26 Kasım 2016, Cumartesi 11:20:22

THY 15 uçağını daha yere indirdi

Türk Hava Yoları (THY), geniş ve dar gövde toplam 15 uçağını Antalya Havalimanı'nda yere indirdi.
  • Diriliş Postası dağıtmaya devam etsinler. Belki dirilirler..
  • Çok gaza geliyor kader arkadaşlarınıza saldırıyorsunuz. Amaçları tavşana kaç tazıya tut diyerek sizi birbirinize düşürmek. Burada kaptan sandığın kaptan değil kabin memuru sandığın kabin memuru değil. Burası bir laboratuvar ve sizleri denek olarak kullanıyorlar. Mesai sırlarınızı, burada yazılmaması gereken şeyleri sizlere yazdırıyorlar. Elde edilen reyting de cabası. THY bir ailedir ve bizler et ile tırnak gibi bu ailenin ayrılmaz parçalarıyız. Gerisi lafügüzaf (boş söz). THY' yi bu zor günlerden eski ışıltılı günlerine döndürmek de boynumuzun borcu olsun. Biz yemek yediğimiz kaba yapanlardan olmadık, olmayacağız. Bu da böyle biline!
  • Arkadaşlar devlet memuru olarak görev yapmaktayım Kabin Memuru olmak için hazırlanıyordum, fakat çıkan bu haberler üzerine şunu sormak istiyorum; THY Kabin Memuru işten çıkarma sürecine girer mi ve önümüzdeki sene yapılması söylenen Kabin Memuru alımları yapılmayacak mı?
  • sağdaki 330 u ben kiraladım köfteci yapacam bekleirm tüm antalyalıalrı! meşhur tükürük köfte
  • Havalimanının pistleri yaptıranlarım ve destekleyenlerin bir yerlerine değecek. Reissssssss ülke batıyor temel reisssssss. Umurunda mı senin reissssssssss.....
  • Geçmiş olsun thy ailesi inşallah bunuda atlatırsınız.
  • tek çözüm var başkan ve müdürlerin maaşının artması laızm mesela 10 ikramiye fazladan verin, verinki dosyunlar birazda utansınlar!!!
  • hocalarım ben darıcada maymunlardan sorumlu yöneticiyim thy de başkan yada yönetici olmak için nereye başvurmam laızm!
  • Torpilden bahseden zavallilar...sanki kendiniz bu işe thynin bir universitesi veya okulundan mezun olduktan sonra girdiniz..akpnin kadrolastigini soleyen gezizekalilar..akp kurulmadan once bu ise alim sanki baska sekilde oluyordu da veryansin ediyolar..azicik karakterli ve duzgun olun yorum yaparken..buyuk bir cogunluk tanidik eniste sayesinde girdi bu ise..nokta
  • arkadaşalr cumartesi gecesi kına gecem var iyi kınacı biliyormusnuz thy den:)

Türk Hava Yoları (THY), geniş ve dar gövde toplam 15 uçağını Antalya Havalimanı'nda yere indirdi.

Özellikle bu yıl yaşanan terör saldırıları ve darbe girişiminin ardından sıkıntılı bir dönem yaşayan Türk sivil havacılığı, süreci en az hasarla atlatmanın yollarını arıyor.

Türk Hava Yolları da bu kapsamda bazı uçaklarını yere indirmeye başlamıştı. THY son olarak geniş ve dar gövde uçaklarından toplam 15 adet uçağını dahayere indirdi.

13 adet Airbus A330 tipi ve 2 adet de Boeing B737-800 tipi uçağının motorlarını kapatan Türk Hava Yolları (THY), bu uçakları Antalya Havalimanı'nda yere indirdi. THY'nin AerCap firmasından kiraladığı ve iade etmeyi planladığı 7 adet A330'un da bu uçaklar içerisinde olduğu öğrenildi.

©AirportHaber













THY 15 uçağını daha yere indirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (418)

Yolcu ~ 7 yıl önce
Diriliş Postası dağıtmaya devam etsinler. Belki dirilirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaza Gelmeyin! ~ 7 yıl önce
Çok gaza geliyor kader arkadaşlarınıza saldırıyorsunuz. Amaçları tavşana kaç tazıya tut diyerek sizi birbirinize düşürmek. Burada kaptan sandığın kaptan değil kabin memuru sandığın kabin memuru değil. Burası bir laboratuvar ve sizleri denek olarak kullanıyorlar. Mesai sırlarınızı, burada yazılmaması gereken şeyleri sizlere yazdırıyorlar. Elde edilen reyting de cabası. THY bir ailedir ve bizler et ile tırnak gibi bu ailenin ayrılmaz parçalarıyız. Gerisi lafügüzaf (boş söz). THY' yi bu zor günlerden eski ışıltılı günlerine döndürmek de boynumuzun borcu olsun. Biz yemek yediğimiz kaba yapanlardan olmadık, olmayacağız. Bu da böyle biline!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 7 yıl önce
bunların hepsi boşlaf biz işten atılırkende bunları yazsadyın!!! ocak geliyor işten atılmalar olunca yada sen atılırsan bakalım böylemi konusacan !! bekara hatun boşamka kolay:(
Ahmet ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar devlet memuru olarak görev yapmaktayım Kabin Memuru olmak için hazırlanıyordum, fakat çıkan bu haberler üzerine şunu sormak istiyorum; THY Kabin Memuru işten çıkarma sürecine girer mi ve önümüzdeki sene yapılması söylenen Kabin Memuru alımları yapılmayacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağdaki 330 ~ 7 yıl önce
sağdaki 330 u ben kiraladım köfteci yapacam bekleirm tüm antalyalıalrı! meşhur tükürük köfte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3ncü ~ 7 yıl önce
Havalimanının pistleri yaptıranlarım ve destekleyenlerin bir yerlerine değecek. Reissssssss ülke batıyor temel reisssssss. Umurunda mı senin reissssssssss.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşt ~ 7 yıl önce
Hoşt hoşt adabını bil sev sevme adam c. Başkanı saygı duyacaksin
serdarokthy ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun thy ailesi inşallah bunuda atlatırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaş ~ 7 yıl önce
tek çözüm var başkan ve müdürlerin maaşının artması laızm mesela 10 ikramiye fazladan verin, verinki dosyunlar birazda utansınlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yönetici ~ 7 yıl önce
hocalarım ben darıcada maymunlardan sorumlu yöneticiyim thy de başkan yada yönetici olmak için nereye başvurmam laızm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhh ~ 7 yıl önce
bu ne biçim yorum yaaaa altıma yaptım:)
Ali ~ 7 yıl önce
Torpilden bahseden zavallilar...sanki kendiniz bu işe thynin bir universitesi veya okulundan mezun olduktan sonra girdiniz..akpnin kadrolastigini soleyen gezizekalilar..akp kurulmadan once bu ise alim sanki baska sekilde oluyordu da veryansin ediyolar..azicik karakterli ve duzgun olun yorum yaparken..buyuk bir cogunluk tanidik eniste sayesinde girdi bu ise..nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abbas ~ 7 yıl önce
İşin en acı tarafı da kendine müslüman diyerek mangalda kül bırakmayanların, kul hakkı yemede zirve yapması. Kim liyakata bakmadan milletin kurumlarına adamını dolduruyorsa eninde sonunda hesabını verir, kimileri bu dünyada kimileride ahirette... “Allah size emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emreder.”(Nisa, 4/58)
kınacı ~ 7 yıl önce
arkadaşalr cumartesi gecesi kına gecem var iyi kınacı biliyormusnuz thy den:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
akrabalarından başla koçum,dağılabilirsin:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000