05 Mayıs 2017, Cuma 16:54:25

Delta Havayolları'nın başı uçaktan indirilen aile ile dertte

Delta Havayolları, çocuklarının koltuğunu geri vermemekte ısrar eden aileyi uçaktan indirmekle suçlanıyor
  • Amerikali bircok havayolu sirketlerinde bu durumu gormemiz mumkun olacakgibi.United yaptigi hatayi ve devaminda delta pilotunun yaptiklari neolursa olsun kotu imaj yaratiyor.bastan asagi bir reform yapmalari gerekiyor.sayet amerikan baskanini kullanarak diger havayollarina yasak uygulayarak kendi pisliklerini ortemeyecekler.kaliforniya hayali amerikan ruyasi dibe coktu bunu kendilerk yaptilar ve dahasida gelicek.sektorun onde gelen ulkesiyada ulkeleri kan kaybediyorlar
  • Trumpta sonra amerika kavgaya meyil etti dedim blokladiniz dislike attınız alın yeni 2023 amerikasi
  • Amerika da sıkıntı büyük trumptan sonra dedim hep dislike
  • Video kaldirilmis, bu aile de birkac milyon dolara anlasmis heralde :)
  • Amerika Birlesik Devletleri nde Demokrasi de yok Insan haklari da yok. Ama ABD devamli Demokrasi ve Insan haklari konusunda propaganda yapip durur. Yani Dunya yi kandirir.Kesinlikle dogru degil. ABD Polis Devletidir. ABD de insanlari Polis ile korkuturlar. Polis ayni Hitler gibidir astigi astik kestigi kestik dir. ABD de Polis hic kimseyi dinlemez ayni bir Diktator gibi hareket ederler. Ve hatta insanlara ABD Polisi hayvan muamelesi yapar. Turk Polisi nin eline su bile dokemezler.
  • nerde amerikadaki demokrasi ve insan haklari sorarim size..demokrasi ve insan gakkindan her daim söz eden amerikalilar hostesin yolcuyu nasil tehdit ettiniğine şahit oluyoruz..bunun mantikli bir açiklamasi olamaz..
  • Boykotttt
  • May god bless america.
  • Bu kadar rezillikten sonra bile deltayı kullananlar ne diye kullanıyor acaba
  • Amerikalıların çoğunun pislik olduğunu biliyormusunuz?

Hawaii'nin Maui Adası'ndan ABD'nin Los Angeles kentine gitmek için bekleyen uçakta 23 Nisan tarihinde çekilen ancak internete yeni konulan videoda, bir uçuş görevlisinin aileye, "Bu federal bir suçtur, siz ve eşiniz hapishaneye girebilirsiniz ve çocuklarınız koruyucu bakıma alınabilir" dediği görülüyor.
BBC'nin haberine göre; 2 milyondan fazla izlenen sekiz dakikalık videoda ailenin babası Brian Schear, kabin görevlilerine koltuğun parasını ödediğini bu yüzden koltuğu geri vermek istemediğini söylüyor.

Kabin görevlileri, koltuğun kardeşlerine yer kaldığından emin olmak için bir önceki uçağa binen Schear'in büyük oğluna ait olması dolayısıyla koltuğu geri almak için uğraşıyor.

Schear ise koltuğun fazladan satıldığı için kabin görevlilerinin bu kadar ısrarcı olduğu görüşünde. Diğer yandan kabin görevlileri ayrıca iki yaşındaki çocuklarının federal uçuş kuralları gereği koltukta tek başına oturamayacağını söylüyor.

Ancak Delta Havayolları yayımladığı tavsiyesinde küçük çocuklar için de koltuk alınmasını, alınan koltukta ayrıca güvenlik ekipmanının kullanılması gerektiğini söylüyor.

En sonunda baba Schear, çocuğunu kucağına almayı kabul etse de kabin görevlileri "çok ileri gittiklerini" söyleyerek aileyi uçaktan indiriyor.

Ailenin gidecekleri hiçbir yerinin ve başka bir uçuşun olmadığını söylemesine rağmen ekibin "Kendi başınasınız" dediği duyulabiliyor. Ailenin yerine ise biletli diğer yolcular alınıyor.

