11 Haziran 2008, Çarşamba 11:17:58

WORLD FOCUS'TAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Dün bir gazetede yer alan "57 kşişi göz göre göre ölüme uçtu" haberiyle ilgili bugün World Focus Airlines kanadından açıklama geldi. İşte World Focus tarafından yapılan o açıklama...
  • Tüm bu yazılanlardan, çizilenlerden, haberlerden, açıklamalardan sade bir vatandaş olarak ben şunu anladım: Sektör kendi içindeki hesaplaşmalarını,sektörün bazı oyuncularının SHGM ve ulaştırma bakanıyla hesaplaşmasını tetikçi gazeteler ve gazeteciler aracılığyla ve yanlış adreste; acı, kan ve gözyaşı üzerinden yapıyor.Bu iş için bir günah keçisi bulduklarını sanıyorlar ama sert kayaya çarpıp başlarını yarmasınlar.karşıdan geleçek tokatın şiddeti büyük olabilir sonra sesi hintten çinden gelmesin.Herkesi aklı selime davet ediyorum.
  • kimin icin mi? Pegasus Hava Yolarinin sahibi kim ? Kimin kiziyla evli ve tetikci gazeteci hangi kurumda habar sunuyor?
  • Y.ÇİZMECİ açıkça U.DÜNDAR'ı suçladı.Birileri de aynı şekilde ve sürekli olarak aynı suçlamalarda bulunuyorlar.Beyler insaf edin.Adam gazeteci, işi kamuoyunu aydınlatmak.Haberlerde söyledikleriyle ilgili World Focus'tan kim tarafından yapıldığı bile anlaşılmayan bir açıklama var(Flaş açıklama).Şimdi elinizi vicdanınıza koyun.Açıklama hangi soruyu aydınlatıyor.Hangi gerçeği değiştiriyor.Bırakın insanları suçlamayı işinizi yapın, eksikliklerinizi giderin olanlardan ders alın.Bu işlerde çok konuşan, yüksekten atanlar haklı olmuyor.Havacılık pozitif bir iştir ve kurallar kanla yazılmıştır parayla değil.
  • evet Uğur Dündar'ı iyi biliriz. ne yaptığı da ortada. kaset yollamalar. Görevi buysa evet görevini çok iyi yapıyor.
  • Elbette FDR gördüm.Ne işe yaradığını ve nasıl çalıştığını da çok iyi bilirim.İkisinin de çözümlenemediğinin açıklanması üzerinden aylar geçti.Ve bu durumda daha önce başka uçuşlar yapıldığı da biliniyor. Elbette kazanın nedeni de bunlar değil.Ama süs diye de takılmaıyor NO-GO item.Bu dahi bakım kalitesi hakkında fikir vermeye yeter.Hala tetikçi diyorsun ama niye ve kimin tetikçisi olduğunu söyleyemiyorsun.Herkes işini yapmalı.U.Dündar işini mükemmel yapıyor.Aynı şeyi savundukların için de söyleyebilirmisin?Umarım gerçekler ortaya çıkınca hala bu tarzını devam ettirebilirsin.
  • Rumuz özgür, sen hiç hayatında FDR CVR gördünmü? bunların ne işe yaradığını biliyormusun. Kaza kırım heyetinin resmi Raporu açıklanmadn kim nerden biliyor bunların çalışmadığını. hadi diyelim ki çalışmıyor, bu aletlerin çalışmaması kazanın nedeni olamaz ki kazanın nedeninin bulunmasını bir miktar zorlaştırır. madem Uğur Dündar'a kıyamadın Bir FDR ve CVR bul ona hediye et belki oda araştırmacı gazetecilikle tetikciliğin ayrımını yaparak haber yapmayı öyrenir.
  • Dün de yazıldı.Y.Çizmeci de mülakatında sürekli tekrarladı.Siz de söylüyorsunuz.Uğur Dündar tetikçilik yapıyor diye.Bildiğiniz neyse açıklayın kimin ve neden tetikçisi? Konuyu ortaya koymasından kim yarar görecek ? Bu arada lütfen şunu da düşünün.Bu kazada birçok insan yakınını kaybetti.Onların yerine kendinizi koyun ve bu kadar gecikme ve savsaklama ihtimali karşısında ne yapardınız, bir düşünün.
  • Açıklamaya rağmen U.Dündar'ın soru ve iddiaları ortada duruyor.Bu kadar laf yazılmış,ama FDR,CVR arızalıyken uçaklar nasıl uçuruluyor.Cevabı yok.Görevini yapan insanları tetikçi ilan etmeyin.Herkesin geçmişi ortada duruyor ve herkes tarafından biliniyor.Gazeteciler kamu adına iş yapıyor ve iyi ki yapıyorlar.Yoksa yaşananlar gizli kalabilir.
  • Ünvan ile Marka farklı şeylerdir.!!! Aynen Tofaş-Linea,Boydak-İstikbal,Erak-mavi gibi bu nedenle ünvana takılmayın.
  • Bu açıklamadan sonra;insanların acısı,kan ve göz yaşı üzerinden reytink ve yağcılık yaparak tetikçilik yapan gazete ve gazetecilerin, bu aslı olmayan raporu, özelliklede bu 6 uçuş mühendisinin şirketin işletme ruhsatının dururdurulması talebini hemen bu gün yayınlaması lazım. Bu rapotu Uğur Dündar bu akşamki haberinde yayınlayamazsa.Yarın bu haberin altında yayınlanacak yorumuma hazırlıklı olsunki ona araştırmacı tetikçi gazeteciliğin ne olduğunu bir anlatayım da tv ekranındaki görünümünden Tüm Türkiye anlasın.

