01 Aralık 2010, Çarşamba 13:35:15

İKİNCİ ŞİRKET BURAQ AIR OLDU (FOTO)

Eylül ayında Atatürk Havalimanı ve Antalya Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan Sancak Inflight Service, bugün bir şirkete daha hizmet vermeye başladı.
  • sancak Inflight service için hayırlı olsun inşallah daha da büyür bu birden olacak birşey değil zamanla. burada ki arkadaşların ne konuştuklarını anlamadım hayırlı olsun diyeceklerine (başkalarınada ekmek kapısı açılmış demiyorlar) saçma saçma yorumlar sancak yeniden hayırlı olsun geç oldu baya ama olsun
  • Sizi İranda yaşamaya davet ediyorum. Bilet paranda benden. İyi yolculuklar. Kafana sarıkta hediyesi.
  • Ayrıca önce tarih öğren, eğer okuman varsa ve sana bu imkanı tanıyan Airporthaber'e saygı duy. ATATÜRK olmasa idi sen bu saçma sapan yobaz yorumlarını hangi dergide yapardın acaba??? Tabii bir de şunu sormak lazım...sen olurmu idin...bilinmez. Haydi bakayım git dersini çalış ve bir şeyler öğren. Bak soracağım ha !
  • Her zaman söylerim Türk insanı okumaz ve bu nedenle de kör cahildir diye. Ama bu kadarına da " insaf " denir. Zavallının biri Airporthaber'in kendisine sunduğu bu satırları zavallılığını ve cehaletinden kaynaklanan terbiyesizliğini göstermek için kullanmış. Bu zavallı 87 sene olduğunu ve çağa uyulması gerektiğini söylüyor. Bak zavallı ....ATATÜRK bütün çağların devlet adamı idi....ayrıca kendisi çağdaşlığı hedef gösterdi. Ama ne yazık ki örümcek kafalılar, sen üstüne alınma ( ! ) anlayamadılar. Burası T.C. ve biz Kemalistlere emanet. Ayrıca Airporthaber bu yorumu nasıl yayınladı yakıştıramadım. Ciddi bir havacılık dergisi yorumlara daha dikkatli olmalı. ATATÜRK havacılığı işaret etmiş ve bunu da en güzel Airporthaber temsil ediyor.
  • Ya kardeşim haklısında fakat oraya kim hangi cesaretle iş yapmaya gelecek o kadar lezzetli bir mutfağınız varki gelen yavan kalacak saygı ve sevgilerimle.
  • bir başörtülü gördüğü zaman çıldıracak gibi olanlara sesleniyorum haberi okuyup güzel yorum yapsan ne olur ,illa başka şeyleri mi göreceksin. Bizim büyüklerimiz eskilerimiz hep takmadı mı bu örtüyü ,isteyen istediği gibi giyinir ,sen taktırma ama başkasına karışma, haberi oku yeter !
  • Çağ Atatürk çağı. Geriye değil ileriye gitmemiz gerekiyor. Dolayısı ile de ülkesini seven irana ona buna özenmeyen çağdaş ve modern bir toplum olmalıyız. 1000 sene geriye değil geleceğe özenmeliyiz.
  • Başlatma kardeşim 87 yıllık devrimine, Nedir bu Kemalist kafa mücadelesi? Her alanda, her sistemde. Çağ ne gerektiriyosa onu yapacaksın, ayrıca müslüman bir kadın giyiminden başka bir görüntü de yok orda.
  • 4000 aşan uçuşun olduğu gaziantep i hangi ikram şirketi fark edecek acaba?Hala bir ikram şirketi yok...
  • Bunlar pastayı nasıl yemişler acaba ? Helal sertifikası da sordular mı ? Ayrıca aşağıda bir arkadaş irana gidin demiş. Az bile demiş. İran iyi. Afganistan yakışır size. Özlediğiniz hayat orada.
Atatürk ve Antalya Havalimanlarında geçtiğimiz Eylül ayı göreve başlayan Sancak Inflight Service, Alajnihah Air’in ardından Buraq Air’e de hizmet vermeye başladı.

Atatürk Havalimanı ve Antalya Havalimanı’nda bir çok VIP ve münferit charter uçuşlarına hizmet veren şirketin, düzenli uçuşa sahip olan ikinci şirketi Buraq Air oldu. Buraq Air, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 2 uçuş Tripoli ve 2 uçuş Bengazi olmak üzere hafta 4 uçuş düzenliyor.

