03 Kasım 2012, Cumartesi 13:20:43

TARKİM'DE BULUŞTULAR

Tarkim Uçuş Okulu'nda bugün nesil buluşması gerçekleşti...
  • Ben hemen hemen her gün okuldayım. Tüm yorumlarımı ve bahsettiğim fikir paylaşımlarımı okulun yöneticilerine bildirdim. Kendileri de kim olduğumu gayet iyi biliyorlar. Kuyruk acım olsa neden tekrar Tarkim'de olayım? Yada neden sağolsunlar, eskiye dair fikirlerimi söylediğimde benimle mutabık olduklarını yinelesinler? İşe girdi dediğin her adam benim abim, kardeşim, can dostum. İsteyen istediği gün okula gelip, ''airporthaber'de böyle böyle bir yorum var, sahibi kimdir?'' diye sorabilirsiniz. Herkese ısmarlayacak bir bardak çayım, ayıracak 15-20 dakikam, elimden geleni yapacak, yardımcı olacak fedakarlığım mevcut çok şükür. Selamlar...
  • tarkim herzaman iyiyolda olmuştur.3 yıl önceye kadar tüm öğrenci pilotları işe girdi veya azı dışarda kaldı.eskiye laf etme senin haddine düşmez.sacma yorumlada kimsen kuyruk acınmı var eskilerden.isim gizleyerek yorum yapmakta kolay.tarkime emeği gecen tüm eski ve yeni arkadaşlarında ellerine sağlık.
  • E bizi arayan soran olmadı... İnternet sitenizde adımızla reklam yapmasını biliyorsunuz, arasaydınız da biz de görseydik bakalım neler var neler yok...
  • As kardesim :) 100 kisi oldugunu ispat edince sana nolucak r.c ?
  • Hazir olun yine Basliklar ATILACAK !!! issiz Pilot , Yabanci Pilot Düsmaligi,THY Kahrolsun falan filan faso fiso.iktidar Yabanci Hayrani issiz Pilot varken gibi gibi.iktidara alip vereceksiniz yine.Sanki baska iktidar sizi alip Kokpit'e oturtup buyur Ucur diyecek.Nedense kimse Pegasus'u Ötekileri sorgulamaz LAF atmaz. Anne Baba Parasi ile Hava atmak icin Pilot olmaya gidin Hakikaten Ucma Aski veya Sevgisi yokken, Paralar kaptirinca yine iktidara dönün ver yansin yapin.Kimileri Parasini Amerikadaki Ucus Okulunda kaptirir kimi ise ADI SANI duyulmamis ama SÖZ'de is Garantisi verenlere. Bu Maceralar ne zaman bitecek ALLAH Askina ???
  • Rica etsem kokteyle katılan şu 100 kişinin bir resmini yayınlarmısınız,iyi çalışmalar.
  • The star of aviation is Tarkim, havacılıkta senin sözün geçer sensin tek hakim!
  • sercan altdevre selamlar kıvılcım :)
  • aman ne buluşma,işsizler ordusu bir arada,mezun olan yer dersi hocası oluyor,elin jetinde iş garantisi veriyordunuz hani,boş işler bunlar.
  • Bu arada; fotoğraf toplantının official saatinden sonra çekilmiştir, doğru; fakat hemen sonra. Toplamda katılan kişi sayısı ilerleyen bölümde sanırım 100'ü buldu. Yalnızca benim dönemimden uçuşu olup da gelemeyen 7-8 kişi var, bunu da belirteyim. Herkesten çok özür dilerim ama; klavye başından bol ünlemli yorum yazmakla olmuyor bu işler.

Türkiye'nin en önemli uçuş okullarından biri olan Tarkim Uçuş Okulu bugün özel bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Geçmiş dönemlerde Tarkim'den mezun olan pilot adayları ile halihazırda Tarkim'de pilotluk eğitimi alan öğrenciler bugün buluştu. Tarkim'in Atatürk Havalimanı'ndaki hangarında biraraya gelen pilot adayları birbirleriyle tanışıp fikir alışverişinde bulundu.

