16 Kasım 2016, Çarşamba 09:14:57

THY Merzifon sefer saatlerini değiştirdi

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Amasya-Merzifon Havaalanı’nda uçuş saatlerinin değiştiğini açıkladı.
  • Gece çalışmak istemeyen meydan personeli yine doluşmuş buralara. Torpil ile işe girmek için aracılar bul, sonra verilen işi burunla gel saçma saçma yorumlar yaz.
  • 3-5 tane iş adamının işine geliyor diye halkı hiç e saymanın itirafıdır bu. Ama olsun iş adamları siyasetçiler mutlu olsun. Vatandaş nasıl olss mutlu olur. Gerekirse otobüsle de gider sıkıntı çıkarmaz.
  • Gündüz gelip-giden uçak boş olurken, sabah gidiş -akşam dönüş seferi full oluyor. Sabah İstanbul gidişleri ve gece İstanbul dönüşleri THY'nin bir çok dış hat uçağına bağlantı veriyor. Bilgi içeriden ve sağlam yerden. Karlılık diyenler, bunu da not edelim lütfen.
  • Vatandaşın talebi ne olacak. Ben gecenin bir yarısı yollara düşmek zorunda mıyım ya. Ama sanayici istiyor diye böyle yapılıyor değil mi? Gündüz saatleri iyiydi ne güzel. Niye oynadınız saatlerle yine....
  • Ondan sonra da thy niye zarar ediyor? Acaba neden??
  • bu haber resmen devrim niteliğinde artık aya bile gitsek bu haber kadar mutlu olamayız! bu arada thy yaklaşık 50 uçağı yerde yatırıyor bunuda haber yaaplım!!!
  • Bu ne simdi yarim saat daha gec kalkacak ucak ? Bi duzenleme mi? O ucagi 40 is adami kullaniyorsa 104 sivil kullaniyor, geceni bi saatinde merzifonda oluyor sabahin bi saatinde istanbulda. Millet mecbur mu 4p işadamı icin dahada gec gitmeye daha erken uyanmaya. Telefonla aramisda degistirtmisde. Koca THY senin icin ucus degistirecek gönlü olsun diye yarim saat kaydirmislar simdi is adamlarmiz bu yarim saat kaydirmayla karlarina kar istihdamlarına istihdam katarlar! Varsa Thy ye tel acacak kadar gucun extra bi bacak daha actir merzifona.
  • Meydan personeli isyandadır eminim. Oyun yine tutmadı. Akıl ve mantık galip geldi. Merzifon için en iyi tarife budur. Teşekkürler THY Yönetimi

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Amasya-Merzifon Havaalanı’nda uçuş saatlerinin değiştiğini açıkladı.

Daha önce yaptıkları görüşmelere istinaden yapılan çalışma ile Merzifon Havaalanı uçuş saatlerinin sanayicilerin talep ettiği eski uçuş saatlerine göre yeniden düzenlendiğini dile getiren milletvekili Uslu, “Konuyla ilgili Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanımız İlker Aycı telefonla arayarak İstanbul-Merzifon parkurunun uçuş saatinin talebimiz doğrultusunda 16 Kasım’dan itibaren 00.20-01.50 saatleri arasında, Merzifon-İstanbul parkurunun da 06.55-08.25 saatleri olarak düzenlendiğini bildirdi.

Uçuş saatleri düzenlemesinde ekonomik getiri ve planlamaları dikkate almayarak talebimizi olumlu karşılayan THY Yönetim Kurulu Başkanımız İlker Aycı’ya Çorum adına teşekkür ederiz” dedi.

THY Merzifon sefer saatlerini değiştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

meydan ~ 7 yıl önce
Gece çalışmak istemeyen meydan personeli yine doluşmuş buralara. Torpil ile işe girmek için aracılar bul, sonra verilen işi burunla gel saçma saçma yorumlar yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş adamı ~ 7 yıl önce
3-5 tane iş adamının işine geliyor diye halkı hiç e saymanın itirafıdır bu. Ama olsun iş adamları siyasetçiler mutlu olsun. Vatandaş nasıl olss mutlu olur. Gerekirse otobüsle de gider sıkıntı çıkarmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meydandan ~ 7 yıl önce
Gündüz gelip-giden uçak boş olurken, sabah gidiş -akşam dönüş seferi full oluyor. Sabah İstanbul gidişleri ve gece İstanbul dönüşleri THY'nin bir çok dış hat uçağına bağlantı veriyor. Bilgi içeriden ve sağlam yerden. Karlılık diyenler, bunu da not edelim lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Vatandaşın talebi ne olacak. Ben gecenin bir yarısı yollara düşmek zorunda mıyım ya. Ama sanayici istiyor diye böyle yapılıyor değil mi? Gündüz saatleri iyiydi ne güzel. Niye oynadınız saatlerle yine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Ondan sonra da thy niye zarar ediyor? Acaba neden??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
bu haber resmen devrim niteliğinde artık aya bile gitsek bu haber kadar mutlu olamayız! bu arada thy yaklaşık 50 uçağı yerde yatırıyor bunuda haber yaaplım!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corumlu ~ 7 yıl önce
Bu ne simdi yarim saat daha gec kalkacak ucak ? Bi duzenleme mi? O ucagi 40 is adami kullaniyorsa 104 sivil kullaniyor, geceni bi saatinde merzifonda oluyor sabahin bi saatinde istanbulda. Millet mecbur mu 4p işadamı icin dahada gec gitmeye daha erken uyanmaya. Telefonla aramisda degistirtmisde. Koca THY senin icin ucus degistirecek gönlü olsun diye yarim saat kaydirmislar simdi is adamlarmiz bu yarim saat kaydirmayla karlarina kar istihdamlarına istihdam katarlar! Varsa Thy ye tel acacak kadar gucun extra bi bacak daha actir merzifona.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 7 yıl önce
Tebrik ediyorum. Vatandaşı düşünen Yok. Zamansız saatlerde memlekete gidip akrabayı rahatsız ediyoruz. Millete hizmetse , gündüz saatine ekstra bir sefer daha koydur, o zaman tebrik edeyim.
mzh ~ 7 yıl önce
Meydan personeli isyandadır eminim. Oyun yine tutmadı. Akıl ve mantık galip geldi. Merzifon için en iyi tarife budur. Teşekkürler THY Yönetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ne kadar bencil olduğunuzu gösteriyorsunuz. Zafer elde etmiş havasındasınız. Aklı selim olmuş olsaydınız; gündüz uçağının konulmasını da talep ederdiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000