05 Kasım 2014, Çarşamba 09:37:31

THK SORUŞTURMASINDA FLAŞ GELİŞME!

Türk Hava Kurumu'nda (THK) usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında, 2 kişinin mahkemece serbest bırakılmasına savcının yaptığı itiraz reddedildi.
  • Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi şarttır. Hukuka güvenmekten başka bir yol yoktur. Hata ve kusurların masum gösterilmesi veya gösterilmeye çalışılması olamaz.
  • bu olaydan da paçayı kurtarırlarsa hiç şaşmam
  • Bu soruşturmalardan ne çıkacak bakalım.

Türk Hava Kurumunda (THK) usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında, 2 kişinin mahkemece serbest bırakılmasına savcının yaptığı itiraz reddedildi.

Soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Mali Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ali Alper Saylan, şüpheliler Faruk Volkan Yılmazer ile Ali Yavuz Karslıoğlu'nun tutuklanma koşullarının bulunduğunu savunarak karara itiraz etmişti.

İtirazı değerlendiren 4. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Deniz Gül, savcının itirazını reddederek bir üst mahkemeye gönderdi.

THK'daki usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmış, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

THK SORUŞTURMASINDA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar

Şüpheli ~ 10 yıl önce
Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi şarttır. Hukuka güvenmekten başka bir yol yoktur. Hata ve kusurların masum gösterilmesi veya gösterilmeye çalışılması olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seco ~ 10 yıl önce
bu olaydan da paçayı kurtarırlarsa hiç şaşmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GG ~ 10 yıl önce
Bu soruşturmalardan ne çıkacak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000