09 Aralık 2012, Pazar 08:45:04

THY ÖNCÜ HAVAYOLU SEÇİLDİ

Türk Hava Yolları'na (THY) Çin'in önde gelen gezi dergilerinden "Top Travel" tarafından "Leading Airlines" (Öncü Havayolu) ödülü verildi.
  • BENDE BASACAM PARAYI ÇİNLİYE KENDİMİ SEÇTİRTECEM .KİM ÇOK BASARSA SEÇİLEN O OLUR.BAS PARAYI BAS PARAYI AYI BİLE OLUR DAYI BAS PARAYI : ))
  • mudurun boyu cinlilerden daha kisa,herhalde ozellikle seciyorlar boylelerini
  • THY nin son yıllarda Çinde de atılım yaptığı bir gerçek, Business Class ne zaman Şanghaya gittiysem doluydu, Lufthansaya rağmen Almanların dahi THY yi tercih ediyor olması da bir turk olaran insanı gururlandırıyor.
  • Bizim millet neden böyle arkadaş.Dünyanın son 2 yıldır birinci olan ortadoğu firmasında calışıyorum en az 50 kişi sormustur bana, gerek ekipten olsun gerek yolculardan, neden thy de çalışmadında buraya geldin diye.Dünyada millet thy yi öve öve bitiremiyo, ama nezaman havacılık haberlerine baksam bizimkiler thy ye verip veriştiriyo.Hakkaten Türkün düşmana ihtiyacı yok.İnsan gurur duyar thy ile.Ülkemizin dünyada en çok tanınan herşeyden öncede bayrak taşıyıcı firması.Thy nin çok ciddi bir rakibinde çalışıyor olmama rağmen her gittigimiz yere thy ninde uçuyor olması bana büyük bir keyf veriyor açıkçası.
  • THY'nin Cin'deki atilimlari goz kamastiriyor...doluluklar mukemmel..pazarlama ekibini kutlamak gerek
  • Bir oyuncak madalya daha. Hic anlami olmayan bir odul. Rusya'daki "Altin At Arabasi" odulu gibi. Bu sene THY sponsorlugunu kesti, sonuc olarak "Altin At Arabasi" odulunu da alamadi. Sacma. Gurur edecek bir sey yok ki...
  • arkadaşlar guangzhou uçuşlarındaki doluluk oranı ne kadar bileniniz var mı merakımdan soruyorum
  • Çin'de Çengdu, Çongking, Hangçu, Şenzen, Şiamen, Şian; Doğu Türkistan'da Kaşgar ve Urumçi; Mançurya'da Harbin; Tayvan'da Taypey'i ye uçuşların başlamasını diliyoruz..

Çin'in Başkenti Pekin'de yapılan törende, ülkenin gezi alanında önde gelen dergilerinden "Top Travel", THY başta olmak üzere, farklı dallarda bazı havayolu şirketleri ile Pekin'deki Kültür müşavirlikleri ve ünlü sanatçılara ödül verdi.

THY Pekin Müdürü Veysel Taş yaptığı açıklamada, THY için öncelikli noktalardan biri olan Çin'in, ekonomik büyüklük ve turizmdeki canlanmasıyla dikkati çektiğini söyledi.


THY'nin Boeing 777'ler ile Çin seferlerini yaptığını kaydeden Taş, uçaklarda 'ekonomi', 'comfort' ve "business" olmak üzere 3 kabinli bir seçenek sunduklarını anlattı.

Taş, özellikle comfort ve business sınıflarına talebin arttığını, genel doluluk oranının geçen yıla oranla yüzde 11 yükseldiğini söyledi.

THY'nin Çin pazarında başarılı olmasının en önemli nedeninin küresel büyüme ve pazarlama gücü olduğunu vurgulayan Taş, "Çin'de marka olmanın en önemli unsuru markanızı yerele adapte etmek" dedi.

Taş, Çin pazarında Çince konuşan kabin ekibinden, uzun uçuşlardaki uçak içi ikram gibi unsurların önemli olduğunu ifade etti.

