27 Haziran 2017, Salı 12:40:08

Kayseri Erkilet Havalimanı'nda uçak kazası!

Kayseri Erkilet Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanan ambulans uçak, kaza yaptı.
  • Büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden sakındırsın cümle havacılık camiasını. Uçan her canlı sağ salim insin ve ailesine kavuşsun her daim. Henüz sebebi anlaşılmamış bir olay için insanları suçlamak ne derece doğru? Nasıl bir toplum olduk biz böyle. Bir şey olsa da kinimizi kussak diye ortalarda dolaşıyoruz. Şuan için önemli olan can kaybı yaşanmaması ,zaten suçlu bulunan husus veya kişiler için gerekli işlem yapılacaktır.
  • büyük geçmiş olsun.kazasiz belasız geçmiş.havacılık bir derya. bilgi ister..
  • Yıllarca A300B4/B2 uçaklarıyla o meydandan iniş ve kalkış yaptık.Pilotluk bilgi ister.Böyle biline..
  • Herkes kendi işini yapacak askerler askerliğini siviller sivilliğini bilecek karacı havacı askerleri almıyacaksın..!
  • Adnan devam devam karahavacı çaylaklara devam.Simulatorde nasıl geçtikleri belli buradan kaptanıyla beraber yolla emir komuta devam etsin geçmiş olsun.
  • bazı yorumlar herhalde birilerinin zoruna gidiyor.
  • Pist irtifası zaten sıkıntılı koca uçaklar obstacle dan ve pressure altitude dan limitli kalkıyor çoğunlukla da verilen ağırlığın üstünde ağırlıklarla kalkılıyor. Ordan sürüne sürüne kalkan ilk uçak değil bu kafayla son da olmaz Büyük geçmiş olsun
  • pilotların ismi??
  • BİRKERE DÜŞMEYE GÖR ATEŞLERE YANDIĞININ RESMİDİR..SIRTLANLAR ÇAKALLAR CİRİT ATAR ETRAFTA. GEÇMİŞ OLSUN ESKİ ŞİRKETİM SKYLİNE AİLESİ.
  • Allah beterinden saklisin, havaciliktir olur. Ancak Skyline acilen kendisini gozden gecirmeli. Finansal olarak iflas etmis Kocoglu Havaciliga emaneten devam etmemeli. Ekip icin uzgunum ama dokme suyla degirmen donmez. Skyline krizi atlatabilnek icin havaalani isletmeciliginden haritaciliga ucus okulunda bakim merkezine kadar her alandan is almaya calisiyor ama boyle surmesi mumkun degil. Sukru ve Ugur beyler acilen radikal kararlar almalı Allah ölümlü kaza vermesin.

Koçoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Skyline Aviation tarafından işletilen ambulans uçak İzmir'e gitmek üzere havalandığı sırada kaza yaptı. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, olay dün akşam 22:00 sıralarında Kayseri Erkilet Havalimanı'nda yaşandı. Skyline tarafından işletilen ambulans uçak, İzmir'e hasta götürmek üzere kalkış yaptığı sırada localizer antenlerine çarptı. Uçağın gövdesi ile kanatlarının birleştiği kısımda yaklaşık 25-30 santimetre çapında bir göçük meydana geldiği belirtildi.

Ambulans uçak, yaşanan kaza sonrası 8 bin feetten kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı. Yakıt sızıntısı nedeniyle Kayseri Erkilet Havalimanı'nda görevli ARFF ekipleri uçağın inişi sırasında hazır bulundu. 

Uçağın güvenli bir şekilde iniş yaptığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili gerekli raporların tutuldu. AirportHaber'in ulaştığı yetkililer, uçağın halen Kayseri Erkilet Havalimanı'nda teknik ekibi beklediğini ifade etti.

©AirportHaber.com ÖZEL

Kayseri Erkilet Havalimanı'nda uçak kazası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Geçmiş Olsun ~ 7 yıl önce
Büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden sakındırsın cümle havacılık camiasını. Uçan her canlı sağ salim insin ve ailesine kavuşsun her daim. Henüz sebebi anlaşılmamış bir olay için insanları suçlamak ne derece doğru? Nasıl bir toplum olduk biz böyle. Bir şey olsa da kinimizi kussak diye ortalarda dolaşıyoruz. Şuan için önemli olan can kaybı yaşanmaması ,zaten suçlu bulunan husus veya kişiler için gerekli işlem yapılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
büyük geçmiş olsun.kazasiz belasız geçmiş.havacılık bir derya. bilgi ister..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bazı yorumculara: ~ 7 yıl önce
Yıllarca A300B4/B2 uçaklarıyla o meydandan iniş ve kalkış yaptık.Pilotluk bilgi ister.Böyle biline..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unknown ~ 7 yıl önce
Herkes kendi işini yapacak askerler askerliğini siviller sivilliğini bilecek karacı havacı askerleri almıyacaksın..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galiba ~ 7 yıl önce
Kuyruk acın var birader, yoksa bu kadar saçmalamazdın
gereksiz ~ 7 yıl önce
iş başvurusu yaptın da işe mi almadılar nedir bu kuyruk acısı
Acaba ~ 7 yıl önce
Yanma geçmedi mi hala?
KOBRA ~ 7 yıl önce
Adnan devam devam karahavacı çaylaklara devam.Simulatorde nasıl geçtikleri belli buradan kaptanıyla beraber yolla emir komuta devam etsin geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetenek. ~ 7 yıl önce
bazı yorumlar herhalde birilerinin zoruna gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teyze ~ 7 yıl önce
Pist irtifası zaten sıkıntılı koca uçaklar obstacle dan ve pressure altitude dan limitli kalkıyor çoğunlukla da verilen ağırlığın üstünde ağırlıklarla kalkılıyor. Ordan sürüne sürüne kalkan ilk uçak değil bu kafayla son da olmaz Büyük geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
pilotların ismi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
109E ~ 7 yıl önce
BİRKERE DÜŞMEYE GÖR ATEŞLERE YANDIĞININ RESMİDİR..SIRTLANLAR ÇAKALLAR CİRİT ATAR ETRAFTA. GEÇMİŞ OLSUN ESKİ ŞİRKETİM SKYLİNE AİLESİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis olsun. ~ 7 yıl önce
Allah beterinden saklisin, havaciliktir olur. Ancak Skyline acilen kendisini gozden gecirmeli. Finansal olarak iflas etmis Kocoglu Havaciliga emaneten devam etmemeli. Ekip icin uzgunum ama dokme suyla degirmen donmez. Skyline krizi atlatabilnek icin havaalani isletmeciliginden haritaciliga ucus okulunda bakim merkezine kadar her alandan is almaya calisiyor ama boyle surmesi mumkun degil. Sukru ve Ugur beyler acilen radikal kararlar almalı Allah ölümlü kaza vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000