15 Ağustos 2017, Salı 08:45:02

Emirates dev organizasyon için sözleşme uzattı

Emirates Havayolu, İngiltere Futbol Federasyonu ile sürdürdüğü FA Cup ortaklığını üç yıllık sözleşmeyle uzattıklarını duyurdu.
  • İngiltere Fransa ipini çekse sende batacan emir ateş bey

Emirates Havayolu, İngiltere Futbol Federasyonu ile sürdürdüğü FA Cup ortaklığını üç yıllık sözleşmeyle uzattıklarını duyurdu. Anlaşma, maçların Emirates FA Cup adı altında 2021’e kadar süreceğini gösteriyor.

Emirates, 2015 yılından beri sürdürdüğü dünyanın en prestijli yerel kupalarından olan FA Cup’ın sponsorluğunu 2021 yılına kadar sürdürme kararı aldı. Emirates, geçtiğimiz yıl Nisan ayında gerçekleşen yarı finaller öncesinde, çift katlı A380 tipi uçağının iki yüzünü de kupanın ikonik logosuyla süslemişti. Emirates FA Cup olarak adlandırılan uçak, Emirates A380 ağının kapsamına girerek dünya çapındaki futbolseverlerin maçlara rahatça ulaşmalarını sağladı.

Havayolu aynı zamanda, Emirates FA Cup turu düzenleyerek Ekim 2016’da Dubai’den Afrika’ya ilk yolculuğunu gerçekleştirdi. Gana ve Kenya üzerinde gerçekleşen dört günlük tur, çeşitli okul ve eğitim merkezi ziyaretlerini kapsayarak binlerce futbolsevere Afrika’daki maçları daha yakından takip etmelerini ve kupayla ölümsüz kareler yakalamalarına fırsat tanıdı. Emirates, gerçekleştirdiği FA Cup turunu önümüzdeki yıl geniş ağı üzerinden daha çok şehre gerçekleştirmeyi planlıyor.

4 Ağustos Cuma günü başlayan 2017/18 Emirates FA Cup turnuvasına 737 takım katıldı. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen maçlarda, 700'den fazla takım, 11 binden fazla oyuncu yer alırken, oynanan maçlara 1.8 milyondan fazla futbolsever katıldı.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark sponsorluk anlaşmasının uzatılması ile ilgili yaptığı açıklamada: "Böylesine prestijli ve tarihi değeri olan bir turnuvanın isim sponsoru olduğumuz için inanılmaz gururluyuz. Tutkulu futbolseverlerin yanı sıra turnuvanın küçük kulüplerle Premier Ligi'nde oynayan büyükleri bir araya getiren ruhu, FA Cup’a yatırımlarımıza devam etmemizde büyük etken oldu. Ortaklığımız sayesinde popüler spor dallarından birinin hayranları arasında bağ yaratmaya katkıda bulunmak bizi heyecanlandırıyor" dedi.

FA Grubu Reklam Direktörü Mark Bullingham ortaklık hakkındaki yaptığı açıklamada "Emirates ile ortaklığımızı 2021'e kadar sürdürdüğümüz için memnunuz. Böylesine köklü ve iz bırakmış küresel bir markayla beraber çalışmak turnuvayı dünya çapında daha çok futbolseverle buluşturmamıza yardımcı oldu. Emirates'in desteğiyle gerçekleşen son turnuva, dünya çapında 912 milyondan fazla futbolsevere ulaştı. Ortaklığımız, aynı zamanda turnuvanın her seviyesine yatırımlarımızı sürdürmemize olanak tanıyacak. Emirates FA Cup’ın dünyadaki en çok sevilen ve saygı duyulan yerel kupa turnuvası olması için çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Turnuva 18-19 Ağustos 2017 tarihlerinde hazırlık maçlarıyla devam edecek. 19 Mayıs 2018 tarihinde Wembley Stadyumu'nda gerçekleşecek final heyecanı doruklarda yaşanacak.

Emirates dev organizasyon için sözleşme uzattı

Yorumlar

Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
İngiltere Fransa ipini çekse sende batacan emir ateş bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000