28 Haziran 2013, Cuma 15:59:24

PEGASUS MİSAFİRLERİ SICAĞA İSYAN ETTİ

Pegasus Havayolları'nın dün gece İstanbul Sabiha Gökçen'den Bodrum'a kalkması gereken uçağında yolcular ayaklandı..
  • Ya uçakta APU bozuksa yer hizmetlerinde ACU denen bir alet var ama ne yazıkki çelebinin elinde bu aletten yok. 1 tane var o da sürekli arızalı. PGT sanki bu durumu bilmiyor mu!!! 40a yakın PGT uçağına 5 tane GPU ile hizmet verilmekte. Allaha emanet iş yapılmakta. Suç ayrıca çelebinin hizmet anlayışı kadar aynı zamanda PGT nin de bu durumlara gözyumması ve PGT nin maddi kaygısı !!! Kışın de-icing için gelen uçakların yanına gidip almaması için elinden geleni yapan ve CHS harekâtçılarına tehditkar konuşan PGT yöneticileri var. De-icing gibi emniyeti ilgilendiren bir konuyu bile maddi kaygı gözeterek uygulatmamaya çalışan bir zihniyet nasıl olur da ACU gibi yolcu konforunu sağlayacak bir ekipmanı YETERSİZ çelebiden temin edebilsin !!!
  • Havacılıkta arıza her zaman beklenir. Arızayla karşılaşmıyorum diyen yalan söyler. Mercedes Travego değil bu kuşlar. Belirli prosedürleri var. Öncelik güvenli uçuştur. Daha sonra konforlu uçuştur. Teknik sebeplerden ötürü klima arızası yaşanması normal. Kimse fırında ya da sauna da değil. Ayrıca akşamın sekizinde bahsedilen sıcak nedir? Uçak apronda saatlerce de bekleyecek değil. Başka bir uçak talep edilmeseydi yarım saat sonra havadaydı 737. Havayolu yolcu taşımacılığını toplumun tüm kesimlerine sunan Pegasus'a haksızlık ediliyor. Bugün 2. Pegasus haberi. Art niyet arıyor oldum.
  • klimasız uçaklar pgs yakışmıyor.yolculara yazık dışarı 35 40 derece kapalı yerde ise sauna da gibi olmuşlardır. ama nedense pilot hostesler servislerde klima için şöförlere kan kusturuyorlar hele bi arızalansın ortalık ayağa kaldırırlar raporlar yazmalar bi dünya küfürler şikayetler şöförün burnundan getirirler araca bindiği anda buz gibi olacak araç sanki evinde ve özel hayatta 24 saat klima ile yaşıyorlar. yolcular az bile yapmış bunlar kaprisli adamlar burunlarından kıl aldırmazlar
  • Bundan sonra klimalı ve klimasız bölüm oluşturup ona göre koltukları yeniden fiyatlandırsınlar.. Kapıda karşılayan kabin memuru da: Biyrun efenim klimalı aile salonumuz var, şiş var kebap var diye bağırsın :))))
  • Bizim yolcunun bazısı gerçekten zordur. Ama yaz sıcağında havalandırması yetersiz bir uçağa bir sürü yolcuyu kapatırsan o zaman isyan etmekte haklıdır. Bunun tedbirini şirket almalıdır. APU arızalı, yer klima aracı yetersiz (APU arıza yapabilir, normaldir ama yer hizmetlerinin soğutucularının yetersizliği hep göz ardi edilir) ise o uçak içi gerçekten oturulmaz hale gelebilir. O uçağın soğutucuları daha etkili olan körüklere yanaştırılması gerekirdi. Zorunlu olarak açığa alınması gerektiyse de yer soğutucu cihazı hemen bağlanmalı ve yeterliliğinden emin olunmalıydı. Son çare olarak yolcu uçağa alınmadan önce motorlardan birisi çalıştırılıp uçağa soğuk hava temini sağlanabilirdi.
  • SİZ PEGASUSA KURBAN OLUN ŞURDA GİTTİĞİNİZ YER MAX 3 SAAT YİNEDE YOK EFENDİM BİLET FİYATI YOK SERVİS YOK TEKNİK ARIZA. TEKNİK ARIZA YAŞANMASI NORMAL BİR OLAN HEMEN ÇOK BASİT YERLERE BAĞLIYORSUNUZ.
  • Havaciliği degistirdiler ya her birimin başina iktisatçi bir abi koydular .Ali bey kışın lowcost yazin businnes class gibi sattigin biletleri degil birazda misafirlerini !! Düşünsene.
  • Atalar her zaman doğru söyler ;; UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLURMUŞ... doğru mu ????
  • Bende yer hizmetleri çalışanıyım ama ayıp arkadaşım yani neymiş "39 tl verince uçağı mı aldınmış" o uçakta 10 kişi 39 a almıştır büyük çoğunluk yine thy atlasjet ayarında bilet ücreti ödemiştir. Ayrıca ister 39 ister 399 tl ödeyim farkımız yok aynı uçakta aynı hizmeti vereceksin bana. Sen tansiiyon hastası yaşlı anne babanı o havasız sıcak uçağa bindirir misin veya 1 yaşındaki bebeğini? Müşteri hizmet bekliyor ve bu hizmet salt beni a noktasından b noktasına taşımak değil. Bu hizmet beni a noktasından b noktasına standart uçak konforunda ve güvenşiğinde taşımak. yani büyük beklenti yok dünyadaki standart uçak içi şartları sağlaması yeterli. Ayrıca abartmayın diyen arkadaşlar eminim ki restaurantta 2 dakika geç gelen yemek için garsob komi azarlayan şahıslardır :)
  • haklısınız sıcak çarpar iyiki kriz geçirmemişsiniz geçmiş olsun dileklerimle

