01 Mart 2024, Cuma 15:06:36

Hava İş'ten flaş açıklama!

Hava İş Sendikası, Türk Hava Yolları ile devam eden TİS görüşmeleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.
  • Dispeç, şef, uegg, loadmaster, isg, başkontroler, purser…. Lahavlevela. Pilot hostes yokmu şirkette
  • Artık sıkıldık,bırakın da ağzımızın tadıyla işimize gücümüze bakalım . Buralara gelmesi bukadar küçülünmesi , dillenmesi . Azıcık profesyonel olun ya . Sürekli her konuda belirsizlik , küçük hesaplarla yapılan algı yönetimleri, kalitesiz yaklaşımlar , paylaşımlar . Bize saygınız yoksa kendinize saygınız olsun. Ne yapıyorsanız yapında artık bitsin bu muhabbetleriniz . Cok sıkıldık inanın çok sıkıldık. Bu şekilde gelecek herhangibir zammın ne tadi ne bereketi ne de anlamı kaldı .
  • Müslüman/muhafazakar her neyseniz geçinen yöneticiler sözüm size. İyi okuyun içinizde inanç kaldıysa Hz.Peygamber 'İşçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz.' Bu da size yeter hala kalbiniz varsa.
  • Banka promosyonlarımıza kadar gidiyor üzücü bu ekonomık krızde hersey zorlaştı
  • Pilotlar hariç herkes var .havalimanı taksicileri ne kadar ekstra alacak , sendika onula ilgili de çalışma yapsaydı..
  • Yer personelinin hakkınıda savunan öz hava iş sendikası için en yakın zamanda gerekli adımlar atılacaktır.
  • Bu kadar insan mağdur edilir mi? Bir şirket çalisanina bu kadar kötü davranabilir mi? İnsanlar canlarını dişine taktılar fakat yöneticiler kime ne söz verdiyseniz,çekin elinizi cebimizden,ugrattiginiz mağduriyetler den elde ettiğiniz paralar yetmedimi? Daha ne istiyorsunuz? %100 zam yapsanız yetmeyecek ortamda,%56 nedir? Hiç utanma yok sizde
  • Kabul edin artik. Hepimizin borcu harci, okul odemeleri , kredi taksitleri var.
  • Bu ay da aldık havayı
  • 98% ücret artış oranından 64% artış oranlarına. 60%a bağlanır o

Hava İş Sendikası, Türk Hava Yolları ile devam eden TİS görüşmeleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medyada dolaşan THY'nin yüzde 105 zam teklifi iddialarına da anlama verilemediği ifade edildi. Açıklamada; 'Başta “sosyal medya hesaplarından” sizlerle beraber öğrendiğimiz ve ne şekilde hesaplandığını anlayamadığımız %105’lik zam oranını eğer bizlere de resmen iletirlerse dikkate alacağımızı sizlerle paylaşmak isteriz. Sizlerle de %105’in ne şekilde hesaplandığını detaylı bir şekilde paylaşabiliriz' ifadelerine yer verildi.

Hava İş açıklaması:

Ocak Ayının başından beri büyük bir itinayla yürüttüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, Genel Müdür ve İK Başkanlığı’nın yapıcı katkılarıyla idari maddeler ve uçuş maddelerinde geniş çaplı bir mutabakat sağlamış bulunmaktayız. Mutabık kaldığımız maddeleri sizlere hafta başında iletmiş, ücret konularında da görüşmelerin devam ettiğini sizlere duyurmuştuk.

Siz değerli üyelerimize duyurmuş olduğumuz; THY A.O Yönetimine ve Sn. Ahmet Bolat’a da ziyareti esnasında ilettiğimiz teklife verilen cevap beklentilerinize ve “sektör gerçeklerine” yaklaşmayan rakamlar olarak karşımızda durmaktadır.

Başta “sosyal medya hesaplarından” sizlerle beraber öğrendiğimiz ve ne şekilde hesaplandığını anlayamadığımız %105’lik zam oranını eğer bizlere de resmen iletirlerse dikkate alacağımızı sizlerle paylaşmak isteriz. Sizlerle de %105’in ne şekilde hesaplandığını detaylı bir şekilde paylaşabiliriz.

Aşağıda detaylarını açıkça görebileceğiniz son ücret teklifimizde; başta Pazar Mesaileri, Tazminat Primler, Başlangıç Ücretleri, Sosyal Yardım Kalemleri ve diğer ücret kalemleri açıkça sizlere sunulmuştur.

Haklı talebimizde bizler Hava-İş Sendikası olarak sizlerle beraber dimdik durmaya devam ediyoruz.

Zamanında Kalkış Performanslarını %74’ün üzerine çıkarılmasının hedeflendiği bu ortamda, PAZAR günlerini 2020’den itibaren hatırlamayan THY A.O yöneticilerini PAZAR gününün önemini önerdiğimiz %64 oranında tekrar hatırlatmak isteriz.

İyi çalışmalar,  
Saygılarımızla

Hava İş Sendikası Yönetim Kurulu

Hava İş'ten flaş açıklama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Şakacı ~ 2 ay önce
Dispeç, şef, uegg, loadmaster, isg, başkontroler, purser…. Lahavlevela. Pilot hostes yokmu şirkette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KabinKokpit ~ 2 ay önce
Artık sıkıldık,bırakın da ağzımızın tadıyla işimize gücümüze bakalım . Buralara gelmesi bukadar küçülünmesi , dillenmesi . Azıcık profesyonel olun ya . Sürekli her konuda belirsizlik , küçük hesaplarla yapılan algı yönetimleri, kalitesiz yaklaşımlar , paylaşımlar . Bize saygınız yoksa kendinize saygınız olsun. Ne yapıyorsanız yapında artık bitsin bu muhabbetleriniz . Cok sıkıldık inanın çok sıkıldık. Bu şekilde gelecek herhangibir zammın ne tadi ne bereketi ne de anlamı kaldı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞÇİNİN HAKKI ~ 2 ay önce
Müslüman/muhafazakar her neyseniz geçinen yöneticiler sözüm size. İyi okuyun içinizde inanç kaldıysa Hz.Peygamber 'İşçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz.' Bu da size yeter hala kalbiniz varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin /kokpit ~ 2 ay önce
Banka promosyonlarımıza kadar gidiyor üzücü bu ekonomık krızde hersey zorlaştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerde bacak parası ~ 2 ay önce
Pilotlar hariç herkes var .havalimanı taksicileri ne kadar ekstra alacak , sendika onula ilgili de çalışma yapsaydı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer Personeli ~ 2 ay önce
Yer personelinin hakkınıda savunan öz hava iş sendikası için en yakın zamanda gerekli adımlar atılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sj ~ 2 ay önce
Bu kadar insan mağdur edilir mi? Bir şirket çalisanina bu kadar kötü davranabilir mi? İnsanlar canlarını dişine taktılar fakat yöneticiler kime ne söz verdiyseniz,çekin elinizi cebimizden,ugrattiginiz mağduriyetler den elde ettiğiniz paralar yetmedimi? Daha ne istiyorsunuz? %100 zam yapsanız yetmeyecek ortamda,%56 nedir? Hiç utanma yok sizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk occ ~ 2 ay önce
Kabul edin artik. Hepimizin borcu harci, okul odemeleri , kredi taksitleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava ~ 2 ay önce
Bu ay da aldık havayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey yavrum hey ~ 2 ay önce
98% ücret artış oranından 64% artış oranlarına. 60%a bağlanır o

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000