05 Haziran 2008, Perşembe 21:38:46

SKANDAL.. SKANDAL... TACİZ SKANDALI

Türk Havayollarında bir yöneticinin hostes adaylarını yarı çıplak soyarak elle taciz ettiği iddia edildi. AirportHaber’e gelen bilgiler havacılık sektöründe şok etkisi yaratacak.
  • Yorumunuz...bunlar THY yönetimine gelginden beri yapmadık pislikleri kalmadı ben bu yapılanıda normal karşılıyorum.bunlar burada kaldıkları sürece daha ne süprizler yapacaklar.ATAM İZİNDEYİZ. GELİYORUZ.
  • yuh ama harbiden yuh, bukadarda olmaz. Hemde Yönetici. Diyecek söyleyecek söz bulamiyorum.
  • Toplumda ahlaki değerlerin kaybolduğunu bir kez daha gözler önüne seren goncagül ve abartı rumuzlu şahıslar sizlere teşekkür ediyorum! Neredeyse tacizin gayet normal olduğunu savunacaksınız! Bravo size, bravo... Ar namus tertemiz dimi?!?!
  • artık thy ile uğraşmayı bırakın bu kinin nedenini anlayamıyorum neden sadece bu sitede karalanıyor thy adı taciz olaylarıyla anılan bir çok firma var neden onlardanda bahsedilmiyor
  • Bayan olduğunuzu tahmin ettiğim Rumuz Goncagül, taciz olayını kanıksamıs ve sıradan bir olay gibi görüyor sanırım...İLk ya da son değil önemli olan böyle bir iğrençliğin yaşanmasıdır. Tacizciye çanak tutuyorsunuz siteyi eleştireyim derken...
  • Hostese taciz sanki ilk defa THY'de olmuş gibi haber yapılıyor... Kokpit ekibinden yolcusuna sanki hiçbir kimseden elle veya sözle sataşma olmamış mı acaba ?

Hostes adaylarını elle taciz ettiği ileri sürülen THY yöneticisi kim?

 

Hostes adayları hangi gerekçe ile nasıl taciz edildi?

 

THY yönetimi bu olaydan haberdar oldu mu?

 

AirportHaber yazacak taciz olayı gizli kalmayacak. Yarın AirportHaber gündemi taciz skandalı ile sarsacak.

 

AZ SONRA

SKANDAL.. SKANDAL... TACİZ SKANDALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...bunlar THY yönetimine gelginden beri yapmadık pislikleri kalmadı ben bu yapılanıda normal karşılıyorum.bunlar burada kaldıkları sürece daha ne süprizler yapacaklar.ATAM İZİNDEYİZ. GELİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsun1965 ~ 16 yıl önce
yuh ama harbiden yuh, bukadarda olmaz. Hemde Yönetici. Diyecek söyleyecek söz bulamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 16 yıl önce
Toplumda ahlaki değerlerin kaybolduğunu bir kez daha gözler önüne seren goncagül ve abartı rumuzlu şahıslar sizlere teşekkür ediyorum! Neredeyse tacizin gayet normal olduğunu savunacaksınız! Bravo size, bravo... Ar namus tertemiz dimi?!?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abartı ~ 16 yıl önce
artık thy ile uğraşmayı bırakın bu kinin nedenini anlayamıyorum neden sadece bu sitede karalanıyor thy adı taciz olaylarıyla anılan bir çok firma var neden onlardanda bahsedilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stolen ~ 16 yıl önce
Bayan olduğunuzu tahmin ettiğim Rumuz Goncagül, taciz olayını kanıksamıs ve sıradan bir olay gibi görüyor sanırım...İLk ya da son değil önemli olan böyle bir iğrençliğin yaşanmasıdır. Tacizciye çanak tutuyorsunuz siteyi eleştireyim derken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz Goncagül... ~ 16 yıl önce
Hostese taciz sanki ilk defa THY'de olmuş gibi haber yapılıyor... Kokpit ekibinden yolcusuna sanki hiçbir kimseden elle veya sözle sataşma olmamış mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000