07 Mart 2009, Cumartesi 16:32:51

Kayseri'de helikopter kayboldu (GÜNCELLENDİ)

Kayseri'de askeri bir helikopter kayboldu...
  • Sn airporthaber editörleri lütfen bugün yapmış olduğunuz açıklamaya sadık kalarak aşğıda kendince komiklik yapmış olan zavallının yorumunu yayından kaldırınız. ( Theater)
  • Densizlere gereken ders verilmiştir.
  • teşekkürler airporthaber..bu konularda olan duyarlılığından ve saygısızca yorum yapanlara verdiğin karşılıklardan dolayı..şehitlerimize allah rahmet eğlesin.. :(
  • üzücü haber ne yazık ki geldi:(burda bazı insanlar esprili yorumlarla eğlenip sıcacık evlerinde otururken helikopterdeki 2 üsteğmen pilot şehit oldu..bu arada havacılığın yüzakı airporthaber de diğer olaylarda olduğu gibi habercilikteki hızını bize yine gösteriyor!!!

Malatya'dan kalkan askeri bir helikopterle Kayseri yakınlarında irtibatın kesildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'dan havalanan Cobra tipi helikopterle telsiz bağlantısı yapılamıyor.

12.Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı yetkilileri, helikopterle Pınarbaşı yakınlarında telsiz bağlantısının kesildiği bilgisini doğrularken henüz helikopterin akibeti hakkında herhangi bir gelişme yok.

Bu arada Pınarbaşı ilçesine çok sayıda ambulansın gönderildiği öğrenildi.

Kayseri Sağlık Müdürü Dr. Kadir Çetinkara, askeri yetkililerden 112 Acil Servisine ulaşan bilgiler üzerine, Pınarbaşı ilçesine, acil servis ambulansları gönderildiğini bildirdi.

Yeni Bilgi (17.35):

Kaybolan helikopterle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Mevlüt Bilici, Ankara'ya gitmekte olan bir askeri helikopter ile bağlantının sağlanamadığını söyledi. Bölgede yoğun rüzgar bulunduğunu ifade eden Vali Bilici, Sarız ve Pınarbaşı ilçeleri bölgesinde karadan ve havadan 11 timin arama çalışmasına başladığını kaydetti.

Vali Bilici, "Helikopter düştü diyemeyiz. Belki zorunlu inişte yaptı. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Olayla ilgili açıklama yapan Kayseri Valisi "Helikopter Malatya'dan Ankara'ya gidiyordu ve içerisinde 2 kişi vardı" dedi.

Kayseri'de helikopter kayboldu (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sn airporthaber editörleri lütfen bugün yapmış olduğunuz açıklamaya sadık kalarak aşğıda kendince komiklik yapmış olan zavallının yorumunu yayından kaldırınız. ( Theater)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Densizlere gereken ders verilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
teşekkürler airporthaber..bu konularda olan duyarlılığından ve saygısızca yorum yapanlara verdiğin karşılıklardan dolayı..şehitlerimize allah rahmet eğlesin.. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
üzücü haber ne yazık ki geldi:(burda bazı insanlar esprili yorumlarla eğlenip sıcacık evlerinde otururken helikopterdeki 2 üsteğmen pilot şehit oldu..bu arada havacılığın yüzakı airporthaber de diğer olaylarda olduğu gibi habercilikteki hızını bize yine gösteriyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000