28 Mart 2012, Çarşamba 14:10:32

ANTALYA HAVALİMANI YAZA HAZIR

Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali'nde başlattığı yenileme çalışmalarını bitirdi...
  • altından trafik işleyen taksi yolu süper ya. böyle taksi yolu ve pist ahl'nin başına inşallah
  • kahkihkohkoh
  • Bilip bilmeden, havacılıkla ilgili en küçük bilgiye sahip olmayan kişilerin buraya yorum yapmasına şaşıyorum doğrusu, durum o kadar komik ve basitki yorum yapan şahıs, uçak ların apronda haraket edecekleri yolun adını dahi bilmediği gibi, bu yolun adınıda Ticari TAKSİ ler için yapılmış bir yol olarak algılayıp birde üstüne üstük yorum yapabiliyor pes doğrusu.
  • Söz konusu taksi youlu deyimi:Uçaklar için kullanılan taksi yoludur...Normal araç taksi için değil ve hiç ilgisi yok...
  • 1.5 liraya 15 dakikada bir şehir merkezine otobüs ulaşımı var sırf muhalefet olmak için yorum yapıyorsun
  • otobüs ve toplu taşıma araçlarını geliştireceklerine taksilere yol yapmak mı hizmet? 50 liraya şehre gitmeye kimsenin gücü yok!
ICF Airports'un geçtiğimiz yılın Aralık ayında başlattığı 2. Dış Hatlar Terminali yenileme çalışmaları bitirilerek hazır hale getirildi. Terminalin son halinin açılışını Cuma günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yapacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin yapım sorumluluğunu ve yatırım maliyetini üstlendiği; 2 pisti birbirine bağlayacak "taxi yolu" inşaatı da Mart ayı sonunda tamamlandı. Altından 2. Dış Hatlar Terminali’ne gelen araç trafiğinin geçeceği bu “taxi yolu” Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyacak.
 
30 Mart Cuma günü ICF Airports Antalya Havalimanı’nda 2. Terminali’nin gidiş salonunda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal’ın de katılımıyla açılış töreni gerçekleştirilecek.
ANTALYA HAVALİMANI YAZA HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
altından trafik işleyen taksi yolu süper ya. böyle taksi yolu ve pist ahl'nin başına inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kahkihkohkoh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilip bilmeden, havacılıkla ilgili en küçük bilgiye sahip olmayan kişilerin buraya yorum yapmasına şaşıyorum doğrusu, durum o kadar komik ve basitki yorum yapan şahıs, uçak ların apronda haraket edecekleri yolun adını dahi bilmediği gibi, bu yolun adınıda Ticari TAKSİ ler için yapılmış bir yol olarak algılayıp birde üstüne üstük yorum yapabiliyor pes doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Söz konusu taksi youlu deyimi:Uçaklar için kullanılan taksi yoludur...Normal araç taksi için değil ve hiç ilgisi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1.5 liraya 15 dakikada bir şehir merkezine otobüs ulaşımı var sırf muhalefet olmak için yorum yapıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
otobüs ve toplu taşıma araçlarını geliştireceklerine taksilere yol yapmak mı hizmet? 50 liraya şehre gitmeye kimsenin gücü yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000