14 Nisan 2017, Cuma 09:57:21

O yolcu United'i dava ediyor

United Airlines'ta darp edilerek hastaneye kaldırılan Dr. David Dao'nun avukatı ve kızı dün basın açıklaması yaptı.
  • united
  • Bir tarafta çalışanına yer açmak için bilet parasını ödeyen yolcuyu döverek indiren United, diğer tarafta üniformalı-görevli pas giden ekibinin yerini son dakikada yolcuya satıp personelinin yerini değiştirerek downgrade eden THY...
  • bilet geri ödemesiyle yapılan muameleyi ilişkilendiren united yönetimi olayın ciddiyetinden ne kadar uzak olduklarını kanıtlamışlar zaten.
  • güzel tazminat alır....

United Airlines'ta darp edilerek hastaneye kaldırılan Dr. David Dao'nun avukatı ve kızı dün basın açıklaması yaptı.

United Airlines çalışanlarına yer açmak için darp edilerek uçaktan atılan Vietnam kökenli ABD vatandaşı Dr. David Dao'nun darp sırasında iki dişini kaybettiğini ve çenesinin kırıldığını açıklayan avukatlar, Dao'nun davacı olacağını belirtti.

69 yaşındaki Dao'nun kızı Crystal Dao Pepper, Chicago'da düzenlediği basın toplantısında, babasının maruz kaldığı muamelenin kendilerini tiksindirdiğini açıkladı.

DARP EDİLEREK UÇAKTAN İNDİRİLMİŞTİ

Havayolu görevlilerinin, United Airlines çalışanlarına yer vermek için uçaktan inmesini talep ettiği Dao bunu reddetmiş, sonraki gün bakması gereken hastaları olduğunu söylemişti. Bunun üzerine havayolu görevlileri havalimanı güvenliğini çağırmış ve Dao'yu bilincini kaybedene kadar darp ederek uçaktan indirmişti.

"YAŞADIKLARI VİETNAM SAVAŞI'NDAN DAHA KÖTÜYDÜ"

Dao'nun avukatı Thomas Demetrio, Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyerek "Dao 1975 yılında Vietnam'da Saygon'un düşmesinin ardından bir botla nehri aşarken korkunç tecrübeler yaşamıştı. United uçağında yaşadıklarının ise bundan daha kötü olduğunu söylüyor" dedi.

AMELİYAT OLACAK

Avukatlar, Dao'nun rekonstrüktif rekonstrüktif ameliyat olacağını da söyledi ve ne Dao'nun ne de avukatlarının United Airlines'dan bir haber alamadığını belirtti. United ise Dao'nun darp edildiği uçuşta yer alan tüm yolculara bilet ücretlerini iade edeceğini açıkladı.

O yolcu United'i dava ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

zıştın ~ 7 yıl önce
united

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roger-Wilco ~ 7 yıl önce
Bir tarafta çalışanına yer açmak için bilet parasını ödeyen yolcuyu döverek indiren United, diğer tarafta üniformalı-görevli pas giden ekibinin yerini son dakikada yolcuya satıp personelinin yerini değiştirerek downgrade eden THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elmayla karpuzu karşılaştırmışsın yegen... ~ 7 yıl önce
İki yanlış bir dogru etmedigi gibi, kötüden de örnek olmaz.
Downgrade ~ 7 yıl önce
Uçabiliyorsan hakkın odur. Upgrade yer varsa yapılır yani senin yerin değil yolcunun yeri.
Anonimm ~ 7 yıl önce
Senin yerin değil yolcunun yeri...by the way it is a kurallllll
pff ~ 7 yıl önce
bilet geri ödemesiyle yapılan muameleyi ilişkilendiren united yönetimi olayın ciddiyetinden ne kadar uzak olduklarını kanıtlamışlar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kkk ~ 7 yıl önce
güzel tazminat alır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
United ~ 7 yıl önce
Milyoner olacaklar.
Hocam ~ 7 yıl önce
Sizin derdiniz tazminat mı
Salyazı ~ 7 yıl önce
Sen önce Hattuşaş havalimanını bitir demezler mi adama? İçanadolunun acil havalimanına ihtiyacı var, şu işi biraz ciddiye alın!
Avukat ~ 7 yıl önce
En az 20 milyon dolar. Örnekleri var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000