29 Mayıs 2012, Salı 15:56:20

THY APAR TOPAR UÇAK VE EKİP KİRALADI

Uçucu personelin eylemi sonrası çok sayıda seferini iptal eden Türk Hava Yolları, SKY Havayolları’ndan ekibiyle birlikte iki uçak kiraladı.
  • Emeğin ne olduğunu bilmeyen fotokopi makinesi pazarlamaktan siyaset sayesinde bu milletin hakkını hukukunu çalıp servet yapan SKY ve onun malum sahiplerine bu kiralama işlemini yakıştırdım. Çalışan insanlarına para vermemek için her kılığa giren bu sözde havayollarına tavsiyem şudur THY alacağınız parayla çalışanlarınızdan kestiğiniz yarım maaşlarını ödeyin ve THY personelinin onurlu direnişi karşısında onursuzca duruşunuzla gölge etmeyin. Bu ülkede hesap sorulacak elbet çalışanın her terinde silinip gidecek bu tür şirketler. Bir tavsiyede SKY patronu tahir beye biraz yakın çevrenize çok yakıon çevrenize bakın yakında çok pislik dökülecek çok...
  • Sky hakikaten insan emeğine ne kadar saygısız olduğunu gözler önüne sermiştir,surdan kazanacağı 3-5 bin euroyu fırsat bilip,hakları ve onurları için savaşan insanlara destek olamamıştır...gerçi patron olan adam ne anlar insan hakkından,özelliklede malum kişiler... Bu arada THY 'nın kokpit ekibinede yazıklar olsun,ne oldu yılların baba kaptanlarına? orduda oldukları gibi karıları kızar diyemi korktular ?
  • Teknikte ve kabinde çalışan arkadaslar acaba aktıkları maaşları (tabii hersey sahil) ve sosyal haklarını kamuoyu ile paylaşabilecekler mı acaba? Ve bunu yaparken köylümüzün işçimizin işsizimizin emekliminizin ve hatta memurumuzun durumu ile karsilastirabilirler mı? Ben konujun yabanci oldugum icin meraktan sotuyorum Bir haksızlık varsa onlara biz de destek verelim
  • Dun gece seferinden geldigim halde butun gun gece 24 e kadar arkadaslarimla sendikamla eylemdeydim. Sadece sunu soylemek istiyorum 0 uyku ile butun gun ayakta dikilen,hakkimizi arayan ben yarin oburgun kazandigimiz zaman alacaginiz farklar zamlar gelmeyen kokpit ekibine ve arka kapilardan kacarak ucusa gidip arkadaslarimizin isten cikarildigini zannetmelerine yol actiklari icin haram olsun. Umarim o farklarla haklarla hicbir zaman mutlu olamaz hayir goremezsiniz.
  • akp catisi altinda daha emekleyemeden kosturulmaya calisilan bir tgs den yaziyorum. arkadaslar, kabin ekibiplerinin maaslarinin cok oldugundan bahsetmissiniz. bravo tebrik ediyorum akliniz sadece bu kadar calisiyor yani o maasi o kafayla sen alamazsin! simdi o memur unv mezunu cogu mastirini bitirmis 2 dil biliyo, bir cok egitimden gecmis ki bunlar gercekten zor egitimler. simdi arkadasim bu 4-5 binlira maasi o kabin memuru almayacakta rizenin cayeli kazasindan olanlar mi alacak? yaziklar olsun. yaninizdayim sn kabin memurlari. siz tgs icin de bu davayi surduruyorsunuz. saygilarimla.
  • Thy calisanlarinin onurlu direnisini tebrik ediyorum , kabini tebrik ediyorum , birlik gostermekten cekinen kokpite sozum yok .Diger sirketlerden destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum , konuya haiz olmadan enteresan aksanlarla yazilanlara yorum dahi yapmiyorum . Bugun grev hakkimiz elimizden alinsa yarin iddia edebilecegimiz hic bir hakkimiz kalmiyor , butun havacilari birlik olmaya davet ediyorum , halki ve sosyal medyayi bilgilendirmek hepimizin gorevi , yapilan is ; amiyane tabiriyle kelle koltukta bir istir , o evden cikarken donememe ihtimali herkes daha riskli olan bir istir ve bu meslek kolu ; riskli meslek koludur . İs tanimi ; tavuk ya da makarna degildir , bunu bilmez yolcu ya da Sarikli mehmet efendi , ama havacilarin birlik olup bunu anlatmasi gerekmektedir . Yoneticilerden insaf , calisanlara sabir diliyorum .
  • Personeline bunu yapan şirkete biz canımızı emanet ediyormuşuz:( bumudur turk hava yolları nin kalitesi?
  • Buraya girerken onun bunun torpilinle degil yuksek lisansimla girdim ezik kardesim...aldigim bu oz guvende egitimimden ileri geliyo...universitemi bitirmisim yuksek lisansimi yapmisim sakir sakirda ingilizcemi konusmusum ee birazda yakisiklilik var birakta gireyim beni almicaklarda senimi alcaklar.sonra iftira thy torpilli adam aliniyo diyr..bi kere burdakiler torpilli olsa o torpillilerin yuzu suyuna haklari verirler..demek ortada torpilli morpilli yokmus..buraya giremeyen siz eziklerin uydurmasi..
  • Arkadaşlar bir hava trafik kontrolörü olarak sonuna kadar yanınızdayım, birlik olun hakkınızı alın
  • Her bir agaz yapiyor. Hey yasanlar siz hic bir kez ucaga bindinis mi, hic bir kez pilotin ve Hosdesleri. Nasil calisdigini ve sartlar altind calisdigini gördünüz mü. Her agaz laf yapiyor. THY ye ve Türkiyeye nazil bir zarar Kleidung biliyofmuzunuz Sabynci ve Pegasuss cular . Düsünün ve sonra yasim!

