14 Ekim 2008, Salı 12:06:19

FLAŞ FLAŞ FLAŞ: THY YÖNETİCİ ARIYOR

Türk Hava Yolları ilanla yönetici arıyor. Peki, THY hangi departmanlara ne tür özelliklerde yönetici arıyor. İşte THY'nin aradığı yönetici vasfının özellikleri...
  • HAVACILIK ÖZEL EĞİTİMLER İSTEYEN BİR MESLEKTİR.SİPARİŞLE DIŞARDAN ALINMAZ HELE HELE YURTDIŞINA GÖNDERİLMEZ. ZAMANI GELİNCE HESABI SORULACAKTIR.
  • THY yönetici aday alımı diye ilan verdi şimdi ilana başvuru için ilan felan göremiyorsunuz 2 günde nereye gitti bu ilan ne oldu.kim yada kimler nasıl oldu anlamadım.Benim tüm şartlarım fazlasıyla uyuyor hemde bu işin Üniversitesini Havacılık okuduk..anlaşılır şey değil..Birileri buna bir açıklık getirebilr mi? Nasıl başvuru yapılacak..Ortada ilan yok.ilanın süresi belli değil..nerde bu online başvuru ilanı şimdi.??
  • Yerim ben onların vereceği iş ilanını. Alınacak eleman şimdiden bellidir. Sadece ona bir kılıf uydurmaya çalışıyorlar. THY diğer tüm kamuya ait (Telekom, Tedaş vs.) şirketler gibi bir şirket. Adım gibi eminim; şimdi içeride o kadar okumuş havacılık hevesli insan varken giderler Albayrak Turizm'in veya İETT'nin bir müdürünü getirip oraya oturturlar....
  • Arkadaşlar THY de görev almak isteyen benim gibi havalimanında yetişmiş ve kalfiye o kadar insan varki şaşırırsınız. Eğitimlerini yurtdışında almış yabancı dili olan vs. Ama inanın kapılar hep kapalı.
  • Arkadaşlar şunu unutmayın bende THY nin 10-15 senesini biliyorum. Kimseye bugüne kadar yurtdışında görev almak istermisin yada hangi birimde çalışmak istersin diye sorulmadı. Birileri paşa babaları sayesinde bir bakmışsın uçmuş..dil bilmez yol bilmez ama monşerler gibi yaşamış 10 sene..ee şimdi gençlere fırsat tanınıyor...herkese soruluyor şartları uyarsa gönderiliyor...eleştirin ama biraz insaflı olun be...
  • Böyle aptal yorumları okuyunca dayanamıyorum yazıyorum.Kardeşim bu ne din düşmanlığı sizdeki.Bağlaya bağlaya dine mi bağladınız.Tüm dünyada İslam dinine yakınlaşma varken başka dinlere mensup olduğu halde Kur an-ı Kerim okuyup müslüman olan bunca insan varken büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkede yaşayan sizlerin nedir bu din düşmanlığı.Git yönetimi eleştir.İçindeki kini nefreti kus ama bunu benim dinime karşı yapma.Mulakat,Rumuz vs rumuzlu kendini bilmezler o din bilgileri ve Kuran kursu sertifikaları bu dünayada sizi fazla rahatsız ediyor olabilir,ama tavsiyem öbür taraf için birer tane edinseniz iyi olur. Sayın editör muhtemelen bu yorumu yayınlamayacaksınız ama sizden de ricam abuk sabuk yorumlara verilmiş cevapları sansürleyeceğinize haberle alakası olmayan ve milli ve dini değerlere saldırı içeren yorumları yayınlamayın.Bu seviyesizliğe ortak olmayın. THY bir ilan veriyor bir kaç densiz bunu dinimize saldırmak için fırsat biliyor THY ne yapsa olay dine bağlanıyor böyle aptalca birşey kabul edilebilir değil.
  • bağzı yorumcular gerçekten son derece önyarğılı..şartlar belli işine gelen müracaat eder.bir olumsuzluk yaşarsa o zaman istediği gibi yorumlar.bu ülkede prof ları aprt .kapıcılarına sorulduğu günler unutulmamalı. hoşca kalın....
  • lisans sarti konmus?Peki lise mezunu istasyon seflerinde alli pulli seylerden mi var? Sadece kendi yandaslarini yerlestirmek uzere bir paravan bu!kimse de aldanip basvurmasin.Sirkete yillarini vermis bi suru deneyimli insan varken sacmalamaya devam.Amma goturdunuz be kardesim hamudu bile kalmadi.
  • +25 puan, en az bir bakan tavsiyeli (milletvekilli sayisi kadar ne yazik ki ucus noktamiz yok) +15 puan, gorev aldigi istasyonda bir gozu ile kibleyi kolayca bulabilen +5 puan, milletvekili (tabi ki AK) yakinlarina 3 dakikada business upgrade yapabilen +10 puan, tercihen 2. yabanci dil olarak arapcayi bilen +20 puan, Tercihen Umre veya Hacca gitmis +30 puan, Her turlu "fener" isildak vb.ni ustalikla kullanabilen +30 puan, kimler tarafindan bu goreve secildigini unutmayacak, gormeyecek, duymayacak, konusmayacak...
  • 15 yildir THY'de calisiyorum.Daha onceleri yurtdisina bu sekilde ilanlara tanik olmadim.Hep birilerin adamlari kapali kapilar ardinda tayin edilirdi.En azindan simdi istekli olanlardan seciliyor.Mulakatta dini sorulardan muzdarip arkadaslar kac defa grimisler ve bu sorulara muhatap olmuslar acaba?Lisans,Lisan,Lise ayrimini yapmaktan aciz insanlar da hasetinden catliyor.

