19 Eylül 2012, Çarşamba 13:06:12

BATMAN’DA SİVİL HELİKOPTERE PKK KURŞUNU

PKK’lıların Batman’da düzenlediği saldırıda, Güneydoğu Havacılık firmasının temsilciliğini yaptığı Kanadalı bir petrol arama şirketine ait helikopterin de, isabet aldığı ortaya çıktı...
  • Petrolün olduğu yerde kan dökülür.PKK nın kurulma amacı zaten büyük isralin kurulması,uyuşturucu trafiğinin CIA adına kontrolü, en önemlisi de bölgedeki petrolün büyük israilin kurulmasından önce Türkiye tarafından çıkarılmasının engellenmesidir.
  • Ülke kalkınması için arama yapan petrol mühendislerini taşıyan bir araca ateş açan kuş beyinli bir örgütdür PKK. Allah hakettiğiniz gibi yaşayıp ölmenizi nasip etsin.

Batman'ın Gercüş ilçesinde petrol arama çalışmalarını sürdüren Kanadalı şirkette çalışan güvenlik görevlilerine yönelik saldırıda, helikopterin de isabet aldığı öğrenildi.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre, 4 özel güvenlik görevlisinin yaralandığı saldırıda, helikopterin de 5-6 yerinden vurulduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olay, güvenlik görevlilerinin helikoptere bindiği sırada meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı saldırı sonrası helikopter uçamaz hale geldi.

Helikopterin halen Batman’da bulunduğu ve önümüzdeki hafta karayoluyla Ankara’ya getirilerek bakıma alınacağı kaydedildi.

©Airporthaber.com

BATMAN’DA SİVİL HELİKOPTERE PKK KURŞUNU

Yorumlar

PETROL ~ 12 yıl önce
Petrolün olduğu yerde kan dökülür.PKK nın kurulma amacı zaten büyük isralin kurulması,uyuşturucu trafiğinin CIA adına kontrolü, en önemlisi de bölgedeki petrolün büyük israilin kurulmasından önce Türkiye tarafından çıkarılmasının engellenmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun... ~ 12 yıl önce
Ülke kalkınması için arama yapan petrol mühendislerini taşıyan bir araca ateş açan kuş beyinli bir örgütdür PKK. Allah hakettiğiniz gibi yaşayıp ölmenizi nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000