25 Eylül 2010, Cumartesi 08:01:06

Batman Havaalanı'na otobüs seferleri başladı

Batman Belediyesi ihtiyaç üzerine uçakların iniş ve kalkış saatlerine göre Batman Havaalanı'na dün itibariyle otobüs seferleri düzenlemeye başladı.
  • Otobus seferlerini Tokat a da isteriz , hatta Tokattan Batman havaalanina otobus bile isteriz.:)
  • Geçmişte ben Belediye otobüsünü kullandım Antalya'da. Ucuzdu. İyi ki konmuş. Saati bana uygun olmadığında ise HAVAŞ aracını kullanmıştım.
  • arkadaşın haberi yok galiba antalyada her yarım saatde bir belediye otobüsü koydular fakat çoğu saatlerde boş gelp gidiyor
  • toplam yolcu sayısında, Ataturk Havalimanı'ndan sonra en kalabalık 2. havayolu. Hala otobus yok, 2 saatte bir Antalya otogarı-havalimanı arası oldugu söylentileri var ama hala o tobusu görüp binen olmamıştır. Batman Belediyesi Başkanı kadar düşünceli bir başkan getirememişiz başa demekki.
  • sirf taksicilere yaranacam diye havas a tas koyup 3-5 gostermelik otobus u havaalanina veren, insanlari taksicilere mahkum eden istanbul buyuksehire batman ornek olsun,

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs işletme Şefliği 24 Eylül tarihinden itibaren Batman Havaalanı'na otobüs seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Bir süredir bu konuda çalışma yürüten Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs Şefliği, hava yoluyla seyahat eden çok sayıda vatandaşın havaalanına gitme konusunda yaşadığı araç sıkıntısını gidermek amacıyla bugünden itibaren Batman Havaalanı'na otobüs seferlerine başladı.

Belediye otobüslerinin hareket saati ve güzergahlarını belirleyen İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs İşletme Şefliği, otobüslerin Anadolu Jet, Türk Hava Yolları ve Turkuaz firmalarına bağlı uçakların iniş ve kalkış saatine göre hareket edeceğini belirtti. Buna göre belediye halk otobüsleri her gün, belediyenin önünden sabah saat 09.40 ile öğleden sonra 14.30 saatleri arasında hizmet verecek.

İşletme Şefliği'nden yapılan açıklama ise şöyle:

"İşletme Şefliğimiz tarafından her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 24 Eylül tarihinden itibaren havaalanına otobüs seferlerine başladık. Belediye önünden havaalanı yolcularını alacak olan otobüslerimiz ayrıca Yılmaz Güney, Sivil Savunma, ve Grosmar önündeki duraklardan da yolcu alacaktır. Aynı şekilde otobüslerimiz Batman'a hava yoluyla gelen yolcuları da havaalanından alıp son durak olarak Belediye önüne kadar getirecektir."

Batman Havaalanı'na otobüs seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Otobus seferlerini Tokat a da isteriz , hatta Tokattan Batman havaalanina otobus bile isteriz.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmişte ben Belediye otobüsünü kullandım Antalya'da. Ucuzdu. İyi ki konmuş. Saati bana uygun olmadığında ise HAVAŞ aracını kullanmıştım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşın haberi yok galiba antalyada her yarım saatde bir belediye otobüsü koydular fakat çoğu saatlerde boş gelp gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
toplam yolcu sayısında, Ataturk Havalimanı'ndan sonra en kalabalık 2. havayolu. Hala otobus yok, 2 saatte bir Antalya otogarı-havalimanı arası oldugu söylentileri var ama hala o tobusu görüp binen olmamıştır. Batman Belediyesi Başkanı kadar düşünceli bir başkan getirememişiz başa demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sirf taksicilere yaranacam diye havas a tas koyup 3-5 gostermelik otobus u havaalanina veren, insanlari taksicilere mahkum eden istanbul buyuksehire batman ornek olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000