Star Alliance üyesi ve havacılık sektöründe ülkemizin lider kuruluşu olan Türk Hava Yolları, yurtdışında doğrudan uçuş yaptığı 100’ü aşkın noktada görevlendirilmek üzere yönetici adaylarını davet ediyor.

*T.C. uyruklu,
*Sağlık durumu müsait,
*Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için),
*Başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından gün almış-45 yaşından gün almamış olan,
*Adli sicil kaydı bulunmayan,
*En az lisans mezunu,
*İyi derecede İngilizce bilen,
*Görevlendirilecek ülkenin yerel dilini bilen (tercih sebebi),
*MS Office uygulamalarına hakim,
*En az 5 yıl yöneticilik deneyimi olan,
*Türkiye dışında ikamet etmeyi kabul eden,
*İnsan ilişkilerinde başarılı,
*Problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip,
*Temsil yeteneği yüksek,
*İnisiyatif kullanma becerisine sahip,
*Ekip çalışmasına yatkın,
*Özgüven ve vizyon sahibi,
*Planlama ve organizasyon yapma yönü kuvvetli,
*Sorumluluk sahibi, dinamik, girişimci, yenilikçi,
*Kişisel gelişimine önem veren,
*Esnek çalışma saatlerine uyumlu,

Adayların başvurularını bekliyoruz. Bu ilana on-line yapılacak başvurular dışında daha önce şahsen veya diğer şekillerde yapılmış/yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru için TIKLAYIN

FLAŞ FLAŞ FLAŞ: THY YÖNETİCİ ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

