28 Aralık 2011, Çarşamba 14:52:25

PİLVAK'TAN BİR İLK

Türkiye Pilotlar Vakfı ve Türkiye Havayolu Pilotlar Derneği tarafından emekli pilotlar için yılbaşı yemeği düzenlendi.
  • her şey çok mu güzel
  • Sektörün birliğe ihtiyacı olduğu dönemde, tüm kuşaktan havacılığı seven veya emekleri geçen kişilerin bir araya gelmesi çok güzel. Dilerim diğer kuruluş/vakıf/dernek lerin de katılımlarıyla çok daha büyük proje ve başarılara imza atarsınız. Tebrikler Erhan Çakmak, Tebrikler TPV
  • Erhan Kaptan ve ona destek olan yönetim kurulu üyelerini candan tebrik ediyorum. Pilotların her zaman birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
  • Erhancigim bir kez daha bize ispatladım ki seni Pilvak baskanı yapmakla ne kadar doğru bir is yaptığımızı Bu gecenin anlamı birlik ve beraberliğimizi cümle aleme göstermek büyüklerimize bir nebze de olsa yaninizdayiz mesajini gonderebilmekti.Ayrıca gene Erhan kaptanın zekası sayesinde sponsorlar vakıfın bu gecesinde vakfa bir kuruş odetmemisler.dosta düşmana duyururum.
  • Talpa olarak calisan pilotlarin hakkini koru önce ondan sonar git oralarda boy göster bay hayhayci adam
  • Ahde vefa örnegi olan bu geceyi düzenleyen Erhan Kptanı tebrik ediyorum, yolu açık olsun. Başarılarının devamını bekliyoruz
  • yaa bırakın artık şu emeklilerin peşini..o kadar işsiz pilot elinde diploması boş boş gezerken siz orada muhabbete takılıyorsunuz..yiyin için eğlenin bakalım nereye kadar
  • Yapilan faaliyet guzel ancak devaminda paralar sosyal faaliyetlerde zevki sefaya dönüşmesin ayrıca Göksel arsoyun ısı ne ne vasifla orada
  • ERHAN cım büyüksün... gözlerinden öpüyorum ..bu camianın sana ihtiyacı var. çünkü bu camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. m.a.
  • YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM .Planınızda vardır ama haddim olmayarak hatırlatmak isterim şehit ailelerinede ywr vermeliyiz.Saygılarımla.
İstanbul Halkalı’da bulunan Marriott Otel’de düzenlenen yılbaşı yemeğine Türk sinemasının ilk havacılık filminin yapımcı ve başrol oyuncusu Göksel Arsoy, gazeteci Güneri Civaoğlu, elliye yakın emekli pilot ve aileleri katıldı.

Gecede AirportHaber’e konuşan Türkiye Pilotlar Vakfı Başkanı Erhan Çakmak “Göreve geldiğimizden beri bizi yetiştiren hocalarımıza bir ahde vefa borcumuz olduğunu düşünüyorduk. Emekli olduklarında gördük ki şirketler hocalarımıza sahip çıkmıyorlardı. Özellikle özel havayolu şirketlerinde bu vefasızlık çok yoğun şekilde yaşanıyordu. Dolayısıyla biz vakıf olarak sahip çıkalım, eski arkadaşlıklar pekişsin biraraya gelsin istedik. Kısıtlı bir bütçemiz olmasına rağmen böyle bir geceyi ilk defa gerçekleştirdik. Geceye yardımcı olan şirketler arasında Kuzu, Hitit, Yonca İnşaat ve İstanbul’daki bazı restaurantlar bulunuyor. Ama daha bu başlangıç. Amacımız bu gecenin gelenekselleşmesi. Umarız bizden sonrakiler de bu gecenin gelenekselleşmesinde emek harcarlar” dedi.

Çakmak emekli pilotlara hitaben gelecek planları ile ilgili ise şunları söyledi “Planladığımız projelerimizde artık sizler de olmalısınız. Simülatör getirdik. Tabii ki burada hocalarımız siz olacaksınız. Misafirhane ve sosyal tesis inşası halindeyiz. Tabii ki burada da merkezde siz varsınız. İnşallah başarabilirsek arzu edenleri huzurevi rezidans konutlarımızda ağırlamak düşüncesindeyiz."

Konuşmanın ardından, görev sırasında hayatlarını kaybeden pilotlar anıldı. Daha sonra “Şafak Bekçileri” filminin yapımcısı ve başrol oyuncusu Göksel Arsoy’a PİLVAK tarafından Onur Ödülü verilirken, geceye dans yarışması ile devam edildi.

İŞTE O GECEDEN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER




















PİLVAK'TAN BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
her şey çok mu güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sektörün birliğe ihtiyacı olduğu dönemde, tüm kuşaktan havacılığı seven veya emekleri geçen kişilerin bir araya gelmesi çok güzel. Dilerim diğer kuruluş/vakıf/dernek lerin de katılımlarıyla çok daha büyük proje ve başarılara imza atarsınız. Tebrikler Erhan Çakmak, Tebrikler TPV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Erhan Kaptan ve ona destek olan yönetim kurulu üyelerini candan tebrik ediyorum. Pilotların her zaman birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Erhancigim bir kez daha bize ispatladım ki seni Pilvak baskanı yapmakla ne kadar doğru bir is yaptığımızı Bu gecenin anlamı birlik ve beraberliğimizi cümle aleme göstermek büyüklerimize bir nebze de olsa yaninizdayiz mesajini gonderebilmekti.Ayrıca gene Erhan kaptanın zekası sayesinde sponsorlar vakıfın bu gecesinde vakfa bir kuruş odetmemisler.dosta düşmana duyururum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Talpa olarak calisan pilotlarin hakkini koru önce ondan sonar git oralarda boy göster bay hayhayci adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ahde vefa örnegi olan bu geceyi düzenleyen Erhan Kptanı tebrik ediyorum, yolu açık olsun. Başarılarının devamını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaa bırakın artık şu emeklilerin peşini..o kadar işsiz pilot elinde diploması boş boş gezerken siz orada muhabbete takılıyorsunuz..yiyin için eğlenin bakalım nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yapilan faaliyet guzel ancak devaminda paralar sosyal faaliyetlerde zevki sefaya dönüşmesin ayrıca Göksel arsoyun ısı ne ne vasifla orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ERHAN cım büyüksün... gözlerinden öpüyorum ..bu camianın sana ihtiyacı var. çünkü bu camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. m.a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM .Planınızda vardır ama haddim olmayarak hatırlatmak isterim şehit ailelerinede ywr vermeliyiz.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000