27 Aralık 2013, Cuma 20:07:33

THY BİLET OFİSİNE SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Türk Hava Yolları'nın Libya Tripoli Havalimanı'ndaki bilet satış ofisine silahlı baskın yapıldı.
  • libyalı bir teröristte topkapı sarayına silahla saldırmışdı onlar iyi değil türkiyenin bu ülkeye yaklaşımını iyi gözden geçirmesi lazım güvenlik artırılmalı yeterli seviyeye getirilmeli
  • Türkiye mizin başı sağolsun . Mekanı cennet olsun Uğur Kardeşimizin ve tüm ŞEHİTLERİMİZİN
  • Allah rahmet eylesin bende bir satış personeli olarak acımız büyük ailesine büyük sabırlar versin yüce rabbim evlat acısı büyüktür genç yaşta toprağa vermek allahım kimseye böle bir acı bir daha yaşatmasın . Üzüntüden uyuyamadım
  • Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun Allah geride kalanlarına uzun ömür versin.. Aç gözlü thy hamdi topçu bu insanların emeği Senden sorulsunn allah sizi iki cihanda Cehennem ateşinde yakar inşallah..
  • mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin.Ailesine bol sabir versin
  • Allah ailesine sabir versin.Mekanin cennet olsun genç kardeşim.
  • Arkadaşlar başımız sağolsun. Siyaseti karalamayı şikayeti bırakıp şehidimize dua etsek çok daha iyi olur. Yorum yapmak için yorum yapılmaz.
  • Bugun bizim canimiz yandi ygur abimizi kaybettik ki bi hic ugruna ihmalkâr davranan thy yuzunden biz burda o gelecek derkn simdi cenazesi geliyo cok aci.Tek istegim ve dilegim bunu bize yapanlari Allah'im cezasiZ birakmasin
  • Habom istersen gel biz sana patlatacak bir sey verebiliriz. Pislik

Türk Hava Yolları'nın Libya Tripoli Havalimanı'ndaki bilet satış ofisine silahlı baskın yapıldı. Olayda bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi! Baskın THY yetkilileri tarafından doğrulandı. Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemi alındı.

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre ölen kişinin THY çalışanı bir Türk olduğu kaydedilirken, bir başka THY çalışanının da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Saldırıda hayatını kaybeden THY çalışanının Uğur Tezcan olduğu belirtildi. Uğur Tezcan'ın muhasebe şefi olduğu belirtilirken silahlı saldırıda yaralanan Nadide Nur Duman'ın ise  satış şefi olduğu ifade edildi. Nur Duman'ın hayati tehlikeyi atlattığı söylenirken; silahlı saldırının hırsızlık amaçlı THY ofisine gelenler tarafından yapıldığı belirtildi.

KAYIP BAGAJ! NEDEN OLDU

Dünyanın önde gelen haber ajanlarından Associated Press, abonelerine geçtiği haberde olayın kayıp bagaj bahanesiyle, hırsızlık yapmak için gelen kişiler tarafından çıktığını belirtti. THY ofisine gelen şahıslar bagajlarının kaybolduğunu belirttikten sonra tartışmayı alevlendirdiler. Daha sonra ise bu şahısların THY çalışanlarını bıçakladıkları belirtildi. 

Öte yandan saldırı sonrası hayatını kaybeden Uğur Tezcan'ın ailesinden birkaç kişi ile THY yöneticilerini taşıyan bir uçağın Libya'ya gitmek üzere hazırlandığı açıklandı.





THY BİLET OFİSİNE SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

tarhan ~ 10 yıl önce
libyalı bir teröristte topkapı sarayına silahla saldırmışdı onlar iyi değil türkiyenin bu ülkeye yaklaşımını iyi gözden geçirmesi lazım güvenlik artırılmalı yeterli seviyeye getirilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ OĞLU ~ 10 yıl önce
Türkiye mizin başı sağolsun . Mekanı cennet olsun Uğur Kardeşimizin ve tüm ŞEHİTLERİMİZİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin bende bir satış personeli olarak acımız büyük ailesine büyük sabırlar versin yüce rabbim evlat acısı büyüktür genç yaşta toprağa vermek allahım kimseye böle bir acı bir daha yaşatmasın . Üzüntüden uyuyamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektör ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun Allah geride kalanlarına uzun ömür versin.. Aç gözlü thy hamdi topçu bu insanların emeği Senden sorulsunn allah sizi iki cihanda Cehennem ateşinde yakar inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabırlar versin ~ 10 yıl önce
mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Ailesine bol sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah ailesine sabir versin.Mekanin cennet olsun genç kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar başımız sağolsun. Siyaseti karalamayı şikayeti bırakıp şehidimize dua etsek çok daha iyi olur. Yorum yapmak için yorum yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Bugun bizim canimiz yandi ygur abimizi kaybettik ki bi hic ugruna ihmalkâr davranan thy yuzunden biz burda o gelecek derkn simdi cenazesi geliyo cok aci.Tek istegim ve dilegim bunu bize yapanlari Allah'im cezasiZ birakmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomaaa ~ 10 yıl önce
Habom istersen gel biz sana patlatacak bir sey verebiliriz. Pislik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000