14 Ocak 2018, Pazar 00:04:47

SON DAKİKA | Pegasus uçağı Trabzon'da pistten çıktı

Pegasus Havayolları'nın Ankara-Trabzon seferini yapan uçağı pistten çıktı.
  • Aslında çıkarılacak en büyük ders uçak teker değdirir değdirmez kemer çözüp kalkan cahillere çıkar bu kazada. Geçmiş olsun..
  • Trabzon devamlı yağışlı bir şehrimiz, şimdiye kadar hiç böyle birşey olmadı, zemin kötüyse ona göre kanatların yardımı ile ilerlenebilirdi, yüzde yüz pilotaj hatası olduğu ortadadır. Herkese geçmiş olsun
  • Sevgili cpt ve fo bay bayanlar.haber yabancı sitelerde sayfalarda verilmiş.geçmiş olsun diyen var fakat çoğu alay etmiş.nerdeyse sevinmiş çoğu.lütfen birbirinize sahip çıkın.bu türk havacılığının kazasıdır pgsnin değil.ben yarın birgün bu ülkede şu veya bu havayolunda yer alıcağıma inanıyorum.birçok fo tanıyorum.azda kaptan.ben bu sektörü böyle bilmiyordum. Nasıl birbirinize böyle düşersiniz hemde en destek olmanız gereken zamanda.tartışmak iyide hiç tahammülünüz yok birbirinize.ben açıkçası endişe duydum ilerki çalışma hayatım için.lütfen durun.
  • Aşada bagaj atanlar uçakta temizlik yapanlar hepsi kaptan kesilmiş. Daha ortada rapor yok herkes yorum yapmış
  • Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.
  • Öncelikle herkese Geçmiş olsun Kaza ile alakalı 3 alternatif var 1. kule sağ taraftan sola dönüş yapın yerine tersini söyledi 2. Pilotlar sağa dön talimatını sol anladı 3. Pistteki buzlanma yüzünden uçak sola kaydı Şahsi düşüncem pilot ya da kule hatası
  • 4 sene once istanbulda kar kış kıyamet thy onur air gibi firmalar ucuslari iptal etmis ne hikmetse pegasus iptal etmemisti amsterdam dan kalkmis baya bi sallana sallana dusecekcesine dualar okuyarak pas gecmeden inmistik sabiha gokcene ve tum yolcular alkislamisti 1 saat ucak icinde beklemistik apronda okadar kar vardi ki ucagin kapilari acilmiyordu sonra dusundumde pas gecmeyi bi yana birakin o ucusun bastan iptal edilmesi gerekirdi ama genede pilotlara helal olsun demeden duramadim ayrica kabin ekiplerininde bi okadar yuzu asik soguklardi zaten o pegasusla son ucusum oldu ..
  • memleketim :( cok gecmis olsun.
  • Bakiyorumki Bir Kazanin Arkasindan Sirketle sistemle ilgili parmaklar gene durmuyor..Olan Olduktan sonra fake isimler altinda herseyi soyleyebilmek mumkundur. Orda yasanan bu uzucu olayin sebebinin ne oldugu aciklanamadan daha cok bilmisler ona buna saydirmayi birakin havacilikta yasanan kazanin sebepleri her acisiyla goz onunde olsa bile raporunun cikmasi aylar surer cunku bilinemeyen gorunemeyen milyon faktor veya sebep olabilir. simdi egitime egitmene ona buna laf. atan arkadasa soruyorum iniste emniyetin performansin emniyet limitleri icinde olamamasi sebebiyle pass gecme karari alinan ucaktaki tek motorun ariza yapmasi sonucu pistten cikmadigini nerden biliyorlarmis? zaten bu ulkenin en buyuk sorunu da zaten bu bizler her konuda her anlamda herkesten daha uzmaniz...!! ne yazik!!
  • Kabin ekibi gayet soguk kanli bir sekilde tahliye yapmis helal olsun.

Pegasus Havayolları'nın Ankara-Trabzon seferini yapan uçağı pistten çıktı.

Pegasus Havayolları'na ait TC-CPF kuyruk tescilli uçağın Trabzon Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra deniz yönüne doğru pistten çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yolcuların tahliye edildiği ve ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Şu anda uçağı soğutma çalışmaları devam ediyor. TC-CPF kuyruk tescilli "Zeynep" isimli Boeing B737-800 tipi uçak, 2012 yılında Pegasus filosuna katılmıştı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz olayda yaralanan olmadığını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 3 kişinin çok hafif şekilde yaralandığını ifade etti.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, havalimanının en kısa sürede uçuşlara açılacağını belirtti. 

