14 Ekim 2010, Perşembe 17:12:27

TURKUAZ KABİN MEMURU ARIYOR

İç hat operasyonlarına son hız devam eden Turkuaz Havayolları, uçaklarda görevlendirmek için 50 kabin memuru arıyor.
  • Turkuaz ne durumda şu an?İşler sanki iyiye gidiyor gibi.Fakat duyduğuma göre ekipler orda burda sürekli yatı ve günlük uçuş proglarından dolayı yorulmuşlar.umarım yakında iyi bir düzene geçilir.başarılar.
  • Bu şirket çalışanları illaki SENDİKAYA ÜYE OLMALIDIR... Kurtuluşları buradadır. Kaldı ki YASAL HAKLARIDIR
  • Her fırsatta Turkuaz'ı eleştrip duranların bu linki tıklayarak yazılan yorumu sonuna kadar okumasını,ve Turkuaz 'a göstermiş oldukları kötü yorum ve karalama çalışması kampanyalarını birazda başka firmalarla ilgilenerek bizi biraz rahat bırakmalarını diliyoruz...Bütün şirketler cici Turkuaz kaka çocuk imajını silin kafanızdan artık. Ne o yoksa siz sadece Turkuaz'a karşı olumsuz yorum yapmak için anlaşan maaşlı yorumcularmısınız? http://www.havayolusikayetleri.com/index.php?file=read&id=536
  • buraya saçma sapan yorumlarda bulunan kişilere sesleniyorum.gerçekten saçma yazılar yazıp kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.İş yerinden ayrılmış olmanız şirketi kötüleyeceğiniz anlamına gelmiyor fakat bazıları her zamanki gibi çenesini boş laflarla yoruyor.Boş düşünceler ve saçma sapan egolarınızla mutlu mesut yaşayın bırakın onla bunla uğraşmayı HERKES KENDİNE BAKSIN !
  • madem bu kadar iyi ve huzurlu bir şirketsiniz, iptal ettiğibiz seferler için yolculara haber verseniz, taa havalimanına kadar gitmeseler, çağrı merkezi çalışanlarınıza küfür yağdırmasalar?
  • Sendika üyesi olmadan bu firmaya girmeyin en fazla 1 ay maaş alırsınız...sonra ağlamaya başlarsınız.. bizden söylemesi... çıkmak istesen de tazminat vermemek için KAPI GÖSTERİLİR... İnanmaz isen alttaki yorumları dikkatli oku firmayı tanıyacaksın...
  • şikayeti olana kapı orda!!yatı paramı almadan gitmem diyene üstü kapalıca kapı orda!! hakkını aradığı için,çirkin konuşmalara maruz kalan kabin ekibine kapı orda!!derdini anlatmak için arayanlara edilen hakaretin hesabı bile yok artık!!!günlerce aynı arızayla uçup deftere dahi yazamayan cpt. maaş yatmadı diye uçmak istemeyince kapı orda!!ana base dışında günlerce süründürülenlere kapı orda!! Turkuaz anormal insan testini başarıyla bitirip esb base de sıfır ingilizceyle işe başlayan yurdun insanı kabin memurlarıyla yola devam edecek bu gidişle.... kıdemli ve işini iyi bilen amir memur farketmez şahsi egolara kurban gidiyor!!!!bilgisiz,cahil,dünyadan bir haber kabin memurlarına merhaba diyerek eldeki mevcut tecrübeli insanların temizlioyr.
  • Buraya her Turkuaz 'la ilgili haber girildiğinde gerçek dışı,saçma sapan,oldukça çirkin yorumlar okumaktan bıktık..Buraya yorum yazanlar Turkuaz personeli gibi gösterilmeye çalışsada herkes eminizki bitmek bilmeyen şikayetlerde bulunan insanların hala utanmadan Turkuaz'ın ekmeğini yeme gurursuzluğunu göstereceğine imkan ve anlam veremiyordur..Bırakın da bizle gerçek Turkuaz personeli olarak,ufak tefek sorunlar yaşasakta çalışmaktan memnun olduğumuz,çoluk çocuğumuza ekmek götürmemize vesile olan şirketimimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için huzur içinde çalışalım..Yaptığınız çirkin yorumlar sizin kalbinizin ne kadar çirkin olduğunun kanıtıdır.Bu yorumları yaparken insanların ekmeğiyle oynadığınızı unutmayın.Hakkımızı helal etmiyoruz siz
  • Şirketimiz'de herşey yolunda gidiyor şikayeti olan varsa kapı orda.Şirket bünyesinde çalışmadan sadece duyduğunuzla yorum yapıyorsunuz.HERKEZ İŞİNE BAKSIN
  • Ya pess doğrusu,yıpratma politikanızı sürdürmek için inanılmaz iddialar üretiyorsunuz..Uçaklarımız seferlerine devam ediyor,hatta iki yeni uçak katılacak bünyemize..kimse merak etmesin,hidayet bey ve ekibi iyi bilir havacılığı..Kimse bizim adımıza yarınımızı düşünüp kendini yormasın..Bırakın da bu işleri patronlarımız ve personel olarak bizler düşünelim,siz kendi işinize bakın..Biraz utanmanız varsa,elinizi,çirkin dilinizi çekin üzerimizden,gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz sizden..

Turkuaz Havayolları, Ankara çıkışlı iç hat operasyonlarını sürdürürken bir taraftan personel takviyesine de devam ediyor.

22 Eylül’de 55 TL’lik sabit fiyatlarla iç hat seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları, özellikle Ankara’nın doğusundaki illere yaptığı seferlerde yüksek doluluk oranlarına ulaşmıştı.

