12 Nisan 2012, Perşembe 17:16:52

"MADEM YASAKLANDI FİYATLAR ARTACAK"

Frankfurt Havalimanı’nın gece uçuşlarına kapatılmasının Almanya’da tatil fiyatlarını yukarı çekeceği belirtildi...
  • Bu yasaga en cok sevinecek olanlar Flörsheim,Raunheim,Kelsterbach ve Rüsselsheim da oturan halk olacak.Bakalim hayirlisi olsun olsun da Ama görücez bakalim
  • Frankfurt halkı istedi işsizde kalırlarsa vah vah dememek lazım.
Almanya’da mahkemenin aldığı kararla Frankfurt Havalimanı’nı gece uçuşlarına kapatması, seyahat pazarını olumsuz etkileyecek. Alman Seyahat Acenteleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, havalimanının gece uçuşlarına kapatılmasının seyahat endüstrisi üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekildi. Turizmgüncel'de yer alan habere göre; Birliğin Başkanı Jürgen Büchy, uygulamanın sadece iş ve seyahat pazarını olumsuz etkilemekle kalmayıp, bir sürü insanın işini kaybetmesine neden olacağını ve fiyatlara olumsuz etki yapacağını açıkladı.
 
Alman havayolu şirketlerinin yeterince insan taşıyabilmesi için gece uçuşu yapmak zorunda olduklarını kaydeden Thomas Cook’a ait Condor’un Genel Müdürü Ralf Teckentrup ise"Rakip ülkelerdeki havayolları, günün her saatinde uçabilirken Alman havayolu şirketleri ve tur operatörlerinin gece uçamaması, bu şirketleri global pazarda güçsüz duruma düşürecek" uyarısı yaptı. 

 
Thomas Cook’un toplam uçuşlarının yarısını gece yaptığını hatırlatan Ralf Teckentrup, bu durumun Almanya’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve havayolu şirketlerinin rekabet gücünü kıracağını söyledi.
 
Lufthansa CEO’su Christoph Franz da, “Avrupa’nın en büyük havalimanlarından birinin gece uçuşlarına kapatılması Almanya’nın itibarına ağır darbe vurdu. Uygulama ile birlikte buradaki firmalar uluslararası rekabetin gerisine düşecekler” dedi.
"MADEM YASAKLANDI FİYATLAR ARTACAK"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yasaga en cok sevinecek olanlar Flörsheim,Raunheim,Kelsterbach ve Rüsselsheim da oturan halk olacak.Bakalim hayirlisi olsun olsun da Ama görücez bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Frankfurt halkı istedi işsizde kalırlarsa vah vah dememek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000