22 Mayıs 2015, Cuma 10:40:30

SunExpress Paris'e acil iniş yaptı

SunExpress Germany'nin Düsseldorf-Fuerteventura seferini gerçekleştiren uçağı rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle Paris'e iniş gerçekleştirdi.
  • gecen sefer ki pegasus ucagi döndügünde size gec kaldiniz demistim haberde, bu sefer hemen haber yayinlanmis sizin tarafinizdan tesekkürler de yayinlamiyorsunuz yorumlarimi? ben yinede sizi takip edecegim en son gelismelerden haberdar olmak icin

Almanya merkezli SunExpress Germany havayolu şirketinin Almanya'nın Düsseldorf kentinden İspanya'Nın Fuerteventura Adası'na giden uçağı acil iniş yaptı.

XG2831 sefer sayısı ile gerçekleştirilen Fuerteventura seferini yapan Boeing B737-800 tipi uçaktaki bir yolcu rahatsızlandı.

Fransa üzerinde gerçekleşen olay nedeniyle kaptan pilot Fransa'nın başkenti Paris'teki Orly Havalimanı'na acil iniş yaptı. 

SunExpress Paris'e acil iniş yaptı

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
gecen sefer ki pegasus ucagi döndügünde size gec kaldiniz demistim haberde, bu sefer hemen haber yayinlanmis sizin tarafinizdan tesekkürler de yayinlamiyorsunuz yorumlarimi? ben yinede sizi takip edecegim en son gelismelerden haberdar olmak icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000