Şirketin gösterdiği iç hat performansı yüzleri güldürürken, bu kış ve önümüzdeki yaz döneminde artması beklenen uçuşlar için şimdiden personel arayışı başladı.

Turkuaz Havayolları, ağırlıklı olarak Ankara merkezli görev yapacak 50 kabin memuru alacağını duyurdu.

Başvuru sahiplerinde aranan koşullar ise şöyle:

-Tecrübeli-tecrübesiz
- 18-30 yaş arası
- 1.63 cm boy
- En az İngilizce bilmek

©AirportHaber.com ÖZEL

TURKUAZ KABİN MEMURU ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Misafir ~ 14 yıl önce
Turkuaz ne durumda şu an?İşler sanki iyiye gidiyor gibi.Fakat duyduğuma göre ekipler orda burda sürekli yatı ve günlük uçuş proglarından dolayı yorulmuşlar.umarım yakında iyi bir düzene geçilir.başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirket çalışanları illaki SENDİKAYA ÜYE OLMALIDIR... Kurtuluşları buradadır. Kaldı ki YASAL HAKLARIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her fırsatta Turkuaz'ı eleştrip duranların bu linki tıklayarak yazılan yorumu sonuna kadar okumasını,ve Turkuaz 'a göstermiş oldukları kötü yorum ve karalama çalışması kampanyalarını birazda başka firmalarla ilgilenerek bizi biraz rahat bırakmalarını diliyoruz...Bütün şirketler cici Turkuaz kaka çocuk imajını silin kafanızdan artık. Ne o yoksa siz sadece Turkuaz'a karşı olumsuz yorum yapmak için anlaşan maaşlı yorumcularmısınız? http://www.havayolusikayetleri.com/index.php?file=read&id=536

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buraya saçma sapan yorumlarda bulunan kişilere sesleniyorum.gerçekten saçma yazılar yazıp kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.İş yerinden ayrılmış olmanız şirketi kötüleyeceğiniz anlamına gelmiyor fakat bazıları her zamanki gibi çenesini boş laflarla yoruyor.Boş düşünceler ve saçma sapan egolarınızla mutlu mesut yaşayın bırakın onla bunla uğraşmayı HERKES KENDİNE BAKSIN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem bu kadar iyi ve huzurlu bir şirketsiniz, iptal ettiğibiz seferler için yolculara haber verseniz, taa havalimanına kadar gitmeseler, çağrı merkezi çalışanlarınıza küfür yağdırmasalar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendika üyesi olmadan bu firmaya girmeyin en fazla 1 ay maaş alırsınız...sonra ağlamaya başlarsınız.. bizden söylemesi... çıkmak istesen de tazminat vermemek için KAPI GÖSTERİLİR... İnanmaz isen alttaki yorumları dikkatli oku firmayı tanıyacaksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şikayeti olana kapı orda!!yatı paramı almadan gitmem diyene üstü kapalıca kapı orda!! hakkını aradığı için,çirkin konuşmalara maruz kalan kabin ekibine kapı orda!!derdini anlatmak için arayanlara edilen hakaretin hesabı bile yok artık!!!günlerce aynı arızayla uçup deftere dahi yazamayan cpt. maaş yatmadı diye uçmak istemeyince kapı orda!!ana base dışında günlerce süründürülenlere kapı orda!! Turkuaz anormal insan testini başarıyla bitirip esb base de sıfır ingilizceyle işe başlayan yurdun insanı kabin memurlarıyla yola devam edecek bu gidişle.... kıdemli ve işini iyi bilen amir memur farketmez şahsi egolara kurban gidiyor!!!!bilgisiz,cahil,dünyadan bir haber kabin memurlarına merhaba diyerek eldeki mevcut tecrübeli insanların temizlioyr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Buraya her Turkuaz 'la ilgili haber girildiğinde gerçek dışı,saçma sapan,oldukça çirkin yorumlar okumaktan bıktık..Buraya yorum yazanlar Turkuaz personeli gibi gösterilmeye çalışsada herkes eminizki bitmek bilmeyen şikayetlerde bulunan insanların hala utanmadan Turkuaz'ın ekmeğini yeme gurursuzluğunu göstereceğine imkan ve anlam veremiyordur..Bırakın da bizle gerçek Turkuaz personeli olarak,ufak tefek sorunlar yaşasakta çalışmaktan memnun olduğumuz,çoluk çocuğumuza ekmek götürmemize vesile olan şirketimimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için huzur içinde çalışalım..Yaptığınız çirkin yorumlar sizin kalbinizin ne kadar çirkin olduğunun kanıtıdır.Bu yorumları yaparken insanların ekmeğiyle oynadığınızı unutmayın.Hakkımızı helal etmiyoruz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şirketimiz'de herşey yolunda gidiyor şikayeti olan varsa kapı orda.Şirket bünyesinde çalışmadan sadece duyduğunuzla yorum yapıyorsunuz.HERKEZ İŞİNE BAKSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya pess doğrusu,yıpratma politikanızı sürdürmek için inanılmaz iddialar üretiyorsunuz..Uçaklarımız seferlerine devam ediyor,hatta iki yeni uçak katılacak bünyemize..kimse merak etmesin,hidayet bey ve ekibi iyi bilir havacılığı..Kimse bizim adımıza yarınımızı düşünüp kendini yormasın..Bırakın da bu işleri patronlarımız ve personel olarak bizler düşünelim,siz kendi işinize bakın..Biraz utanmanız varsa,elinizi,çirkin dilinizi çekin üzerimizden,gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz sizden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000