26 Nisan 2017, Çarşamba 14:58:26

United'da bir skandal daha!

ABD’de son dönemlerde adı skandallara karışan United Airlines’te kargo bölümüne taşınan 90 santimetre boyundaki tavşan öldü.
  • Pilota kargo da canlı hayvan olduğu bilgisi verilmemiş ve dolayısı ile kargo bölümünün ısıtması açılmamış olabilir mi?
  • bizdeki metro turizm onlarda united bi kaç gün sonra crewlardan birinin yolcuya su dökmesi yada pilotun kafayı yiyip uçağı yolcu terminaline değilde kargoların deposunun oraya park ederse hiç şaşırmayacam
  • Bat da kurtul artık United bu nasıl bir şanssızlıktır
  • United'ın acil 3 kere ağzına 3 kere burnuna su vermesi Lazım başka türlü olmaz :)
  • Airporthaber uluslararası Pegasus'unu buldu nihayet: United Airlines.
  • United airlines-dayak skandalı
  • Belki de vadesi dolmuştur
  • United git apronda bi kurban kestir, kan dök bir şey yap. Nazar var üstünde.
  • yazık gerçekten çok yazık

ABD’de son dönemlerde adı skandallara karışan United Airlines’te kargo bölümüne taşınan 90 santimetre boyundaki tavşan öldü. Havayolu şirketi, Simon adlı tavşanın ölümü nedeniyle “üzgün” olduklarını belirterek, olayla ilgili inceleme başlattı.

United Airlines Havayollarının Londra-Chicago seferini yapan yolcu uçağında kargo kısmında taşınan dev tavşanın ölmesi üzerine şirket inceleme başlattı. 90 santimetre uzunluğundaki Simon adlı dev tavşan, Londra Heathrow Havalimanından kalkan ve Chicago's O'Hare Havaalanına inen uçağın kargo bölümünde ölü bulundu. 10 aylık dev tavşanın yeni sahibi olan ünlü bir kişiye ulaştırılmak için yola çıktığı öğrenildi. Bir süredir zor zamanlar yaşayan United Airlines Havayolu, Simon’un ölümü için “üzücü” açıklamasında bulundu. Amerikan havayolları şirketi yetkilisi, “Bu haberi duyduğumuz için çok üzgünüz. Bizimle seyahat eden tüm hayvanların güvenliği ve refahı, United Airlines ve PetSafe ekibimiz için son derece önemlidir” dedi. Yetkili, hayvanın sahibi ile iletişim kurduklarını ve yardım teklif ettiklerini, aynı zamanda bu konuyu incelediklerini belirtti.

ABD Ulaştırma Bakanlığının 2015 yılı verilerine göre ülkedeki çeşitli havayollarında 35 hayvanın öldüğü ve bunların 14’ünün United Airlines’a ait uçaklarda görüldüğü kaydedildi. United Airlines’a ait uçaklarda 9 hayvanın da yaralandığı belirtildi. Yıl boyunca United Havayolu şirketinin 97 bin 156 hayvan taşıdığı, bu oranlara göre her 10 bin hayvandan 2.37’sinin uçuş sırasında kaza geçirdiği öğrenildi. 2015 yılı verilerinin Amerikan havayollarının bu konudaki en yüksek oranı kapsadığı vurgulandı.

United'da bir skandal daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Volvo ~ 7 yıl önce
Pilota kargo da canlı hayvan olduğu bilgisi verilmemiş ve dolayısı ile kargo bölümünün ısıtması açılmamış olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı ~ 7 yıl önce
bizdeki metro turizm onlarda united bi kaç gün sonra crewlardan birinin yolcuya su dökmesi yada pilotun kafayı yiyip uçağı yolcu terminaline değilde kargoların deposunun oraya park ederse hiç şaşırmayacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
United ~ 7 yıl önce
Bat da kurtul artık United bu nasıl bir şanssızlıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
United'ın acil 3 kere ağzına 3 kere burnuna su vermesi Lazım başka türlü olmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihayet ~ 7 yıl önce
Airporthaber uluslararası Pegasus'unu buldu nihayet: United Airlines.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes artık ~ 7 yıl önce
United airlines-dayak skandalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecel ~ 7 yıl önce
Belki de vadesi dolmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilmi ~ 7 yıl önce
United git apronda bi kurban kestir, kan dök bir şey yap. Nazar var üstünde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
püh united ~ 7 yıl önce
yazık gerçekten çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000