15 Kasım 2012, Perşembe 08:03:44

RUSYA PAZARA SUKHOI İLE GİRECEK

İnsansız hava aracı pazarına Rusya da giriyor. Sukhoi, kısa süre içinde proje üzerinde çalışmaya başlayacak...
  • o insansız havaaracını rusyadan evvel yaptık, bu ülkenin kendi imal ettiği tankı var, jet eğitim uçağı var,helikopteri var.rusyadan çıkan petrolun gazın beşte biri bizden çıksa dünyanın eksenini değiştiririz.2001'deki halimizle bugunü karşılaştırıp farkı görmeyen göremeyen görmek istemeyen muhakeme bilmiyor demektir.çin senin yıllık ihracatını belki 10 günde yapıyor, rusyanın toprağından gaz petrol fışkırıyor, bu ülkeler bizden 3 gömlek ilerde.ama bütün kalbimle inanıyorum ki, her 10 yılda bir önümüzdeki bir ülkeyi geçeceğiz, türkiyenin yeri dünyada ilk 5 olacak.
  • İkisi de sessizce hazırlanıyorlar... Biz mi? Biz "lider ülke"yiz (!) ...

Rus uçak üreticisi Sukhoi, projenin gerçekleştirilmesi için kısa bir süre içinde çalışmalarına başlayacak. Rusya Birleşik Uçak Şirketi Başkanı Mihail Pogosyan, Sukhoi firmasının ürettiği son model avcı uçaklarının yanı sıra, stratejik bir alan olan insansız saldırı hava aracı üretimine de odaklanacağını açıkladı. Keşif ve saldırı amaçlı olmak üzere iki farklı türde insansız hava aracı üretileceğini ifade eden Pogosyan, somut hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Rusya Birleşik Uçak Şirketi'nin özelleştirilmesi ile ilgili olarak da açıklama yapan Pogosyan, "Özelleştirmenin etkili olabilmesi için, öncelikle şirketin üretim hacminin genişletilmesi ve sermayesinin artırılması gerekiyor. Özelleştirme ile ilgili süreç konusunda son kararı hükümet verecek." diye konuştu. 2006 yılında Rusya Başkanının talimatıyla kurulan Rusya Birleşik Uçak Şirketi, Sukhoi ve İrkut gibi bir çok stratejik askeri üretim şirketini tek bir çatı altında toplamıştı. Sukhoi, sivil amaçlı uçak üretimi de gerçekleştiriyor.

RUSYA PAZARA SUKHOI İLE GİRECEK

Yorumlar

lider ülke geliyor ~ 11 yıl önce
o insansız havaaracını rusyadan evvel yaptık, bu ülkenin kendi imal ettiği tankı var, jet eğitim uçağı var,helikopteri var.rusyadan çıkan petrolun gazın beşte biri bizden çıksa dünyanın eksenini değiştiririz.2001'deki halimizle bugunü karşılaştırıp farkı görmeyen göremeyen görmek istemeyen muhakeme bilmiyor demektir.çin senin yıllık ihracatını belki 10 günde yapıyor, rusyanın toprağından gaz petrol fışkırıyor, bu ülkeler bizden 3 gömlek ilerde.ama bütün kalbimle inanıyorum ki, her 10 yılda bir önümüzdeki bir ülkeyi geçeceğiz, türkiyenin yeri dünyada ilk 5 olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TABİİ ~ 11 yıl önce
EĞER 5 YIL DAHA VAR OLABİLİRSE.GÖRMÜYORMUSUN ÜLKEMİZDE KİMLER NELER YAPIYOR?PROJELERDEN HABERİN YOKMU BİZİM DEĞİL BAŞKALARININKİNDEN YANİ ŞU ANDA YÜRÜTÜLENLERDEN HANGİSİ BİZİM İÇİN.TÜRK ADI BİLE NEREDE İSE YASAKKEN SEN NEYİN KİMİN 5 YILINDAN BAHSEDİYORSUN. ARTIK ALLAHA EMANETİZ O KADAR
Rusya... Çin ~ 11 yıl önce
İkisi de sessizce hazırlanıyorlar... Biz mi? Biz "lider ülke"yiz (!) ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000