03 Haziran 2016, Cuma 14:43:18

TUSAŞ 'Kırmızı Elma' ödülünü aldı

TUSAŞ, ileri teknoloji gerektiren ürünleri ve Savunma Sanayiine sağladığı katma değer ile 5. Dünya Türk Forumu kapsamında Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından düzenlenen 3. Türk Dünyası Kızıl Elma Ödülleri’nde “Teknoloji Ödülü”ne layık görüldü.
  • Ülkemizin gururu TAI ve Sn Bilgin'e başarılar...
  • gercektenn yeniilebiliir elami veriyorlar yokssa eellmmaa ggooorrruunnummlu mmakeettmii??

Havacılık ve Uzay Sanayii Sistemlerinin geliştirilmesinde Türkiye’nin Teknoloji Merkezi olan TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ileri teknoloji gerektiren ürünleri ve Savunma Sanayiine sağladığı katma değer ile 5. Dünya Türk Forumu kapsamında Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından düzenlenen 3. Türk Dünyası Kızıl Elma Ödülleri’nde “Teknoloji Ödülü”ne layık görüldü.

Kızıl Elma Ödülleri, 01-03 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen 5. Dünya Türk Forumu’nun ikinci gününde İstanbul Titanic Business Bayrampaşa Otel’de sahiplerini buldu.

Düzenlenen törende, “Kızıl Elma Teknoloji Ödülü” TASAM Başkanı Süleyman Şensoy tarafından TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Bilgin’e takdim edildi.

TASAM öncülüğünde Türk Devletleri’nin temsilcileri ile dünyanın dört bir yanında yaşayan Türk düşünce ve kanaat önderlerini, düşünce kuruluşlarını ve STK’ları bir araya getiren bir organizasyon olan Dünya Türk Forumu tarafından “Türk Dünyası Kızıl Elma Ödülleri” 11 dalda verildi.

TUSAŞ 'Kırmızı Elma' ödülünü aldı

Yorumlar

MILITARY AVIATION ~ 8 yıl önce
Ülkemizin gururu TAI ve Sn Bilgin'e başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remmzii ~ 8 yıl önce
gercektenn yeniilebiliir elami veriyorlar yokssa eellmmaa ggooorrruunnummlu mmakeettmii??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
bi git ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000