Detaylar gelecek...









SON DAKİKA | Pegasus uçağı Trabzon'da pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (322)

Atr42 ~ 6 yıl önce
Aslında çıkarılacak en büyük ders uçak teker değdirir değdirmez kemer çözüp kalkan cahillere çıkar bu kazada. Geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotkaptan ~ 6 yıl önce
Trabzon devamlı yağışlı bir şehrimiz, şimdiye kadar hiç böyle birşey olmadı, zemin kötüyse ona göre kanatların yardımı ile ilerlenebilirdi, yüzde yüz pilotaj hatası olduğu ortadadır. Herkese geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci pilot ~ 6 yıl önce
Sevgili cpt ve fo bay bayanlar.haber yabancı sitelerde sayfalarda verilmiş.geçmiş olsun diyen var fakat çoğu alay etmiş.nerdeyse sevinmiş çoğu.lütfen birbirinize sahip çıkın.bu türk havacılığının kazasıdır pgsnin değil.ben yarın birgün bu ülkede şu veya bu havayolunda yer alıcağıma inanıyorum.birçok fo tanıyorum.azda kaptan.ben bu sektörü böyle bilmiyordum. Nasıl birbirinize böyle düşersiniz hemde en destek olmanız gereken zamanda.tartışmak iyide hiç tahammülünüz yok birbirinize.ben açıkçası endişe duydum ilerki çalışma hayatım için.lütfen durun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tercüman ~ 6 yıl önce
sen önce cümle kurmasını öğrende öyle pilot ol, aksi takdirde kimse seni anlamaaaaaz:)
Çok Bilenler ~ 6 yıl önce
Aşada bagaj atanlar uçakta temizlik yapanlar hepsi kaptan kesilmiş. Daha ortada rapor yok herkes yorum yapmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 6 yıl önce
Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotkaptan ~ 6 yıl önce
pgss la bi ortaklığınız mı var? hata varsa kabullenilmeli, pgss veya başkası farketmez, pilotların hatası olduğu ortada.
Kemal İleten ~ 6 yıl önce
Öncelikle herkese Geçmiş olsun Kaza ile alakalı 3 alternatif var 1. kule sağ taraftan sola dönüş yapın yerine tersini söyledi 2. Pilotlar sağa dön talimatını sol anladı 3. Pistteki buzlanma yüzünden uçak sola kaydı Şahsi düşüncem pilot ya da kule hatası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostım ~ 6 yıl önce
Sen buraya yorum yapma arkadaşım
Yolcu ~ 6 yıl önce
4 sene once istanbulda kar kış kıyamet thy onur air gibi firmalar ucuslari iptal etmis ne hikmetse pegasus iptal etmemisti amsterdam dan kalkmis baya bi sallana sallana dusecekcesine dualar okuyarak pas gecmeden inmistik sabiha gokcene ve tum yolcular alkislamisti 1 saat ucak icinde beklemistik apronda okadar kar vardi ki ucagin kapilari acilmiyordu sonra dusundumde pas gecmeyi bi yana birakin o ucusun bastan iptal edilmesi gerekirdi ama genede pilotlara helal olsun demeden duramadim ayrica kabin ekiplerininde bi okadar yuzu asik soguklardi zaten o pegasusla son ucusum oldu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 6 yıl önce
memleketim :( cok gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Meslektas ~ 6 yıl önce
Bakiyorumki Bir Kazanin Arkasindan Sirketle sistemle ilgili parmaklar gene durmuyor..Olan Olduktan sonra fake isimler altinda herseyi soyleyebilmek mumkundur. Orda yasanan bu uzucu olayin sebebinin ne oldugu aciklanamadan daha cok bilmisler ona buna saydirmayi birakin havacilikta yasanan kazanin sebepleri her acisiyla goz onunde olsa bile raporunun cikmasi aylar surer cunku bilinemeyen gorunemeyen milyon faktor veya sebep olabilir. simdi egitime egitmene ona buna laf. atan arkadasa soruyorum iniste emniyetin performansin emniyet limitleri icinde olamamasi sebebiyle pass gecme karari alinan ucaktaki tek motorun ariza yapmasi sonucu pistten cikmadigini nerden biliyorlarmis? zaten bu ulkenin en buyuk sorunu da zaten bu bizler her konuda her anlamda herkesten daha uzmaniz...!! ne yazik!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal kabin ekibi ~ 6 yıl önce
Kabin ekibi gayet soguk kanli bir sekilde tahliye yapmis helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000