Türk Hava Yolları’nda personelin eylemi sürerken şu ana kadar 100’ün üzerinde sefer iptal edildi.

Özellikle kabin ekibinin mazeret göstererek uçuşa gelmemesi sonrası uçaklarda görev alacak personel bulmakta güçlük çeken THY, çareyi uçak ve ekip kiralamakta buldu.

SKY Havayolları’ndan ekibiyle birlikte iki adet uçak kiralandı.

AirportHaber.com ÖZEL

THY APAR TOPAR UÇAK VE EKİP KİRALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Emeğin ne olduğunu bilmeyen fotokopi makinesi pazarlamaktan siyaset sayesinde bu milletin hakkını hukukunu çalıp servet yapan SKY ve onun malum sahiplerine bu kiralama işlemini yakıştırdım. Çalışan insanlarına para vermemek için her kılığa giren bu sözde havayollarına tavsiyem şudur THY alacağınız parayla çalışanlarınızdan kestiğiniz yarım maaşlarını ödeyin ve THY personelinin onurlu direnişi karşısında onursuzca duruşunuzla gölge etmeyin. Bu ülkede hesap sorulacak elbet çalışanın her terinde silinip gidecek bu tür şirketler. Bir tavsiyede SKY patronu tahir beye biraz yakın çevrenize çok yakıon çevrenize bakın yakında çok pislik dökülecek çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun SKY 'a ~ 12 yıl önce
Sky hakikaten insan emeğine ne kadar saygısız olduğunu gözler önüne sermiştir,surdan kazanacağı 3-5 bin euroyu fırsat bilip,hakları ve onurları için savaşan insanlara destek olamamıştır...gerçi patron olan adam ne anlar insan hakkından,özelliklede malum kişiler... Bu arada THY 'nın kokpit ekibinede yazıklar olsun,ne oldu yılların baba kaptanlarına? orduda oldukları gibi karıları kızar diyemi korktular ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 12 yıl önce
Teknikte ve kabinde çalışan arkadaslar acaba aktıkları maaşları (tabii hersey sahil) ve sosyal haklarını kamuoyu ile paylaşabilecekler mı acaba? Ve bunu yaparken köylümüzün işçimizin işsizimizin emekliminizin ve hatta memurumuzun durumu ile karsilastirabilirler mı? Ben konujun yabanci oldugum icin meraktan sotuyorum Bir haksızlık varsa onlara biz de destek verelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 12 yıl önce
Dun gece seferinden geldigim halde butun gun gece 24 e kadar arkadaslarimla sendikamla eylemdeydim. Sadece sunu soylemek istiyorum 0 uyku ile butun gun ayakta dikilen,hakkimizi arayan ben yarin oburgun kazandigimiz zaman alacaginiz farklar zamlar gelmeyen kokpit ekibine ve arka kapilardan kacarak ucusa gidip arkadaslarimizin isten cikarildigini zannetmelerine yol actiklari icin haram olsun. Umarim o farklarla haklarla hicbir zaman mutlu olamaz hayir goremezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS den... ~ 12 yıl önce
