24 Haziran 2008, Salı 07:49:11

Kahvaltı için devletin helikopterini kullandılar!

Muğla'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı... Muğla Orman Müdürü ile Kültür ve Turizm Müdürü keyfi kahvaltı için Orman Bölge Müdürlüğüne ait helikopteri kullandı.
  • Yorumunuz...müdürlerimiz ayıp etmişler.aslında mobiletle gitmeliydiler.mobilet benzinli yakmasınlar bisikletle gitselerdi.beyler akıllı olalım o mertebeye öyle kolay gelinmiyor.bu kadar çamur atmak kolay olmamalı.hangi çağda yaşıyoruz vede nelerle uğraşıyoruz.bu adamların vatanı için yaptıkları çalışmalara bakalım.
  • Böylesi insanları öyle makamlara getirirlerse olacağı budur.Şimdi onlara sorsan devletin işi için oralara gitmişlerdir.Ve görev aşkıyla çalışmışlardır.Bence hata onlarda deil.O insanları öncelikle o makama getiren kişilerde.Ve hala o makamda görev başında oturtanlarda.Ama malum arkadaşlar Devletin malı deniz,yemeyen .....! prensibini ilke edinmişler sanırım.Elbet bi yerlerden çıkacaktır.Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemek,bence kolay hazmedilmemeli...
  • Yorumunuz...yakışır koçlarıma onlara her şey yakışır DEVEYE DİKEN yakışır bilmem anlatabildimmi.ATAM İZİNDEYİZ.GELİYORUZ.
  • İster orman bölge müdürü ister kim olursa olsun 70 milyon insanımızın vergileriyle yangınla mücadele için alınınan bir aracı kendi makam aracıymış gibi kullanmak hele hele bunu orman yangınlarının sık sık oluşabilecegi yaz günlerinde yapmak tamaman Türk insanının hakkının yenmesidir.Ve son söz:ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

Muğla'nın Ula İlçesi’ndeki Geyik Kanyonu’nu turizme kazandırmak için proje hazırlayan köy muhtarının tanıtım kahvaltısına Muğla Orman Müdürü İbrahim Aydın ile Kültür ve Turizm Müdürü Osman Murat Süslü, orman müdürlüğüne ait yangın helikopteriyle geldi. İki bürokrat kahvaltının ardından düzenlenen tanıtım gezisine katılmadı "işimiz var" diyerek helikopterle Muğla’ya döndü.

Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Arıcılar Köyü’nde bulunan doğa harikası Geyik Kanyonu’nu turizme kazandırmak için projeler hazırlayan Köy Muhtarı Mehmet Uzun, önceki gün tanıtım kahvaltısı düzenledi. Geyik Kanyonu Tanıtım Kahvaltısı’na, Muğla Kültür ve Turizm Müdürü Osman Murat Süslü, Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ile Muğla Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün davet edildi. Belediye Başkanı Gürün, kanyona belediyeye ait arazi tipi araçla geldi. Diğer davetliler beklenirken, kanyon semalarında helikopter sesi duyuldu. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait, Marmaris Orman İşletme Şefliği’nde konuşlu S- 365 Dolphin tipi çift motorlu helikopter, kanyondaki düzlük bir araziye indi. Yangın helikopterinden inen Orman Bölge Müdürü Aydın ve Kültür Turizm Müdürü Süslü, kahvaltı yapılan yere doğru ilerleyip kendilerini bekleyen davetlilerle köylüleri selamlayarak sofraya oturdu. Kanyon girişinde, suyun üzerinde kurulan platformdaki kahvaltıyı tamamlayan konuklar, kanyonun birinci etabının gezilmesine ilişkin programa katılmadı. Muhtar Uzun’un yoğun ısrarları da müdürleri ikna etmeye yeterli olmadı. Kültür ve Turizm Müdürü Osman Murat Süslü, anne ve babasını Ankara’ya uğurlaması gerektiğini belirterek, "Helikopterle acil olarak Muğla merkeze dönmek zorundayım" derken, Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ise işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösterip kanyondan yine helikopterle ayrıldı.

Yediler, gittiler

Kahvaltıda davetlilere çam balı, tereyağı, köy yumurtası, karpuz, kavun, domates, börek ve fıstıktan oluşan köy kahvaltısı ikram edildi. İki bürokratın kahvaltının ardından tanıtım gezisine katılmadan ayrılması köylüleri kızdırdı.

100 hektar kül oldu

Alanya’nın Demirtaş Beldesi’ne bağlı Kocaoğlan Köyü mezarlığında saat 00.50 sıralarında çıkan yangın saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar yüzünden maki, kızılçam ve meşelerin yandığı ormandan Aliefendi Köyü’ne sıçradı. Köydeki tarım arazileri, seralar, zeytinlikler ve telefon direkleri yandı. 100 hektarlık alanı tahrip eden yangın dün 11.00’de söndürüldü.

Kaynak: Hürriyet

Kahvaltı için devletin helikopterini kullandılar!

Yorumlar

ateş ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...müdürlerimiz ayıp etmişler.aslında mobiletle gitmeliydiler.mobilet benzinli yakmasınlar bisikletle gitselerdi.beyler akıllı olalım o mertebeye öyle kolay gelinmiyor.bu kadar çamur atmak kolay olmamalı.hangi çağda yaşıyoruz vede nelerle uğraşıyoruz.bu adamların vatanı için yaptıkları çalışmalara bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taygan ~ 16 yıl önce
Böylesi insanları öyle makamlara getirirlerse olacağı budur.Şimdi onlara sorsan devletin işi için oralara gitmişlerdir.Ve görev aşkıyla çalışmışlardır.Bence hata onlarda deil.O insanları öncelikle o makama getiren kişilerde.Ve hala o makamda görev başında oturtanlarda.Ama malum arkadaşlar Devletin malı deniz,yemeyen .....! prensibini ilke edinmişler sanırım.Elbet bi yerlerden çıkacaktır.Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemek,bence kolay hazmedilmemeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...yakışır koçlarıma onlara her şey yakışır DEVEYE DİKEN yakışır bilmem anlatabildimmi.ATAM İZİNDEYİZ.GELİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mazlum ~ 16 yıl önce
İster orman bölge müdürü ister kim olursa olsun 70 milyon insanımızın vergileriyle yangınla mücadele için alınınan bir aracı kendi makam aracıymış gibi kullanmak hele hele bunu orman yangınlarının sık sık oluşabilecegi yaz günlerinde yapmak tamaman Türk insanının hakkının yenmesidir.Ve son söz:ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000