10 Ağustos 2015, Pazartesi 08:50:59

Grevlere rağmen havalimanı trafiği arttı

Bu yıl yine Skytrax'ın Dünya'nın en iyi havalimanı sıralamasında üçüncü seçilen Münih Havalimanı, 2015 yılının ilk yarısında 19 milyon 400 bin yolcuya hizmet verdi.
  • İŞ GORUN İŞ. BOŞ MUHABBETİ BIRAKIN NASIL GELİŞİRİZ DİYE DÜŞÜNÜN. SÜRÜCÜSÜZ TRENLER 3. PİSTLER HELAL OLSUN. DİSİPLİNİN MEYVELERİ BUNLAR ZAMANINDA OLAN BAŞARILI İŞLERİN SONUÇLARI HELAL OLSUN.
  • bu almanlar çok kıskanç bizim havalimanızı, yüksek binalarımız, ineklerimi, rantımı hep kıskanmıştır zaten, hülooo:)
  • Huzur ve refaha ozenmeyin arkadaslar.herkes fakir ve mutsuz olmali lutfen kiymet bilin.
  • ya bu almanlar bizi kıskanıyordu hatta 3.cü havalimanı önündeki en büyük engeldi işte bu yüzden 3.cü havalimaı btince mutusz olacaklar tabii biterse:)

Geçtiğimiz yıla göre yolcu sayısını yüzde 3,5 artıran Münih Havalimanı yetkilileri, bu yıl sonuna kadar 40 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedeflediklerini açıkladılar.

Son üç yılda bilançoları olumsuz etkileyen grevlere rağmen Münih Havalimanı, iniş-kalkış sayısını yüzde 1,1 artırarak 186 bine ulaştı. Kargoda rekor kıran Münih Havalimanı, geçen yıla oranla yüzde 12 artışla, 156 bin ton yük taşıma kapasitesine ulaştı. Havaalanının son derece modern toplam 40 kilometre uzunluğundaki bagaj transport sisteminde saatte 15 bin bagaj taşınabiliyor. 

HAVALİMANI BÜYÜLTÜLÜYOR
Üçüncü iniş-kalkış pistinin yapımı konusundaki karşıtlarla hukuk savaşını sürdüren Münih Havalimanı'nda, 2. Terminal'in ek binası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 11 milyon yolcuya hizmet verecek olan ek terminal binasında 27 uçak kapasiteli park alanı bulunacak. Binanın bu yıl sonuna kadar hizmete açılması bekleniyor. Yolcular, 2. terminalden yeni binaya, yerin yaklaşık on metre altından geçecek olan sürücüsüz tren ile ulaştırılacak.

Grevlere rağmen havalimanı trafiği arttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

CANIM ALMANLAR ~ 9 yıl önce
İŞ GORUN İŞ. BOŞ MUHABBETİ BIRAKIN NASIL GELİŞİRİZ DİYE DÜŞÜNÜN. SÜRÜCÜSÜZ TRENLER 3. PİSTLER HELAL OLSUN. DİSİPLİNİN MEYVELERİ BUNLAR ZAMANINDA OLAN BAŞARILI İŞLERİN SONUÇLARI HELAL OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanlar ~ 9 yıl önce
bu almanlar çok kıskanç bizim havalimanızı, yüksek binalarımız, ineklerimi, rantımı hep kıskanmıştır zaten, hülooo:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avrupaya ozenmeyelim ~ 9 yıl önce
Huzur ve refaha ozenmeyin arkadaslar.herkes fakir ve mutsuz olmali lutfen kiymet bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 9 yıl önce
hatta magra dönemi keşke gelse:)
WFA ~ 9 yıl önce
SEN GERILIGE OZEN MILLETE KARISMA
3.cü havalimanı ~ 9 yıl önce
ya bu almanlar bizi kıskanıyordu hatta 3.cü havalimanı önündeki en büyük engeldi işte bu yüzden 3.cü havalimaı btince mutusz olacaklar tabii biterse:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güncel ~ 9 yıl önce
Evet kiskanıyorlar o yüzden türkiyenin değerini bilin avrupaya özenmeyin.
güncel e ~ 9 yıl önce
valla bende senle aynı fikrideyim avrupaya en az 50 defa gititm ne hukuku bize göre ne de parasıyla ve makamıyla adam olan avr:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000