03 Ağustos 2015, Pazartesi 14:15:34

Rusya üretimi iptal etti

Ukrayna’daki An-140 uçaklarının ana fabrikasının yedek parça teminini durdurması nedeniyle, Rusya An-140 nakliye uçaklarının üretimini iptal ettiğini açıkladı.
  • Avrupa (Rusya dahil) artık bu işten vaz geçiyor. Sebebi ise en ucuz taşıma yöntemi olan demiryolunun yaygınlaşması. Adamlar her sentin hesabını yapıyor. Biz ise her zaman olduğu gibi bunları bir kaç asır geriden takip ermeye bayılıyoruz. Daha bizim siyasetçiler yerli uçak yapma rüyası söz konusu iken... Bir de şu aralar yeni çıkarılacak 4G teknolojisine bizim sivrilerin 4,5G alternatifi var. Gerçi o da 5G den 4,5 G oldu ya hadi neyse. Bu tamamen halk ile, akıllar ile dalga geçmektir. Hava sahan CIA nın MOSSAD' ın cirit sahası olmuş.
  • kedi ticareti yapiyorlarmis, kedidir o kedi
  • gelsin. parçaları burada üretelim, sonra da montaj. yerli uçağımız olur böylece.
  • Bosuna uzulmeyin siz de AKP gibi Dornier 328 uretin. Ya da patentlerini bize verin uretimi yapilmayan ucagi uretelim. Burasi Turkiye oluyu diriltmede bir numarayiz.
  • ya bu uçak hani milli olucaktı, a gül içinde fotolar falan cerktirmişti buda yalan oldu, ukraynalılar kandırdı bizi:)

Ukrayna krizinin Rus uçak sanayisini de ciddi şekilde olumsuz etkilediği ortaya çıktı.

Rusya’nın Samara şehrindeki uçak fabrikası Ukrayna’daki ana fabrikanın yedek parça temininin durdurduğu nedeniyle An-140 nakliye uçaklarının üretimini iptal ettiğini açıkladı.

3700 km mesafeye yolcu ve kargo taşımacılığı yapma kapasitesine sahip An-140 uçağı Ukrayna'da Kharkov Devlet Uçak fabrikası ve Rusya’nın Samara Havacılık Fabrikası'nda ortaklaşa üretiliyordu.

Samara’daki fabrika müdürü Gusev’e göre onların bu uçaklar üretimini devam ettirmesi için Ukrayna’daki ana fabrika gönderen parçalara mutlak ihtiyaç vardır.

Ancak "Ukrayna'da siyasi durum nedeniyle yedek parçalar artık temin edilemiyor”. Bundan dolayı da Samara’daki uçak fabrikası Rusya Savunma Bakanlığının üretim siparişlerini yerine getiremiyor.

1999 yılından bu yana An-140 tıpı 33 kargo uçağı üretilmişti.

Rusya üretimi iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

3,5 - 4,5 ~ 9 yıl önce
Avrupa (Rusya dahil) artık bu işten vaz geçiyor. Sebebi ise en ucuz taşıma yöntemi olan demiryolunun yaygınlaşması. Adamlar her sentin hesabını yapıyor. Biz ise her zaman olduğu gibi bunları bir kaç asır geriden takip ermeye bayılıyoruz. Daha bizim siyasetçiler yerli uçak yapma rüyası söz konusu iken... Bir de şu aralar yeni çıkarılacak 4G teknolojisine bizim sivrilerin 4,5G alternatifi var. Gerçi o da 5G den 4,5 G oldu ya hadi neyse. Bu tamamen halk ile, akıllar ile dalga geçmektir. Hava sahan CIA nın MOSSAD' ın cirit sahası olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 9 yıl önce
kedi ticareti yapiyorlarmis, kedidir o kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alican ~ 9 yıl önce
sıktı sizin kedi muhabbeti
kedi ~ 9 yıl önce
bunlar tarfo kedisi üretiyormuş:)
fabrika tr ye ~ 9 yıl önce
gelsin. parçaları burada üretelim, sonra da montaj. yerli uçağımız olur böylece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dornier 328 ~ 9 yıl önce
Bosuna uzulmeyin siz de AKP gibi Dornier 328 uretin. Ya da patentlerini bize verin uretimi yapilmayan ucagi uretelim. Burasi Turkiye oluyu diriltmede bir numarayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dornier328 ~ 9 yıl önce
zaten dornier328 türkiye için ideal ötesi bir uçak yani yalan ötesi:)
milli uçak ~ 9 yıl önce
ya bu uçak hani milli olucaktı, a gül içinde fotolar falan cerktirmişti buda yalan oldu, ukraynalılar kandırdı bizi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatırlatma ~ 9 yıl önce
Dünyada 3 çeşit büyük yalancı kitlesi vardır: 1) Politikacılar 2) Gazeteciler 3) Avukatlar Bu sebeple gül falan hikaye. En güzeli kendi bahçemizde biten gelincik ve papatyaydı. Onları da yok ettiler.
. ~ 9 yıl önce
O güller varya dikenli tırmalar senin bir yerlerini.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000