Buraq Air’e ait 5A- DMG kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağa ilk yüklemesini yapan Sancak Inflight Service, anlaşma nedeniyle Buraq Air’e teşekkür ederken, uçak içinde kabin ekibiyle birlikte kutlama pastası kesti.

Alajnihah Air’in ardından Buraq Air’e catering hizmeti verecek olan şirketin Ticaret Müdürü Tarık Taşal, bu ay içerisinde Sabiha Gökçen ve yaz sezonu başlangıcında İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Milas – Bodrum Havaalanı, Dalaman Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti. Taşal önümüzdeki günlerde düzenli sefer yapan şirket sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade ederken, Adriatic Havayolları, Jamal Airlines gibi havayolu şirketlerinede temsilci olarak hizmet verdiklerini belirtti.











©AirportHaber.com Özel
İKİNCİ ŞİRKET BURAQ AIR OLDU (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
sancak Inflight service için hayırlı olsun inşallah daha da büyür bu birden olacak birşey değil zamanla. burada ki arkadaşların ne konuştuklarını anlamadım hayırlı olsun diyeceklerine (başkalarınada ekmek kapısı açılmış demiyorlar) saçma saçma yorumlar sancak yeniden hayırlı olsun geç oldu baya ama olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizi İranda yaşamaya davet ediyorum. Bilet paranda benden. İyi yolculuklar. Kafana sarıkta hediyesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayrıca önce tarih öğren, eğer okuman varsa ve sana bu imkanı tanıyan Airporthaber'e saygı duy. ATATÜRK olmasa idi sen bu saçma sapan yobaz yorumlarını hangi dergide yapardın acaba??? Tabii bir de şunu sormak lazım...sen olurmu idin...bilinmez. Haydi bakayım git dersini çalış ve bir şeyler öğren. Bak soracağım ha !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her zaman söylerim Türk insanı okumaz ve bu nedenle de kör cahildir diye. Ama bu kadarına da " insaf " denir. Zavallının biri Airporthaber'in kendisine sunduğu bu satırları zavallılığını ve cehaletinden kaynaklanan terbiyesizliğini göstermek için kullanmış. Bu zavallı 87 sene olduğunu ve çağa uyulması gerektiğini söylüyor. Bak zavallı ....ATATÜRK bütün çağların devlet adamı idi....ayrıca kendisi çağdaşlığı hedef gösterdi. Ama ne yazık ki örümcek kafalılar, sen üstüne alınma ( ! ) anlayamadılar. Burası T.C. ve biz Kemalistlere emanet. Ayrıca Airporthaber bu yorumu nasıl yayınladı yakıştıramadım. Ciddi bir havacılık dergisi yorumlara daha dikkatli olmalı. ATATÜRK havacılığı işaret etmiş ve bunu da en güzel Airporthaber temsil ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya kardeşim haklısında fakat oraya kim hangi cesaretle iş yapmaya gelecek o kadar lezzetli bir mutfağınız varki gelen yavan kalacak saygı ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir başörtülü gördüğü zaman çıldıracak gibi olanlara sesleniyorum haberi okuyup güzel yorum yapsan ne olur ,illa başka şeyleri mi göreceksin. Bizim büyüklerimiz eskilerimiz hep takmadı mı bu örtüyü ,isteyen istediği gibi giyinir ,sen taktırma ama başkasına karışma, haberi oku yeter !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çağ Atatürk çağı. Geriye değil ileriye gitmemiz gerekiyor. Dolayısı ile de ülkesini seven irana ona buna özenmeyen çağdaş ve modern bir toplum olmalıyız. 1000 sene geriye değil geleceğe özenmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başlatma kardeşim 87 yıllık devrimine, Nedir bu Kemalist kafa mücadelesi? Her alanda, her sistemde. Çağ ne gerektiriyosa onu yapacaksın, ayrıca müslüman bir kadın giyiminden başka bir görüntü de yok orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
4000 aşan uçuşun olduğu gaziantep i hangi ikram şirketi fark edecek acaba?Hala bir ikram şirketi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlar pastayı nasıl yemişler acaba ? Helal sertifikası da sordular mı ? Ayrıca aşağıda bir arkadaş irana gidin demiş. Az bile demiş. İran iyi. Afganistan yakışır size. Özlediğiniz hayat orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000