01 Kasım 2015, Pazar 08:11:21

Delta Airlines, A4A'dan çıkarıldı!

Airlines for America (A4A) Delta Airlines'in birlik bünyesinden çıkartılma işlemini hızlandırdı. Lobi üyelerine, 27 Ekim tarihli 6 aylık bildirimde bulunan Delta, 26 Nisan 2016 tarihinde firmayla bağlarının resmi olarak kopacağını duyurdu. Fakat A4A yönetim kurulu üyeleri, Delta ile bağların derhal kopartılması yönünde karara vardı.
  • Yine bir ucak dusucek gibi....

Amerikan Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Doug Parker yaptığı açıklamada, Amerikan Hava Yolları ve A4A yönetim kurulu üyelerinin aldığı kararı desteklediğini dile getirdi. Kilit konularda oybirliği ile karar almaya devam edeceklerinin altını çizen Parker, Delta ile en kısa sürede yolları ayırmanın birlikleri için en doğru karar olduğuna inandıklarını dile getirdi.

Hafta başında yazılı açıklama yaparak, A4A'ya 5 milyon dolarlık yıllık aidat ödemesini gerçekleştirdiğini söyleyen Delta'ya birlik, oy birliği ile aldıkları karar doğrultusunda Delta'nın ödediği aidatin geri verileceğini söyledi.

A4A'nın Başkanı ve CEO'su Nicholas Calio, Delta'nın şirket bünyesinden bir an önce çıkmasının A4A'nın hava trafik kontrol reformu ve modernleşme gibi önemli firmanın kafa karışıklığı yaratan önemli sorunlarına kısa sürede çözüm bulmasında yardımcı olacağını söyledi.

American Airlines, Alaska Airlines, Atlas Air Worldwide, FedEx Express, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines ve UPS Airlines. Air Canada gibi üye havayolu firmalarının logolarının bulunduğu A4A'nın websitesinden, Delta'nın logosu kaldırıldı. Delta Airlines geçtiğimiz aylarda devlet yardımı aldığı yönündeki haberlerle de gündeme gelmişti. (TurizmdeBuSabah)

Delta Airlines, A4A'dan çıkarıldı!

Yorumlar

Zuhtuyee ~ 8 yıl önce
Yine bir ucak dusucek gibi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000