19 Eylül 2015, Cumartesi 08:40:02

F-35 jeti, Rus Su-35 ile karşılaşsa ne olur?

Amerikan National Interest dergisi editörlerinden Dave Majumbar, ABD'nin yeni nesil F-35 jetleri ile Rusya'nın 'Super Flanker' olarak da bilinen Su-35 savaş uçaklarını karşılaştırdı.
  • Eurofighter varken neden F-35 e ortak olduk hâla anlamış değilim .
  • Olmaya f22 nasıl gelecek f22 dedikleri kesin f16 yada f4 abd nin salincagina binilirmi adamlar beşiktaş etmez ucagi bize çok yüksek paraya satıyor su 30 bile f22 den çok daha iyi f22 korumasız uçmaz su 34 su35 su33 bunlar super jetler menzili silah menzili gibi itdalasi kabiliyeti yüksek ucaklar f35 alacağıma bunları alip gelistiririm yada yerli ucak başkasının kiliciyla yigitlik olmaz ya yerli silah ya rusyayla ortak silah yada hiç abd yapimi silahlar düzmece bize iyi silah vermezler yak 130 alin paranız cebinizde kalsın nede olsa aynı işi görüyor ama abd türkiye düşmanı bize iyi silah vermezler verseler de yazılımı wermezler televizyon verip kumandasini kendi elinde tutması gibi ben OLSAM rusyayla ortak silah üretiriz ne geregi var abd nin bizeee
  • F 35 savaş uçaklarının en hatalı su 35 onu delik deşik eder bu uçağa para vermek saçmalık yazık günah kesinlikle anlamamız lazım bunlar abd nin oyunları gidip rus tan neden silah almiyoruzzz nato un bize ne geregi VARRR bu ucak bombardıman hayalet falan filanmisss ama fiyasko su 30 t50 modeline bakın abd kendi gerçek silahlarını bize wermiyorr edemedikleri gibi zayif silahlarinda yazılımını vrrmiyorr bu işten vazgecmiliyizz en iyisi yerli ucak yada rusyaylan ortak ucak yerli yazilimmm
  • şimdi orda demiş ki "kartlarını doğru oynarsa".. yani pilot kokpitte kumar mı oynuyormuş, ben anlamadım neler oluyor??
  • T50 ile F35 in de bir karsilastirmasini alalim o zaman.Su35 eskidi bile.
  • F35 i kulağımızın arkasına sokmaya çalışan kim.Bir orası kalmıştı?
  • Herkesden çok özür dileyerek birşeyden emin olmak istiyorum.. Burası AIRPORT mu, yoksa AIRFORCE HABER mi ? Her kuşu hallettik(!), sıra leyleğe mi geldi yoksa ?...
  • Normalde böyle taktik konular gizlidir. Amerikalılar iyice şuurunu kaybetmiş olmalı. Böyle bir şeyi ulu orta konuşmak, Rus Su-35 pilotuna "karşına F-35 çıkarsa senden uzaklaşmaya çalışacaktır, en zayıf noktası görüş mesafesi içine girmesidir" mesajını vermek anlamına gelir. Bir Amerikan dergisindeki yazı vasıtasıyla F-35'lerin zayıf noktaları ortaya dökülmüş, aferin..
  • amerikanın ticari başarısıdır f35, iyi sömürdüler katılımcı ülkeleri... yarı fiyatı olmayan su 35 karşısında şansı yok.. .
  • Yalniz fotografta Su-35 ile F-22 Raptor karsilasmis.

Amerikan National Interest dergisi editörlerinden Dave Majumbar, ABD'nin yeni nesil F-35 jetleri ile Rusya'nın 'Super Flanker' olarak da bilinen Su-35 savaş uçaklarını karşılaştırdı.

"Bir grup F-35, havada Su-35'ler ile karşılaşsa onlara karşı ne yapabilirdi?" diye soran Majumbar, F-35'lerin düşman jetlerle 'yakın temas' için tasarlanmadığını belirtip, sorusunu şöyle yanıtladı:

"Böyle bir karşılaşma durumunda F-35'ler güçlü bir ihtimalle rotalarını değiştirip F-22'leri yardıma çağırırdı (Zira F-22'ler özellikle havada üstünlük kazanmak için tasarlandı). Bu sırada F-35'ler de asıl görevlerini yerine getirmek için kendi yollarına giderdi."

