26 Ekim 2017, Perşembe 18:41:43

SHGM'den 2023 açıklaması; "Dünyada uçmadığımız yer kalmayacak"

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2023 yılında 750 uçak ve 500 uçuş noktasının hedeflendiği belirtildi.
  • Ben su anda Amerikadayim Aslanim. Turkceyi sendenmi ogreneyim. Sen daha dunya ile ilgin olmadan ben havacilikla ograsiyordum , bu kose bizim havacilarin kosesi, orda oturanlar, benim mesai arkadaslarim , Bir dah boyle ileri geri konusma Gelirim oraya. Herkese USA dan. Selam ve sevgilerimi arz ediyorum,
  • Değme avcılara taş çıkarırsınız valla. Hani atılır da bu kadarına pes :)
  • Carpik alt yapi biktiran burokrasi ve telefonlara bakma zahmetine katlanmayan bir kurum anlayisi ile siz marmara denizini zor gecersiniz.ulkedeki ucak sayisi ile havacilik olculmez efendiler kendinize gelin.
  • Pilot sinav sistemini elinize yuzunuze bulastirdiniz.onlarca insan magdur oldu.once isinizi duzgun yapin.dunya bir yere kacmiyor.
  • Atlas golobal bu islere erisemez biz senelerimizi vermis havaciyiz , bu isi biz biliriz sen boeing parayi ver bakalim , bir senede sana kactane ucak teslimeder boeing ben bilirim ben onlarin tehsilerini cok iyi bilirim ,tehsislerinde kizlar dahi. Ucagin altina girip percin yapiyorlar bizimkiler gibi masa basinda. Oturmuyorlar, bir az mertce konusun,
  • Geniş gözde derken yolcu uçağı demek istediler sanırım. Birde yurt dışına gitmeye çalışanlara neden engel oluyorsun demiş arkadaşlar o zaman Genel Müdürümüz ileride nasıl THY yöneticisi olacak. Hizmet etmeli şimdiden:)))
  • breh breh breh... bekle bizi Satürn, geliyoruz!!
  • hükumet yalakalığı yapmışlar.
  • Abi bence geniş gövde biraz abartılmış rakamlar gibi sebebide zaten elimizde şu an itibarıyla yanılmıyosam özel Thy toplamda 130 140 ciivarı geniş gövde var hadi 200 adet daha özel yada thy geniş gövde uçak alınsa dahi o rakamlar biraz fazla gibi . Thy 40 +40 geniş gövde yolcu uçağı alacak hadi buna 15 20 adette kargo ekle ama özel havayollarının pek geniş gövde uçak merakı yok gibi
  • SHGM yetkilileri rüya görmüş ondan bahsediyor, kaale almayın.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2023 yılı hedefi açıklandı.

Yapılan paylaşımda 750 büyük gövdeli uçak ve 500 uçuş noktasının hedeflendiği belirtildi. Yapılan ikili havacılık anlaşmaları ile "Dünyada uçmadığımız yer kalmayacak" açıklamasında bulunan SHGM'nin Ağustos ayında açıkladığı Türkiye'deki yolcu uçağı sayısı 493.

Ayrıca 24 kargo uçağı, 202 hava taksi, 368 genel havacılık, 241 balon ve 62 zirai hava aracı olmak üzere ülkede toplam bin 390 hava aracı bulunuyor.

SHGM'den 2023 açıklaması; "Dünyada uçmadığımız yer kalmayacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Bedava para bedava komur Sen nedemek istiyorsun, ~ 6 yıl önce
Ben su anda Amerikadayim Aslanim. Turkceyi sendenmi ogreneyim. Sen daha dunya ile ilgin olmadan ben havacilikla ograsiyordum , bu kose bizim havacilarin kosesi, orda oturanlar, benim mesai arkadaslarim , Bir dah boyle ileri geri konusma Gelirim oraya. Herkese USA dan. Selam ve sevgilerimi arz ediyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 6 yıl önce
Şaka bir yana Türkçe hakikaten bozuk. Bence Türkçe bilmeden buralara yorum yazmamak lazım. Saygılar
Shgm ~ 6 yıl önce
Değme avcılara taş çıkarırsınız valla. Hani atılır da bu kadarına pes :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elestiri ~ 6 yıl önce
Carpik alt yapi biktiran burokrasi ve telefonlara bakma zahmetine katlanmayan bir kurum anlayisi ile siz marmara denizini zor gecersiniz.ulkedeki ucak sayisi ile havacilik olculmez efendiler kendinize gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
World of list ~ 6 yıl önce
Pilot sinav sistemini elinize yuzunuze bulastirdiniz.onlarca insan magdur oldu.once isinizi duzgun yapin.dunya bir yere kacmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen atlaslimisin ~ 6 yıl önce
Atlas golobal bu islere erisemez biz senelerimizi vermis havaciyiz , bu isi biz biliriz sen boeing parayi ver bakalim , bir senede sana kactane ucak teslimeder boeing ben bilirim ben onlarin tehsilerini cok iyi bilirim ,tehsislerinde kizlar dahi. Ucagin altina girip percin yapiyorlar bizimkiler gibi masa basinda. Oturmuyorlar, bir az mertce konusun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 6 yıl önce
Geniş gözde derken yolcu uçağı demek istediler sanırım. Birde yurt dışına gitmeye çalışanlara neden engel oluyorsun demiş arkadaşlar o zaman Genel Müdürümüz ileride nasıl THY yöneticisi olacak. Hizmet etmeli şimdiden:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 6 yıl önce
breh breh breh... bekle bizi Satürn, geliyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalık ~ 6 yıl önce
hükumet yalakalığı yapmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 340 ~ 6 yıl önce
Abi bence geniş gövde biraz abartılmış rakamlar gibi sebebide zaten elimizde şu an itibarıyla yanılmıyosam özel Thy toplamda 130 140 ciivarı geniş gövde var hadi 200 adet daha özel yada thy geniş gövde uçak alınsa dahi o rakamlar biraz fazla gibi . Thy 40 +40 geniş gövde yolcu uçağı alacak hadi buna 15 20 adette kargo ekle ama özel havayollarının pek geniş gövde uçak merakı yok gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rüya ~ 6 yıl önce
SHGM yetkilileri rüya görmüş ondan bahsediyor, kaale almayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000