Kokteyl şeklinde gerçekleştirilen organizasyona katılım da oldukça yoğundu.

TARKİM'DE BULUŞTULAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Course22 ~ 12 yıl önce
Ben hemen hemen her gün okuldayım. Tüm yorumlarımı ve bahsettiğim fikir paylaşımlarımı okulun yöneticilerine bildirdim. Kendileri de kim olduğumu gayet iyi biliyorlar. Kuyruk acım olsa neden tekrar Tarkim'de olayım? Yada neden sağolsunlar, eskiye dair fikirlerimi söylediğimde benimle mutabık olduklarını yinelesinler? İşe girdi dediğin her adam benim abim, kardeşim, can dostum. İsteyen istediği gün okula gelip, ''airporthaber'de böyle böyle bir yorum var, sahibi kimdir?'' diye sorabilirsiniz. Herkese ısmarlayacak bir bardak çayım, ayıracak 15-20 dakikam, elimden geleni yapacak, yardımcı olacak fedakarlığım mevcut çok şükür. Selamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
course22 ye ~ 12 yıl önce
tarkim herzaman iyiyolda olmuştur.3 yıl önceye kadar tüm öğrenci pilotları işe girdi veya azı dışarda kaldı.eskiye laf etme senin haddine düşmez.sacma yorumlada kimsen kuyruk acınmı var eskilerden.isim gizleyerek yorum yapmakta kolay.tarkime emeği gecen tüm eski ve yeni arkadaşlarında ellerine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski öğrenci ~ 12 yıl önce
E bizi arayan soran olmadı... İnternet sitenizde adımızla reklam yapmasını biliyorsunuz, arasaydınız da biz de görseydik bakalım neler var neler yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
As kardesim :) 100 kisi oldugunu ispat edince sana nolucak r.c ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIRIK KANAT ~ 12 yıl önce
Hazir olun yine Basliklar ATILACAK !!! issiz Pilot , Yabanci Pilot Düsmaligi,THY Kahrolsun falan filan faso fiso.iktidar Yabanci Hayrani issiz Pilot varken gibi gibi.iktidara alip vereceksiniz yine.Sanki baska iktidar sizi alip Kokpit'e oturtup buyur Ucur diyecek.Nedense kimse Pegasus'u Ötekileri sorgulamaz LAF atmaz. Anne Baba Parasi ile Hava atmak icin Pilot olmaya gidin Hakikaten Ucma Aski veya Sevgisi yokken, Paralar kaptirinca yine iktidara dönün ver yansin yapin.Kimileri Parasini Amerikadaki Ucus Okulunda kaptirir kimi ise ADI SANI duyulmamis ama SÖZ'de is Garantisi verenlere. Bu Maceralar ne zaman bitecek ALLAH Askina ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.c ~ 12 yıl önce
Rica etsem kokteyle katılan şu 100 kişinin bir resmini yayınlarmısınız,iyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babagannuşi ~ 12 yıl önce
The star of aviation is Tarkim, havacılıkta senin sözün geçer sensin tek hakim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sercan altdevre selamlar kıvılcım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
aman ne buluşma,işsizler ordusu bir arada,mezun olan yer dersi hocası oluyor,elin jetinde iş garantisi veriyordunuz hani,boş işler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık sana ~ 11 yıl önce
o elin jeti dediğin jette uçamadığınız için kuyruk acınız var sanırım. yer dersi hocası bile olamadınız demek siz. yazıkkkk!!
Course22 ~ 12 yıl önce
Bu arada; fotoğraf toplantının official saatinden sonra çekilmiştir, doğru; fakat hemen sonra. Toplamda katılan kişi sayısı ilerleyen bölümde sanırım 100'ü buldu. Yalnızca benim dönemimden uçuşu olup da gelemeyen 7-8 kişi var, bunu da belirteyim. Herkesten çok özür dilerim ama; klavye başından bol ünlemli yorum yazmakla olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000