11 Aralık 2017, Pazartesi 19:36:54

SHGM 23 ülke ile ikili havacılık müzakeresi gerçekleştirdi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, ICAO Uluslararası Sivil Havacılık Müzakereleri Konferansı ICAN2017’de 23 ülke ile ikili havacılık müzakeresi gerçekleştirdi.
  • Bahri bey işe havacılık güzel bir ivme kazandı. Kendisini kutluyorum. Güler yüzü ve samimiyeti ile sektörde ılımlı bir ortam yarattı. Başarılarının devamını diliyoruz.
  • Müzakereler TSE standartlarına uygun mu ?
  • K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK SBK BORAJET
  • tİrene bakar gibi dinlemiş dinlemiş gelmişlerdir.KESİNLİKLE SHGM ÖZELLEŞTİRİLMELİ. genel sivil havacılık anonim şirketi. isminden bile belli . genele hizmet edecek. gayet güzel bir isim. şirket mantalitesiyle bile olsa işlerin 10 kat daha hızlı ilerleyeceğine eminim. bu yolla bürokrasi daha hızlı ilerleyecek. özel havacılık şirketleri kendilerini daha güvende hissedecekler. Orası babanınız çiftliği değil, keyfi idareleriniz, her biriminizle ayyuka çıktı.
  • Bahri bey ve Türk ekibini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz. SHGM için Güzel şeyleri de görmeye başladık.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, ICAO Uluslararası Sivil Havacılık Müzakereleri Konferansı ICAN2017’de 23 ülke ile ikili havacılık müzakeresi gerçekleştirdi.

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) üyesi ülkelerin, katılımcı diğer ülkelerle ikili havacılık müzakerelerinde bulunmak üzere her yıl bir araya geldiği ICAN Konferansı’nın 10'uncusu Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da 4-8 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlendi. 66 ülkenin katıldığı ICAN’de Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’nin başkanlığındaki heyet, bir hafta boyunda uçuş nokta ve sefer sayılarının arttırılması ve sivil havacılık alanında işbirliğinin geliştirilmesi konusunda ikili müzakerelerde bulundu.

Türk heyetinin diğer ülkelerle yaptığı müzakereler kapsamında, Brezilya, Şili ve Suudi Arabistan ile daha önce parafe edilmiş 3 Hava Ulaşım Anlaşması imza altına alındı. Sefer artışlarına ilişkin ikili müzakereler kapsamında Bahreyn ile 27, Belarus ile 1, Kamerun ile 3, Gana ile 7, Ürdün ile 12, Katar ile 3, Nijerya ile 7 olmak üzere toplam 60 yolcu frekans artışı sağlanırken, Malezya ile yapılan müzakerelerde ise sınırsız yolcu seferi hakkı elde edildi.

Yeni uçuş noktaları konusunda Bahreyn ile 2, Nijerya ile 1 yeni nokta konusunda mutabakata varılırken, Belarus ile gerçekleştirilen görüşmelerde 2 frekans kargo artışı sağlanması konusunda mutabık kalındı.

Irak, Kenya, Mauritius, Rusya, Sri Lanka, Tanzanya, Zambia, Azerbaycan ile de sivil havacılıkta işbirliğine yönelik mutabakat zabıtları imzalanırken, Hong Kong, Kanada ve Brunei Sivil Havacılık Heyetleri ile de göndemdışı olarak sivil havacılık ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla görüşmelerde bulunuldu.







SHGM 23 ülke ile ikili havacılık müzakeresi gerçekleştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Havacı34 ~ 6 yıl önce
Bahri bey işe havacılık güzel bir ivme kazandı. Kendisini kutluyorum. Güler yüzü ve samimiyeti ile sektörde ılımlı bir ortam yarattı. Başarılarının devamını diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sor Bakalım ~ 6 yıl önce
Çok methettiğinin kişinin SHGM içinde estirdiği havayı, aldığı akıllara zarar kararlarla personeli canından bezdirmesini sor. Hala askerlik günlerini özlüyorsa silahli kuvvetlere gitsin, sivil havacılığa rap rap düzeni getireceğini düşünüyorsa yanılıyor. Ekip güzelmişmiş, yanındaki hud başkanının, shgmye zerre katkı vermeden torpille asaleten nasıl atandığını kendisine sor, liyakatın neden olmadığını, shgmye yıllarını verenlerin vekaleten iş yürüttüğü halde asaleten neden atanamadıklarını sor. yanındaki bir diğer elemanının, evladı gibi kolladığı elemanın kendisiyle olan yakın ilişkilerini sor. Daha neler anlatılır da... Sor bakalım...
CV ~ 6 yıl önce
Sir Bakalım isimli arkadaş; Şu resimde gördüğüm adamların CV lerini aç da bir bak bakalım. Klavye başından çamur atmak kolay. Bak bakalım hangi okullardan hangi dereceleri almışlar, hangi tezleri yazmış hangi görevlerde hangi hizmetlerde bulunmuşlar bu devlete. Bir de kendine bakarsın sonra. Merak etme senin Ülken bu tür toplantılarında en iyi şekilde temsil ediliyor. Sen çayını iç çamur atmaya devam et. Yukarıda arkadaşın methettiği adamın ne kadar çalıştığını da bilmezsin, Türk sivil havacılığına katkılarını da. Senin gibiler çok. At çamuru izi kalsın. Kimliğin gizli nasıl olsa. Ama isteyen seni bulur haberin olsun. Klavye şövalyesi seni.
Müzakere ~ 6 yıl önce
Müzakereler TSE standartlarına uygun mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK SBK BORAJET ~ 6 yıl önce
K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK SBK BORAJET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TİREN MİSALİ ~ 6 yıl önce
tİrene bakar gibi dinlemiş dinlemiş gelmişlerdir.KESİNLİKLE SHGM ÖZELLEŞTİRİLMELİ. genel sivil havacılık anonim şirketi. isminden bile belli . genele hizmet edecek. gayet güzel bir isim. şirket mantalitesiyle bile olsa işlerin 10 kat daha hızlı ilerleyeceğine eminim. bu yolla bürokrasi daha hızlı ilerleyecek. özel havacılık şirketleri kendilerini daha güvende hissedecekler. Orası babanınız çiftliği değil, keyfi idareleriniz, her biriminizle ayyuka çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 6 yıl önce
Bahri bey ve Türk ekibini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz. SHGM için Güzel şeyleri de görmeye başladık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000