31 Mart 2008, Pazartesi 10:03:23

Turkuaz doludizgin başlayacak

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olacak olan Turkuaz Havayolları şimdiden uçuş planlarını yapmaya başladı. Şirketin eleman alımları da sürüyor. Pilot ve Kabin ihtiyaçlarının bir an önce tamamlanması hedefleniyor.

Havacılık sektörünün en genç patronuna sahip en genç havayolu şirketi olan Turkuaz Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı geçici uçuş ruhsatının ardından sektöre hızlı adımlarla girmeye hazırlanıyor. Pilot ve Kabin Memuru ihtiyacını karşılamak için geçtiğimiz hafta başlattığı personel alımları tüm hızıyla sürerken, uçuş programları da şekillenmeye başladı.

Turkuaz Havayollarının ilk uçuş programı da açıklandı. Amsterdam’dan yapılacak 23 Haziran 2008’de Kayseri uçuşları ile başlayacak. Haftada iki gün Pazartesi ve Perşembe olarak planlanan uçuşlarda Amsterdam’dan havalanacak olan Turkuaz Havayolları uçağı saat 02.30 sıralarında Kayseri’ye inecek.

Turkuaz Havayollarının uçuşları sırasıyla Adana ve Konya’ya da yapılacak. Adana’ya her Perşembe, Konya’ya her Çarşamba uçuşlar gerçekleştirilecek.

Turkuaz Havayolları İstanbul uçuşları da gerçekleştirecek. Amsterdam’dan İstanbul’a şimdilik üç gün uçuş planlandı. Salı, Cuma ve Pazar günleri için planlanan uçuşlar Turkuaz Havayollarının düşük ücretli tatil yapmak isteyenlere hizmet veren KOMFLY şirketi organizasyonu ile gerçekleşecek.

Turkuaz Airlines, pilot ve kabin hizmetleri personelini www.airportkariyer.com üzerinden alıyor.

Turkuaz doludizgin başlayacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000