Top Travel Dergisi, Türkiye'nin Pekin Büyükelçiliği Kültür Müşavirliğine de ödül verdi.

Törene, Çinli ünlü sanatçıların katılırken, birçok müzik grubu da mini konser verdi.

THY ÖNCÜ HAVAYOLU SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

BANADA BANADA ~ 11 yıl önce
BENDE BASACAM PARAYI ÇİNLİYE KENDİMİ SEÇTİRTECEM .KİM ÇOK BASARSA SEÇİLEN O OLUR.BAS PARAYI BAS PARAYI AYI BİLE OLUR DAYI BAS PARAYI : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kisa ~ 11 yıl önce
mudurun boyu cinlilerden daha kisa,herhalde ozellikle seciyorlar boylelerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boy ~ 11 yıl önce
işlev, malum teoriye d'kkat kesilebilirsin... anladın?
Çin Uçuşları ~ 11 yıl önce
THY nin son yıllarda Çinde de atılım yaptığı bir gerçek, Business Class ne zaman Şanghaya gittiysem doluydu, Lufthansaya rağmen Almanların dahi THY yi tercih ediyor olması da bir turk olaran insanı gururlandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh ahhh ~ 11 yıl önce
Bizim millet neden böyle arkadaş.Dünyanın son 2 yıldır birinci olan ortadoğu firmasında calışıyorum en az 50 kişi sormustur bana, gerek ekipten olsun gerek yolculardan, neden thy de çalışmadında buraya geldin diye.Dünyada millet thy yi öve öve bitiremiyo, ama nezaman havacılık haberlerine baksam bizimkiler thy ye verip veriştiriyo.Hakkaten Türkün düşmana ihtiyacı yok.İnsan gurur duyar thy ile.Ülkemizin dünyada en çok tanınan herşeyden öncede bayrak taşıyıcı firması.Thy nin çok ciddi bir rakibinde çalışıyor olmama rağmen her gittigimiz yere thy ninde uçuyor olması bana büyük bir keyf veriyor açıkçası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pazarlama ~ 11 yıl önce
THY'nin Cin'deki atilimlari goz kamastiriyor...doluluklar mukemmel..pazarlama ekibini kutlamak gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir oyuncak daha... ~ 11 yıl önce
Bir oyuncak madalya daha. Hic anlami olmayan bir odul. Rusya'daki "Altin At Arabasi" odulu gibi. Bu sene THY sponsorlugunu kesti, sonuc olarak "Altin At Arabasi" odulunu da alamadi. Sacma. Gurur edecek bir sey yok ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
top travel ~ 11 yıl önce
"Top travel china" diye Google yaptim, hic bir sey bulamadim. Boyle haberler haber kurumu tarafindan filtrelenmeli. THY'dan gelen her haber yazilmamali.
metehan ~ 11 yıl önce
müthiş bir yorum olmuş bravo.çok haklısınız.evet THY nin geçen yıl aldığı uyduruk,kıytırık altın at arabası ödülü vardı.o hikayeden ödülü almışlardı parayı basıp geçen yıl.demek ki parayı vermeyince bu ödülü de vermiyorlar anlaşılan.geçenler de de bulgaristanda sofyada sazan ödülü almışlardı.bu göstermelik ödüllerin hepsi hikayeden.durmak yok göz boyamaya ve yandaşları,torpilli adamları zengin etmeye devam :)
shyo ~ 11 yıl önce
arkadaşlar guangzhou uçuşlarındaki doluluk oranı ne kadar bileniniz var mı merakımdan soruyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçulması gereken yerler ~ 11 yıl önce
Çin'de Çengdu, Çongking, Hangçu, Şenzen, Şiamen, Şian; Doğu Türkistan'da Kaşgar ve Urumçi; Mançurya'da Harbin; Tayvan'da Taypey'i ye uçuşların başlamasını diliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Neden? Oralara da mı Işık Okulları açıldı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000