'KARTLARINI DOĞRU OYNARSA SU-35 KARŞISINDA DAYANABİLİR'
Bu arada F-22'lerin yardıma yetişmemesi durumunda neler olabileceği hakkında da tahmin yürüten Majumbar, "F-35'ler kartlarını doğru oynarsa, yine de Su-35'ler karşısında dayanabilir. Ancak bunun için jetlerin sensörlerini kullanması lazım. Nitekim şansı, zayıf noktaları olan görüş mesafesine bırakmamalılar" ifadelerini kullandı.

F-35 jeti, Rus Su-35 ile karşılaşsa ne olur?

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Tuğrul ~ 7 yıl önce
Eurofighter varken neden F-35 e ortak olduk hâla anlamış değilim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pusatsavar38 ~ 6 yıl önce
cunku ef-2000 den kazanabilecegimoz bisey yoktu herhangi bi teknoloni alamiuacaktik
Namik yiğit ~ 8 yıl önce
Olmaya f22 nasıl gelecek f22 dedikleri kesin f16 yada f4 abd nin salincagina binilirmi adamlar beşiktaş etmez ucagi bize çok yüksek paraya satıyor su 30 bile f22 den çok daha iyi f22 korumasız uçmaz su 34 su35 su33 bunlar super jetler menzili silah menzili gibi itdalasi kabiliyeti yüksek ucaklar f35 alacağıma bunları alip gelistiririm yada yerli ucak başkasının kiliciyla yigitlik olmaz ya yerli silah ya rusyayla ortak silah yada hiç abd yapimi silahlar düzmece bize iyi silah vermezler yak 130 alin paranız cebinizde kalsın nede olsa aynı işi görüyor ama abd türkiye düşmanı bize iyi silah vermezler verseler de yazılımı wermezler televizyon verip kumandasini kendi elinde tutması gibi ben OLSAM rusyayla ortak silah üretiriz ne geregi var abd nin bizeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eren ~ 8 yıl önce
F 35 savaş uçaklarının en hatalı su 35 onu delik deşik eder bu uçağa para vermek saçmalık yazık günah kesinlikle anlamamız lazım bunlar abd nin oyunları gidip rus tan neden silah almiyoruzzz nato un bize ne geregi VARRR bu ucak bombardıman hayalet falan filanmisss ama fiyasko su 30 t50 modeline bakın abd kendi gerçek silahlarını bize wermiyorr edemedikleri gibi zayif silahlarinda yazılımını vrrmiyorr bu işten vazgecmiliyizz en iyisi yerli ucak yada rusyaylan ortak ucak yerli yazilimmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
error abi ~ 9 yıl önce
şimdi orda demiş ki "kartlarını doğru oynarsa".. yani pilot kokpitte kumar mı oynuyormuş, ben anlamadım neler oluyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
T50 ile F35 in de bir karsilastirmasini alalim o zaman.Su35 eskidi bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
F35 i kulağımızın arkasına sokmaya çalışan kim.Bir orası kalmıştı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herkesden çok özür dileyerek birşeyden emin olmak istiyorum.. Burası AIRPORT mu, yoksa AIRFORCE HABER mi ? Her kuşu hallettik(!), sıra leyleğe mi geldi yoksa ?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok Sukur ~ 9 yıl önce
Her kusun etini yidik.
..... ~ 9 yıl önce
sektör zaten airforce değilmi paşam?
mete ~ 9 yıl önce
Normalde böyle taktik konular gizlidir. Amerikalılar iyice şuurunu kaybetmiş olmalı. Böyle bir şeyi ulu orta konuşmak, Rus Su-35 pilotuna "karşına F-35 çıkarsa senden uzaklaşmaya çalışacaktır, en zayıf noktası görüş mesafesi içine girmesidir" mesajını vermek anlamına gelir. Bir Amerikan dergisindeki yazı vasıtasıyla F-35'lerin zayıf noktaları ortaya dökülmüş, aferin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 9 yıl önce
amerikanın ticari başarısıdır f35, iyi sömürdüler katılımcı ülkeleri... yarı fiyatı olmayan su 35 karşısında şansı yok.. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aseysin Piliiz ~ 9 yıl önce
Yalniz fotografta Su-35 ile F-22 Raptor karsilasmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000