Açıklamanın tam metnini yayınlıyoruz...

World Focus Airlines

WORLD FOCUS'TAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Sokaktaki Vatandaş ~ 16 yıl önce
Tüm bu yazılanlardan, çizilenlerden, haberlerden, açıklamalardan sade bir vatandaş olarak ben şunu anladım: Sektör kendi içindeki hesaplaşmalarını,sektörün bazı oyuncularının SHGM ve ulaştırma bakanıyla hesaplaşmasını tetikçi gazeteler ve gazeteciler aracılığyla ve yanlış adreste; acı, kan ve gözyaşı üzerinden yapıyor.Bu iş için bir günah keçisi bulduklarını sanıyorlar ama sert kayaya çarpıp başlarını yarmasınlar.karşıdan geleçek tokatın şiddeti büyük olabilir sonra sesi hintten çinden gelmesin.Herkesi aklı selime davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 16 yıl önce
kimin icin mi? Pegasus Hava Yolarinin sahibi kim ? Kimin kiziyla evli ve tetikci gazeteci hangi kurumda habar sunuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin kokpit ~ 16 yıl önce
Y.ÇİZMECİ açıkça U.DÜNDAR'ı suçladı.Birileri de aynı şekilde ve sürekli olarak aynı suçlamalarda bulunuyorlar.Beyler insaf edin.Adam gazeteci, işi kamuoyunu aydınlatmak.Haberlerde söyledikleriyle ilgili World Focus'tan kim tarafından yapıldığı bile anlaşılmayan bir açıklama var(Flaş açıklama).Şimdi elinizi vicdanınıza koyun.Açıklama hangi soruyu aydınlatıyor.Hangi gerçeği değiştiriyor.Bırakın insanları suçlamayı işinizi yapın, eksikliklerinizi giderin olanlardan ders alın.Bu işlerde çok konuşan, yüksekten atanlar haklı olmuyor.Havacılık pozitif bir iştir ve kurallar kanla yazılmıştır parayla değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
solduyu ~ 16 yıl önce
evet Uğur Dündar'ı iyi biliriz. ne yaptığı da ortada. kaset yollamalar. Görevi buysa evet görevini çok iyi yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 16 yıl önce
Elbette FDR gördüm.Ne işe yaradığını ve nasıl çalıştığını da çok iyi bilirim.İkisinin de çözümlenemediğinin açıklanması üzerinden aylar geçti.Ve bu durumda daha önce başka uçuşlar yapıldığı da biliniyor. Elbette kazanın nedeni de bunlar değil.Ama süs diye de takılmaıyor NO-GO item.Bu dahi bakım kalitesi hakkında fikir vermeye yeter.Hala tetikçi diyorsun ama niye ve kimin tetikçisi olduğunu söyleyemiyorsun.Herkes işini yapmalı.U.Dündar işini mükemmel yapıyor.Aynı şeyi savundukların için de söyleyebilirmisin?Umarım gerçekler ortaya çıkınca hala bu tarzını devam ettirebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asi ~ 16 yıl önce
Rumuz özgür, sen hiç hayatında FDR CVR gördünmü? bunların ne işe yaradığını biliyormusun. Kaza kırım heyetinin resmi Raporu açıklanmadn kim nerden biliyor bunların çalışmadığını. hadi diyelim ki çalışmıyor, bu aletlerin çalışmaması kazanın nedeni olamaz ki kazanın nedeninin bulunmasını bir miktar zorlaştırır. madem Uğur Dündar'a kıyamadın Bir FDR ve CVR bul ona hediye et belki oda araştırmacı gazetecilikle tetikciliğin ayrımını yaparak haber yapmayı öyrenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 16 yıl önce
Dün de yazıldı.Y.Çizmeci de mülakatında sürekli tekrarladı.Siz de söylüyorsunuz.Uğur Dündar tetikçilik yapıyor diye.Bildiğiniz neyse açıklayın kimin ve neden tetikçisi? Konuyu ortaya koymasından kim yarar görecek ? Bu arada lütfen şunu da düşünün.Bu kazada birçok insan yakınını kaybetti.Onların yerine kendinizi koyun ve bu kadar gecikme ve savsaklama ihtimali karşısında ne yapardınız, bir düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgür ~ 16 yıl önce
Açıklamaya rağmen U.Dündar'ın soru ve iddiaları ortada duruyor.Bu kadar laf yazılmış,ama FDR,CVR arızalıyken uçaklar nasıl uçuruluyor.Cevabı yok.Görevini yapan insanları tetikçi ilan etmeyin.Herkesin geçmişi ortada duruyor ve herkes tarafından biliniyor.Gazeteciler kamu adına iş yapıyor ve iyi ki yapıyorlar.Yoksa yaşananlar gizli kalabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Ünvan ile Marka farklı şeylerdir.!!! Aynen Tofaş-Linea,Boydak-İstikbal,Erak-mavi gibi bu nedenle ünvana takılmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asi ~ 16 yıl önce
Bu açıklamadan sonra;insanların acısı,kan ve göz yaşı üzerinden reytink ve yağcılık yaparak tetikçilik yapan gazete ve gazetecilerin, bu aslı olmayan raporu, özelliklede bu 6 uçuş mühendisinin şirketin işletme ruhsatının dururdurulması talebini hemen bu gün yayınlaması lazım. Bu rapotu Uğur Dündar bu akşamki haberinde yayınlayamazsa.Yarın bu haberin altında yayınlanacak yorumuma hazırlıklı olsunki ona araştırmacı tetikçi gazeteciliğin ne olduğunu bir anlatayım da tv ekranındaki görünümünden Tüm Türkiye anlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000