Uçakta çalışmayan klima sistemi nedeniyle yaklaşık 150 yolcu alkışlarla kaptanı ve uçak personelini protesto etti..

Aralarında çok sayıda çocuk ve bebeğin bulunduğu uçakta aşırı sıcak nedeniyle bir yolcu panik atak geçirerek uçaktan indi..

Saat 20.00'de kalkması gereken uçak üstüne bir de yarım saat rötar yapınca yolcular, protestoya başladı ve birer ikişer uçaktan indiler..

Uçağın dışında bekleyen yolcular, Pegasus'tan başka bir uçak istediler. Yolcuların isyanı üzerine alana getirilen yeni bir uçak ancak 23.30'da havalanabildi ve yolcular üç buçuk saat sonra Bodrum'a doğru havalanabildi.. (Medyaradar)

PEGASUS MİSAFİRLERİ SICAĞA İSYAN ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

eski celebili ~ 11 yıl önce
Ya uçakta APU bozuksa yer hizmetlerinde ACU denen bir alet var ama ne yazıkki çelebinin elinde bu aletten yok. 1 tane var o da sürekli arızalı. PGT sanki bu durumu bilmiyor mu!!! 40a yakın PGT uçağına 5 tane GPU ile hizmet verilmekte. Allaha emanet iş yapılmakta. Suç ayrıca çelebinin hizmet anlayışı kadar aynı zamanda PGT nin de bu durumlara gözyumması ve PGT nin maddi kaygısı !!! Kışın de-icing için gelen uçakların yanına gidip almaması için elinden geleni yapan ve CHS harekâtçılarına tehditkar konuşan PGT yöneticileri var. De-icing gibi emniyeti ilgilendiren bir konuyu bile maddi kaygı gözeterek uygulatmamaya çalışan bir zihniyet nasıl olur da ACU gibi yolcu konforunu sağlayacak bir ekipmanı YETERSİZ çelebiden temin edebilsin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz sabır ~ 11 yıl önce
Havacılıkta arıza her zaman beklenir. Arızayla karşılaşmıyorum diyen yalan söyler. Mercedes Travego değil bu kuşlar. Belirli prosedürleri var. Öncelik güvenli uçuştur. Daha sonra konforlu uçuştur. Teknik sebeplerden ötürü klima arızası yaşanması normal. Kimse fırında ya da sauna da değil. Ayrıca akşamın sekizinde bahsedilen sıcak nedir? Uçak apronda saatlerce de bekleyecek değil. Başka bir uçak talep edilmeseydi yarım saat sonra havadaydı 737. Havayolu yolcu taşımacılığını toplumun tüm kesimlerine sunan Pegasus'a haksızlık ediliyor. Bugün 2. Pegasus haberi. Art niyet arıyor oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şöförler ~ 11 yıl önce
klimasız uçaklar pgs yakışmıyor.yolculara yazık dışarı 35 40 derece kapalı yerde ise sauna da gibi olmuşlardır. ama nedense pilot hostesler servislerde klima için şöförlere kan kusturuyorlar hele bi arızalansın ortalık ayağa kaldırırlar raporlar yazmalar bi dünya küfürler şikayetler şöförün burnundan getirirler araca bindiği anda buz gibi olacak araç sanki evinde ve özel hayatta 24 saat klima ile yaşıyorlar. yolcular az bile yapmış bunlar kaprisli adamlar burunlarından kıl aldırmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klima hizmeti extra ~ 11 yıl önce