DELTA HAVAYOLLARI ÖZÜR DİLEDİ

Videoyu çeken ailenin annesi Brittany, NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bir anneyseniz, bir ve iki yaşındaki iki çocuğunuzu sizden almakla tehdit ediyorlarsa, ister bunu yapabilecek ister yapamayacak durumda olsunlar, bu kalbinizi kırıyor" dedi.

Delta Havayolları ise bu hafta içinde videonun ortaya çıkmasından sonra yayınladıkları açıklamada özür dilediklerini ve durumu telafi etmek için aileye ulaştıklarını açıkladı.

Daha önce de United Havayolları bir yolcunun yaka paça uçaktan atıldığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Nisan ayının başında Vietnam kökenli ABD vatandaşı doktor David Dao, darp edilerek ve koridorda sürüklenerek United Airlines'ın uçağından çıkarılmıştı.

Dao kabin ekibine yer olmadığı için uçaktan zorla çıkarılmak istenirken, iki dişini kaybetmiş ve burnu kırılmıştı. David Dao, belli bir ödeme karşılığında hava şirketiyle anlaşmayı kabul etti.

Delta Havayolları'nın başı uçaktan indirilen aile ile dertte

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Made in Usa ~ 7 yıl önce
Amerikali bircok havayolu sirketlerinde bu durumu gormemiz mumkun olacakgibi.United yaptigi hatayi ve devaminda delta pilotunun yaptiklari neolursa olsun kotu imaj yaratiyor.bastan asagi bir reform yapmalari gerekiyor.sayet amerikan baskanini kullanarak diger havayollarina yasak uygulayarak kendi pisliklerini ortemeyecekler.kaliforniya hayali amerikan ruyasi dibe coktu bunu kendilerk yaptilar ve dahasida gelicek.sektorun onde gelen ulkesiyada ulkeleri kan kaybediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blokcu ~ 7 yıl önce
Trumpta sonra amerika kavgaya meyil etti dedim blokladiniz dislike attınız alın yeni 2023 amerikasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blocklanan ~ 7 yıl önce
Amerika da sıkıntı büyük trumptan sonra dedim hep dislike

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
Video kaldirilmis, bu aile de birkac milyon dolara anlasmis heralde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huseyin ~ 7 yıl önce
Amerika Birlesik Devletleri nde Demokrasi de yok Insan haklari da yok. Ama ABD devamli Demokrasi ve Insan haklari konusunda propaganda yapip durur. Yani Dunya yi kandirir.Kesinlikle dogru degil. ABD Polis Devletidir. ABD de insanlari Polis ile korkuturlar. Polis ayni Hitler gibidir astigi astik kestigi kestik dir. ABD de Polis hic kimseyi dinlemez ayni bir Diktator gibi hareket ederler. Ve hatta insanlara ABD Polisi hayvan muamelesi yapar. Turk Polisi nin eline su bile dokemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
nerde amerikadaki demokrasi ve insan haklari sorarim size..demokrasi ve insan gakkindan her daim söz eden amerikalilar hostesin yolcuyu nasil tehdit ettiniğine şahit oluyoruz..bunun mantikli bir açiklamasi olamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 7 yıl önce
demokrasi ne alaka yahu? nerden nereye geldin :))) yok mutlak monarşinin GDO lu ürünler üzerindeki etkisi :)))
B ~ 7 yıl önce
Boykotttt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bwj ~ 7 yıl önce
May god bless america.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By by amerika ~ 7 yıl önce
Bu kadar rezillikten sonra bile deltayı kullananlar ne diye kullanıyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Def ~ 7 yıl önce
Amerikalıların çoğunun pislik olduğunu biliyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sensin ~ 7 yıl önce
Sensin pislik bilgisayar ekranının arkasına sığınıp insanlara hakaret ettiğin için.
Def ~ 7 yıl önce
Acikla bilelim insan oglunu tanri yaratmistir her uokenin pisleri var dir
Spq ~ 7 yıl önce
Kaç Amerika li gördün tanıdın? Genelleme yapta bu nedir yahu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000