akp catisi altinda daha emekleyemeden kosturulmaya calisilan bir tgs den yaziyorum. arkadaslar, kabin ekibiplerinin maaslarinin cok oldugundan bahsetmissiniz. bravo tebrik ediyorum akliniz sadece bu kadar calisiyor yani o maasi o kafayla sen alamazsin! simdi o memur unv mezunu cogu mastirini bitirmis 2 dil biliyo, bir cok egitimden gecmis ki bunlar gercekten zor egitimler. simdi arkadasim bu 4-5 binlira maasi o kabin memuru almayacakta rizenin cayeli kazasindan olanlar mi alacak? yaziklar olsun. yaninizdayim sn kabin memurlari. siz tgs icin de bu davayi surduruyorsunuz. saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaf ~ 12 yıl önce
Thy calisanlarinin onurlu direnisini tebrik ediyorum , kabini tebrik ediyorum , birlik gostermekten cekinen kokpite sozum yok .Diger sirketlerden destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum , konuya haiz olmadan enteresan aksanlarla yazilanlara yorum dahi yapmiyorum . Bugun grev hakkimiz elimizden alinsa yarin iddia edebilecegimiz hic bir hakkimiz kalmiyor , butun havacilari birlik olmaya davet ediyorum , halki ve sosyal medyayi bilgilendirmek hepimizin gorevi , yapilan is ; amiyane tabiriyle kelle koltukta bir istir , o evden cikarken donememe ihtimali herkes daha riskli olan bir istir ve bu meslek kolu ; riskli meslek koludur . İs tanimi ; tavuk ya da makarna degildir , bunu bilmez yolcu ya da Sarikli mehmet efendi , ama havacilarin birlik olup bunu anlatmasi gerekmektedir . Yoneticilerden insaf , calisanlara sabir diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Personeline bunu yapan şirkete biz canımızı emanet ediyormuşuz:( bumudur turk hava yolları nin kalitesi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezik kendini belli etti ~ 12 yıl önce
Buraya girerken onun bunun torpilinle degil yuksek lisansimla girdim ezik kardesim...aldigim bu oz guvende egitimimden ileri geliyo...universitemi bitirmisim yuksek lisansimi yapmisim sakir sakirda ingilizcemi konusmusum ee birazda yakisiklilik var birakta gireyim beni almicaklarda senimi alcaklar.sonra iftira thy torpilli adam aliniyo diyr..bi kere burdakiler torpilli olsa o torpillilerin yuzu suyuna haklari verirler..demek ortada torpilli morpilli yokmus..buraya giremeyen siz eziklerin uydurmasi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar bir hava trafik kontrolörü olarak sonuna kadar yanınızdayım, birlik olun hakkınızı alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilende yasiyor bilmegende ~ 12 yıl önce
Her bir agaz yapiyor. Hey yasanlar siz hic bir kez ucaga bindinis mi, hic bir kez pilotin ve Hosdesleri. Nasil calisdigini ve sartlar altind calisdigini gördünüz mü. Her agaz laf yapiyor. THY ye ve Türkiyeye nazil bir zarar Kleidung biliyofmuzunuz Sabynci ve Pegasuss cular . Düsünün ve sonra yasim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000