28 Aralık 2013, Cumartesi 20:49:34

NADİDE NUR DUMAN İSTANBUL'DA

Libya'nın başkenti Trablus'ta THY bilet satış ofisine düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Satış Şefi Nadide Nur Duman, ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.
  • aynı haberi bir silahlı saldırı bir de bıçaklı saldırı diye mi veriyosunuz yoksa bende mi bi sorun var ? Ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin , yaralı arkadaşımızda en kısa zamanda iyileşir inşallah.
  • burası siyaset ve dır dır yeri değildir kesinlikle. öncelikle bu thy personelimize acil şifalar dileriz. ambülans uçakla en kısa sürede türkiyeye getirilmesi bence yerinde bir davranış, tedavisine hemen başlandı. thy çalışanlarına her daim sahip çıkar. libyadaki ofisde çalışan thy personeli ekmek yedikleri firmalarına yapılan saldırıyı canla başla müdafa etmişlerdir. bilet ofisinde resmen canları pahasına dükkânlarını korumaya çalıştılar..
  • Bu haber siyasi hirsinizin ortaya dokulecegi yer degil! Vefat eden kardesimiz uzerinden siyaset yapmayin, gidin baska yerde kusun.
  • Politik tutumumuzdan dolayi sehit olan 1 vatandasimiz ve yaralanan 1 kardesimiz. Bu siyasetin sonu nereye varacak? Zaten birsuru rusvet ortaya cikti. Neden insanlarimiz hala padişahım çok yaşa diyorlar

Libya'nın başkenti Trablus'ta Türk Hava Yolları (THY) bilet satış ofisine dün düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Nadide Nur Duman özel ambulans uçakla yurda getirildi. Saat 18.00’da ambulans uçakla getirilen Duman’ı THY Genel Müdürü Temel Kotil ve THY çalışanları karşıladı.

Genel Havacılık Terminali apronuna park eden uçaktan indirilen Duman ambulansla alınarak Bakırköy Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü. Duman’ın eşi elinde karısının çantası ve ayakkabısıyla uçaktan inerken Temel Kotil destek verdi.

Saldırıda hayatını kaybeden Uğur Tezcan’ın cenazesinin de akşam saatlerinde getirilmesi bekleniyor.

 

NADİDE NUR DUMAN İSTANBUL'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

shui_murat ~ 10 yıl önce
aynı haberi bir silahlı saldırı bir de bıçaklı saldırı diye mi veriyosunuz yoksa bende mi bi sorun var ? Ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin , yaralı arkadaşımızda en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
burası siyaset ve dır dır yeri değildir kesinlikle. öncelikle bu thy personelimize acil şifalar dileriz. ambülans uçakla en kısa sürede türkiyeye getirilmesi bence yerinde bir davranış, tedavisine hemen başlandı. thy çalışanlarına her daim sahip çıkar. libyadaki ofisde çalışan thy personeli ekmek yedikleri firmalarına yapılan saldırıyı canla başla müdafa etmişlerdir. bilet ofisinde resmen canları pahasına dükkânlarını korumaya çalıştılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ack ~ 10 yıl önce
Bu haber siyasi hirsinizin ortaya dokulecegi yer degil! Vefat eden kardesimiz uzerinden siyaset yapmayin, gidin baska yerde kusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pompacı ~ 10 yıl önce
siyasi değilde ne bu birader. biz kaddafiyi devirmeye çalışmasaydık başımıza bu gelirmiydi. insan canından önemli ne var bu dünyada
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Politik tutumumuzdan dolayi sehit olan 1 vatandasimiz ve yaralanan 1 kardesimiz. Bu siyasetin sonu nereye varacak? Zaten birsuru rusvet ortaya cikti. Neden insanlarimiz hala padişahım çok yaşa diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000