Bundan sonra klimalı ve klimasız bölüm oluşturup ona göre koltukları yeniden fiyatlandırsınlar.. Kapıda karşılayan kabin memuru da: Biyrun efenim klimalı aile salonumuz var, şiş var kebap var diye bağırsın :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu... ~ 11 yıl önce
Bizim yolcunun bazısı gerçekten zordur. Ama yaz sıcağında havalandırması yetersiz bir uçağa bir sürü yolcuyu kapatırsan o zaman isyan etmekte haklıdır. Bunun tedbirini şirket almalıdır. APU arızalı, yer klima aracı yetersiz (APU arıza yapabilir, normaldir ama yer hizmetlerinin soğutucularının yetersizliği hep göz ardi edilir) ise o uçak içi gerçekten oturulmaz hale gelebilir. O uçağın soğutucuları daha etkili olan körüklere yanaştırılması gerekirdi. Zorunlu olarak açığa alınması gerektiyse de yer soğutucu cihazı hemen bağlanmalı ve yeterliliğinden emin olunmalıydı. Son çare olarak yolcu uçağa alınmadan önce motorlardan birisi çalıştırılıp uçağa soğuk hava temini sağlanabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paris ~ 11 yıl önce
SİZ PEGASUSA KURBAN OLUN ŞURDA GİTTİĞİNİZ YER MAX 3 SAAT YİNEDE YOK EFENDİM BİLET FİYATI YOK SERVİS YOK TEKNİK ARIZA. TEKNİK ARIZA YAŞANMASI NORMAL BİR OLAN HEMEN ÇOK BASİT YERLERE BAĞLIYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARISe ~ 11 yıl önce
Pegasus Allah mı da kurban olalım putperest
iktisat ! ~ 11 yıl önce
Havaciliği degistirdiler ya her birimin başina iktisatçi bir abi koydular .Ali bey kışın lowcost yazin businnes class gibi sattigin biletleri degil birazda misafirlerini !! Düşünsene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz et ~ 11 yıl önce
Atalar her zaman doğru söyler ;; UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLURMUŞ... doğru mu ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el insaf ~ 11 yıl önce
Bende yer hizmetleri çalışanıyım ama ayıp arkadaşım yani neymiş "39 tl verince uçağı mı aldınmış" o uçakta 10 kişi 39 a almıştır büyük çoğunluk yine thy atlasjet ayarında bilet ücreti ödemiştir. Ayrıca ister 39 ister 399 tl ödeyim farkımız yok aynı uçakta aynı hizmeti vereceksin bana. Sen tansiiyon hastası yaşlı anne babanı o havasız sıcak uçağa bindirir misin veya 1 yaşındaki bebeğini? Müşteri hizmet bekliyor ve bu hizmet salt beni a noktasından b noktasına taşımak değil. Bu hizmet beni a noktasından b noktasına standart uçak konforunda ve güvenşiğinde taşımak. yani büyük beklenti yok dünyadaki standart uçak içi şartları sağlaması yeterli. Ayrıca abartmayın diyen arkadaşlar eminim ki restaurantta 2 dakika geç gelen yemek için garsob komi azarlayan şahıslardır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıcaktan bunalanlar ~ 11 yıl önce
haklısınız sıcak çarpar iyiki kriz geçirmemişsiniz geçmiş olsun dileklerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000