24 Eylül 2014, Çarşamba 09:37:20

SHGM YER HİZMETLERİNE EL ATTI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, havalimanlarında yer hizmetlerinin uluslararası seviyede yapılmasını sağlamak amacıyla SHY-22 taslağını hazırladı.
  • Operasyondaki isin sadece %20'sini yaptigi halde dinlenemeyen ucuculardanmi bahsediyoruz? Yer memurlari isin tum skintisiyla zorluguyla ozverili olarak ugrastigi halde sartlari ucucularin sartlarinin 3/1'i daha degil. Dunu ornek verelim; overbooklar iptaller rotarlar vs.Birileri isine odaklanip ayni zamanda maddi anlamda ay sonunu getirebilme psikolojisi icerisinde.Yinede ÇOK ŞÜKÜR.
  • Shgm önce yorgunluktan ve yeterli dinlenememkten kalp krizi geçiren uçucuların çalışma koşullarına bir el atsın önce.
  • SHGM yetkililerine sesleniyorum sık uçan bir yolcu olaraktan,yer hizmeti veren şirketlere el attığınız için teşekürler,inanın bazan çok kırıcı ve kaba oluyolar.
  • Eline bir tane Blackberry alan şirket bile kurmadan broker'ım diye ortalara dolaşıyor. Bu işe de bir lisans, düzenleme getirilmesi şart. Bıktık artık bugun olup, yarın kaybolan adamlardan. Bir proje ile gelen ipsiz sapsızlardan. Lütfen SHGM, bu broker'lık işine de bir el atın.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), havalimanlarında yer hizmetlerinin uluslararası seviyede yapılmasını sağlamak amacıyla SHY-22 taslağını hazırladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "2920 sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu’nun 44 üncü maddesi gereğince, havalimanları yer hizmetlerinin uluslararası seviyede yapılmasını sağlamak için, uygulanacak usul ve esasları düzenlemek ve bu hizmetlerle ilgili yetkilendirme ve denetleme esasları ile yer hizmetlerine ilişkin ücret belirlemek üzere “Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği (SHY-22)” taslağı hazırlanmıştır" denildi.

SHGM ayrıca, taslak talimat ile ilgili görüşleri de 27 Ekim 2014 tarihine kadar kabul edeceğini duyurdu.

 SHGM TARAFINDAN HAZIRLANAN TASLAK İÇİN TIKLAYIN 

SHGM YER HİZMETLERİNE EL ATTI

Yorumlar

objektif ~ 10 yıl önce
Operasyondaki isin sadece %20'sini yaptigi halde dinlenemeyen ucuculardanmi bahsediyoruz? Yer memurlari isin tum skintisiyla zorluguyla ozverili olarak ugrastigi halde sartlari ucucularin sartlarinin 3/1'i daha degil. Dunu ornek verelim; overbooklar iptaller rotarlar vs.Birileri isine odaklanip ayni zamanda maddi anlamda ay sonunu getirebilme psikolojisi icerisinde.Yinede ÇOK ŞÜKÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Shgm önce yorgunluktan ve yeterli dinlenememkten kalp krizi geçiren uçucuların çalışma koşullarına bir el atsın önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
SHGM yetkililerine sesleniyorum sık uçan bir yolcu olaraktan,yer hizmeti veren şirketlere el attığınız için teşekürler,inanın bazan çok kırıcı ve kaba oluyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Broker ~ 10 yıl önce
Eline bir tane Blackberry alan şirket bile kurmadan broker'ım diye ortalara dolaşıyor. Bu işe de bir lisans, düzenleme getirilmesi şart. Bıktık artık bugun olup, yarın kaybolan adamlardan. Bir proje ile gelen ipsiz sapsızlardan. Lütfen SHGM, bu broker'lık işine de bir el atın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000