15 Ocak 2012, Pazar 17:14:45

HAVALİMANINDA İMZA İLE TESLİM ALMIŞ...

İçişleri Bakanlığı, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, "Ankara Esenboğa Havalimanı'nda boş teslim ettiği silahının, Adana Havalimanı'nda mermi ile birlikte verildiği" iddiasının araştırılması için polis müfettişi görevlendirdi.
  • VIP uçuyorlar zaten. Emin olun VIP görevlileri gereğinden nazik davranıyorlar. Ama davası yalan olan birinin zikri de yalan olur. Bunlar VIP den geçtikçe içim içimi kemiriyor.
  • eskiden mesut yılmaz ın kardeşi alana geldiğinde emniyet amiri çantasını taşıyıp check in yaptırıyordu...alanda çalışan eskiler iyi bilirler..öteki karşılama rezaletleri ise bizim neden ileriye gidemeyişimizin açık kanıtlarındandır..başbakan geliyor validen tut askere kadar herkes orda..bilmem kim geliyor aynı şekilde..yahu bırakın bu adamlar işlerini yapsınlar,görevlerinin başında olsunlar,iş yapsınlar..onu bunu karşılamaklar,el pençe divan dfurmakla kim ne kazanacak egolardaı tatminden başka..insan der ki kardeşim gidin işinizinbaşına ama nerde o vizyon o görüş sahibi yönetici???? hangi aklı başında ülkede böyle toplu karşılamalar,uğurlamalar var???yok..sadece bizim gibi geri kalmış toplumlarda...yazık...
  • Havalimaninda sube muduru tarafindan aracina kadar ugurlanmis. SALTANATA BAK KARDESIM! Sube mudurunun gorev tanimi boyle bir ugurlamayi gerektiriyormu? Yoksa ???????
İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Sakık'ın, 9 Aralık 2011'de saat 19.00'da Adana'ya gitmek üzere, Ankara Esenboğa Havalimanı'na geldiği, silahının boş bir şekilde şarjörü ile tutanak karşılığında, yanındaki kişi tarafından havaalanı polisine teslim edildiği belirtildi.
 
Aynı gün, saat 20.40'ta, Sakık'ın, Adana Havalimanı Şube Müdürü tarafından karşılanarak misafir edildiği dile getirilen açıklamada, silahın kontrol edilerek Sakık'a imzası karşılığında tutanakla teslim edildiği vurgulandı.
 
Sakık'ın havalimanına geldikten 8 dakika sonra silahını teslim aldığı ve olağan bir şekilde, havalimanı şube müdürü tarafından aracına kadar uğurlandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
''Bu konuyla ilgili fotoğraf ve tutanaklar internet sitemize yüklenmiş olup, iddiaların araştırılması için ayrıca, Bakanlığımızca Polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. Görüntü ve tutanakların incelenmesi sonucunda, ilgili milletvekilinin silahını imzası karşılığında teslim aldığı ve daha sonra ortaya koyduğu iddiası ile ilgili yazılı veya sözlü herhangi bir itiraz ve beyanının olmadığı anlaşılmaktadır. Belge ve görüntüler itibarıyla bahse konu beyan ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı, adı geçen milletvekilinin olağan bir şekilde hayatın doğal akışına uygun olarak karşılandığı ve uğurlandığı açıkça görülmekle birlikte iddianın takdiri yüce milletimizindir.'' (İnternetHaber)
HAVALİMANINDA İMZA İLE TESLİM ALMIŞ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
VIP uçuyorlar zaten. Emin olun VIP görevlileri gereğinden nazik davranıyorlar. Ama davası yalan olan birinin zikri de yalan olur. Bunlar VIP den geçtikçe içim içimi kemiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskiden mesut yılmaz ın kardeşi alana geldiğinde emniyet amiri çantasını taşıyıp check in yaptırıyordu...alanda çalışan eskiler iyi bilirler..öteki karşılama rezaletleri ise bizim neden ileriye gidemeyişimizin açık kanıtlarındandır..başbakan geliyor validen tut askere kadar herkes orda..bilmem kim geliyor aynı şekilde..yahu bırakın bu adamlar işlerini yapsınlar,görevlerinin başında olsunlar,iş yapsınlar..onu bunu karşılamaklar,el pençe divan dfurmakla kim ne kazanacak egolardaı tatminden başka..insan der ki kardeşim gidin işinizinbaşına ama nerde o vizyon o görüş sahibi yönetici???? hangi aklı başında ülkede böyle toplu karşılamalar,uğurlamalar var???yok..sadece bizim gibi geri kalmış toplumlarda...yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havalimaninda sube muduru tarafindan aracina kadar ugurlanmis. SALTANATA BAK KARDESIM! Sube mudurunun gorev tanimi boyle bir ugurlamayi gerektiriyormu? Yoksa ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000