük Pazarlama Bşk.lığı bir de taltif, pes doğrusu.
  • Akif bey çok klas bir yöneticidir. Yolu açık olsun. THY'de gerçek anlamda pazarlama aksiyonlarının önünü açmıştır. Personelini de yetiştirdi ve gelişmeleri için çaba gösterdi. Daha iyi noktalara geleceğinden eminim.
  • Kimin badem bıyıkları çabuk uzarsa koltuğu kapar herhalde.Giden görünüm olarak ideal ama kaynak farklı herhalde.
  • BİZ NE ZAMAN KURTULURUZ DERSİNİZ? NE KHB NE EĞİTİMDEN MEMNUNUZ. ÜST YÖNETİM BİAT EDENLERDEN MEMNUN Kİ BUNLAR HALA BAŞIMIZDA.
  • Akif Konar adamdır.
  • THY'de pek çok iş insanların canını sıkaok.cak şekilde gelişse de, Ticaret Başkanlığının başarısını gözardı etmek haksızlık olacaktır. (Bu arada ticarette çalışmıyorum:). Bu uçakları bu kadar doldurmak bence başarı. Diğer konulara değinmek istemem, zira doğru giden birşey y

Türk Hava Yolları’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Soner Akkurt, genel müdürlük emrine çekildi.

Akkurt’tan boşalan Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise son olarak Pazarlama Satış Başkanı olarak görev yapan Mehmet Akif Konar Atandı.

Konar’ın yerine ise Pazarlama ve Satış ikinci bölge Başkanı Sezgin Sağlam’ın vekaleten atanmasına karar verildi.


      

©AirportHaber.com

THY'DE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Ali haydar ~ 8 yıl önce
Bu Thy cadı kazanı böyle Allah islah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDEN? ~ 11 yıl önce
Adam gibi adam olmaya ne gerek var, adamı olan adam ol yeter!Devrinde yaşıyoruz.Doğru olsan ok gibi yabana atarlar seni,eğri olsan yay gibi elde tutarlar seni.Üzülme Soner bey HAK doğruların yanındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDEN ? ~ 11 yıl önce
HAK HAKLININ EN MUKADDES MALIDIR.VERMEZLERSE ALACAKSIN TAMAM MI ? YOLUN AÇIK OLSUN SONER BEY DURMAK YOK YOLA DEVAM.ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYAÇ VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsi bir mi? ~ 11 yıl önce
TGS Genel Müdürlüğüne de THY Pazarlama bilmem ne daire başkanlığından bir Rizeli getirilmişti. şirketin içine yap..lar. Yazık oldu şirkete vesselam. Şayet bu yukarıdakiler de aynı kapasitede ise ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali badem ~ 11 yıl önce
Al gülüm ver gülüm. A.Konar para ve mevki için sürekli tırmalar. Faruk Çizmecioğlu kompleksi var. Sönük Pazarlama Bşk.lığı bir de taltif, pes doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziko ~ 11 yıl önce
Akif bey çok klas bir yöneticidir. Yolu açık olsun. THY'de gerçek anlamda pazarlama aksiyonlarının önünü açmıştır. Personelini de yetiştirdi ve gelişmeleri için çaba gösterdi. Daha iyi noktalara geleceğinden eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BADEM BIYIK ~ 11 yıl önce
Kimin badem bıyıkları çabuk uzarsa koltuğu kapar herhalde.Giden görünüm olarak ideal ama kaynak farklı herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DARISI ~ 11 yıl önce
BİZ NE ZAMAN KURTULURUZ DERSİNİZ? NE KHB NE EĞİTİMDEN MEMNUNUZ. ÜST YÖNETİM BİAT EDENLERDEN MEMNUN Kİ BUNLAR HALA BAŞIMIZDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksiyon ~ 11 yıl önce
Akif Konar adamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merhaba ~ 11 yıl önce
THY'de pek çok iş insanların canını sıkaok.cak şekilde gelişse de, Ticaret Başkanlığının başarısını gözardı etmek haksızlık olacaktır. (Bu arada ticarette çalışmıyorum:). Bu uçakları bu kadar doldurmak bence başarı. Diğer konulara değinmek istemem, zira doğru giden birşey y

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000