huysuz ~ 16 yıl önce
HAVACILIK ÖZEL EĞİTİMLER İSTEYEN BİR MESLEKTİR.SİPARİŞLE DIŞARDAN ALINMAZ HELE HELE YURTDIŞINA GÖNDERİLMEZ. ZAMANI GELİNCE HESABI SORULACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ladre ~ 16 yıl önce
THY yönetici aday alımı diye ilan verdi şimdi ilana başvuru için ilan felan göremiyorsunuz 2 günde nereye gitti bu ilan ne oldu.kim yada kimler nasıl oldu anlamadım.Benim tüm şartlarım fazlasıyla uyuyor hemde bu işin Üniversitesini Havacılık okuduk..anlaşılır şey değil..Birileri buna bir açıklık getirebilr mi? Nasıl başvuru yapılacak..Ortada ilan yok.ilanın süresi belli değil..nerde bu online başvuru ilanı şimdi.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 16 yıl önce
Yerim ben onların vereceği iş ilanını. Alınacak eleman şimdiden bellidir. Sadece ona bir kılıf uydurmaya çalışıyorlar. THY diğer tüm kamuya ait (Telekom, Tedaş vs.) şirketler gibi bir şirket. Adım gibi eminim; şimdi içeride o kadar okumuş havacılık hevesli insan varken giderler Albayrak Turizm'in veya İETT'nin bir müdürünü getirip oraya oturturlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarı ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar THY de görev almak isteyen benim gibi havalimanında yetişmiş ve kalfiye o kadar insan varki şaşırırsınız. Eğitimlerini yurtdışında almış yabancı dili olan vs. Ama inanın kapılar hep kapalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stargate ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar şunu unutmayın bende THY nin 10-15 senesini biliyorum. Kimseye bugüne kadar yurtdışında görev almak istermisin yada hangi birimde çalışmak istersin diye sorulmadı. Birileri paşa babaları sayesinde bir bakmışsın uçmuş..dil bilmez yol bilmez ama monşerler gibi yaşamış 10 sene..ee şimdi gençlere fırsat tanınıyor...herkese soruluyor şartları uyarsa gönderiliyor...eleştirin ama biraz insaflı olun be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Böyle aptal yorumları okuyunca dayanamıyorum yazıyorum.Kardeşim bu ne din düşmanlığı sizdeki.Bağlaya bağlaya dine mi bağladınız.Tüm dünyada İslam dinine yakınlaşma varken başka dinlere mensup olduğu halde Kur an-ı Kerim okuyup müslüman olan bunca insan varken büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkede yaşayan sizlerin nedir bu din düşmanlığı.Git yönetimi eleştir.İçindeki kini nefreti kus ama bunu benim dinime karşı yapma.Mulakat,Rumuz vs rumuzlu kendini bilmezler o din bilgileri ve Kuran kursu sertifikaları bu dünayada sizi fazla rahatsız ediyor olabilir,ama tavsiyem öbür taraf için birer tane edinseniz iyi olur. Sayın editör muhtemelen bu yorumu yayınlamayacaksınız ama sizden de ricam abuk sabuk yorumlara verilmiş cevapları sansürleyeceğinize haberle alakası olmayan ve milli ve dini değerlere saldırı içeren yorumları yayınlamayın.Bu seviyesizliğe ortak olmayın. THY bir ilan veriyor bir kaç densiz bunu dinimize saldırmak için fırsat biliyor THY ne yapsa olay dine bağlanıyor böyle aptalca birşey kabul edilebilir değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVEHİR ~ 16 yıl önce
bağzı yorumcular gerçekten son derece önyarğılı..şartlar belli işine gelen müracaat eder.bir olumsuzluk yaşarsa o zaman istediği gibi yorumlar.bu ülkede prof ları aprt .kapıcılarına sorulduğu günler unutulmamalı. hoşca kalın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 16 yıl önce
lisans sarti konmus?Peki lise mezunu istasyon seflerinde alli pulli seylerden mi var? Sadece kendi yandaslarini yerlestirmek uzere bir paravan bu!kimse de aldanip basvurmasin.Sirkete yillarini vermis bi suru deneyimli insan varken sacmalamaya devam.Amma goturdunuz be kardesim hamudu bile kalmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilanci ~ 16 yıl önce
+25 puan, en az bir bakan tavsiyeli (milletvekilli sayisi kadar ne yazik ki ucus noktamiz yok) +15 puan, gorev aldigi istasyonda bir gozu ile kibleyi kolayca bulabilen +5 puan, milletvekili (tabi ki AK) yakinlarina 3 dakikada business upgrade yapabilen +10 puan, tercihen 2. yabanci dil olarak arapcayi bilen +20 puan, Tercihen Umre veya Hacca gitmis +30 puan, Her turlu "fener" isildak vb.ni ustalikla kullanabilen +30 puan, kimler tarafindan bu goreve secildigini unutmayacak, gormeyecek, duymayacak, konusmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Robinhood ~ 16 yıl önce
15 yildir THY'de calisiyorum.Daha onceleri yurtdisina bu sekilde ilanlara tanik olmadim.Hep birilerin adamlari kapali kapilar ardinda tayin edilirdi.En azindan simdi istekli olanlardan seciliyor.Mulakatta dini sorulardan muzdarip arkadaslar kac defa grimisler ve bu sorulara muhatap olmuslar acaba?Lisans,Lisan,Lise ayrimini yapmaktan aciz insanlar da hasetinden catliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000