29 Ocak 2017, Pazar 09:25:54

Qantas ABD'deki dev hangarını açtı

Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, ABD'nin Los Angeles kentindeki yeni hangarının açılışını gerçekleştirdi.
  • Qantas emniyet ve bakima her zaman onem veren sirkettir. LAX hangari hem kendi ucaklari icin iyi olacak hemde diger sirketlerin ucaklari icin.
  • yüksekliği yaklaşık 20 metre. 6,5 katlı bina yüksekliği. !!!
  • Büyük şirket olmak gerçekten bunu gerektirir. Bazı ülkelerde bulunan Uçak firmalarının hangarları, uçak firmalarının ne denli disiplinli ve yolcu memnuniyeti düşündüğünü gösteriyor bize ...

Dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden Avustralyalı Qantas Havayolları, ABD'deki hangarını hizmete açtı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles Havalimanı'nda 5.7 hektarlık bir alana inşa edilen hangar için 30 milyon dolardan fazla yatırım yapıldı.

Dev hangar özellikle Airbus A380 ve Boeing B747 tipi uçakların ölçülerine göre tasarlandı. Qantas, aynı anda 4 adet uçağa hizmet verebilme özelliğine sahip hangarında diğer şirketlere de bakım hizmeti vermeyi planlıyor. 

Qantas CEO'su Alan Joyce, bu hangarın hem zaman hem de maddi anlamda Qantas'a ve diğer şirketlere artı sağlayacağını belirtti. 1954 yılındadan bu yana uçmaya başladıkları bu bölgeye sürekli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Joyce, Los Angeles'a haftada 40'tan fazla sefer düzenlediklerini ve burada böyle bir yatırımın şirketin geleceği açısından çok önemli bir hamle olduğuna dikkat çekti.



Qantas ABD'deki dev hangarını açtı

Yorumlar

QF ~ 7 yıl önce
Qantas emniyet ve bakima her zaman onem veren sirkettir. LAX hangari hem kendi ucaklari icin iyi olacak hemde diger sirketlerin ucaklari icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk ~ 7 yıl önce
yüksekliği yaklaşık 20 metre. 6,5 katlı bina yüksekliği. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QANTAS ~ 7 yıl önce
Büyük şirket olmak gerçekten bunu gerektirir. Bazı ülkelerde bulunan Uçak firmalarının hangarları, uçak firmalarının ne denli disiplinli ve yolcu memnuniyeti düşündüğünü gösteriyor bize ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000