12 Aralık 2016, Pazartesi 12:40:57

'Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz'

Singapur Havayolları Avrupa'dan sorumlu Başkanı Sayın Subhas Menon, Singapur Havayolları İstanbul ofisine yaptığı ziyarette, ayağının tozu ile önemli açıklamalarda bulundu.
  • Atatürk'e yakın zamanda A350 ile uçucaklar diye bir duyum aldım
  • gerçekten süperler thy yanında low cost kalır!! bu arada gecen belgrad a uçtum thy ile sandwiç dyiye veridkleri ufacık kek ve ufacık slaata!!! biraz harca beeee
  • emirateşe
  • Singapur havayollarinin w class i ile thy nin p classi hemen hemen ayni fiyat. Singapur w class ta %100 mil islerken Tk %25 mil isliyor. Sonucta fark bir balkan bileti kadar...
  • Adamlar sanirim bos gidip bos geliyor cgk , kul sin a singapore havayollarinda hic rastlanadigim kadar ucuza ucuruyor. 1500-1600tl bandinda biletlerini almak mumkun. eskiden 2500tl altina biletlerini bulmak imkansizdi.
  • Bu adamlarla 4 kez uçtum verdigim her cent'i hak ediyorlardi. hele a380leri mukemmel
  • Singapur Havayolları süper ! Hele ki kampanyaları oldumu tadından yenmez... Dünyanın sayılı havayollarından biri . Hatta belirli alanlarda 1 Numara.
  • Hatirlanacagi gibi SQ'nun direkt olan Atina Singapur seferleri once kisa sureligine Atina - Istanbul - Singapur olarak degistirilmis, akabinde de tamamen kaldirilmisti. Singapur Havayollari 2017 Temmuz ayinda Singapur-Atina ucuslarini LCC sirketi olan Scoot ile yapacak. Analistlere gore Scoot icin diger mantikli sektorler Istanbul, Madrid ve Roma olarak gozukuyor. Singapur Havayollari zaten halihazirda Istanbul'a first class'i olmayan ve eskiyen B777-200 ile ucuyor ki bunlari artik A350nin filoya girmesiyle elden cikarmaya basliyor. Eldeki B777-300lerde 4 sinif oldugundan Istanbul icin kullanilabilecegi dusunulmuyor. Uzun lafin kisasi, LCC Scoot geliyor. Hos, onlarda B787 ile geliyor ama. Haberdeki aciklamayi gelecek bu degisiklik icin zemin olarak dusunuyorum. Su anda TK ile codesharing var zaten ve TK yuksek doluluk yakalarken SQ %67 civarinda. Kaynak isteyenler suraya bakabilirler: http://www.businesstimes.com.sg/transport/scoot-to-make-european-debut-next-june-with-athens-flight
  • Aman SAYIN Menon'a saygısızlık olmasın...
  • Bunlar araplara benzemez. Herşeyin en kalitelisi.

Singapur Havayolları Avrupa'dan sorumlu Başkanı Sayın Subhas Menon, Singapur Havayolları İstanbul ofisine yaptığı ziyarette, ayağının tozu ile önemli açıklamalarda bulundu.

Otuzuncu ve Yetmişinci yılımızı birlikte kutlayacağız

Singapur Havayolları Avrupa'dan sorumlu başkanı Sayın Subhas Menon yaptığı açıklamada, "Singapur Havayolları olarak, Türkiye operasyonlarında 2017 yılında 30.cu yılımız. Bu geçen uzun süreçte İstanbul ve Singapur arasında Dahran ve Dubai aktarmalı olarak, Manchester ile Atina'dan ise İstanbul aktarmalı olarak Singapur'a uçtuk. Bu 30 yıllık süreçte gerek Türkiye'de gerekse tüm dünyada havacılık sektörünü etkileyen pek çok olay oldu. Körfez savaşı, 11 Eylül saldırısı, SARS, Kuş Gribi, 1999 depremi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi son derece olumsuz olaylar yaşandı. Pek çok sektörde alınan önlemler gibi, biz de Singapur Havayolları olarak uçuş sayılarımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık, bununla beraber hiç bir zaman Türkiye pazarından ayrılmayı düşünmedik. Aksine bu coğrafyada önemli bir değere sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye'ye güveniyor, yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2017 yılında Türkiye ofisimizin ve operasyonlarımızın 30.cu yılını, dünyadaki 70,ci kuruluş yılı etkinliklerimizle beraber kutlayarak, Türkiye'de görkemli bir etkinlik yapmayı planlıyoruz.

Çalışanlarımız en önemli hazinemiz

"Havayolları hizmet sektörünün önemli bir aktörü. Hizmet sektörü dendiğinde ise en önemli faktör insan yani hizmet kalitemizi arttıran çalışanlarımız. Bu nedenle Singapur Havayolları 70 yıl boyunca kazandığı tüm ödülleri başta değerli çalışanlarından oluşan insan kaynağı sayesinde ve yaptığı inovatif yatırımlarla elde etmiştir. Son yıllarda da gerek teknolojik yatırımlar, gerekse personel eğitimleri anlamında şirketimizi daha fazla güçlendiriyoruz."

En ucuza da uçuyoruz, en iyi hizmet kalitesi ile de…

Son olarak Sayın Menon, "Singapur Havayolları şirket bünyesinde 4 havayolu var. Singapur Havayolları ve Silk Air ile full servis olarak dünyada en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışırken, Low cost olarak hizmet veren Scoot ve Tiger Airways ile de hizmet kalitesinden ödün vermeden, kendi bölgelerinde en ucuza uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Havayolları'nın para kazanabilmesi için Premium bölümlerinin güçlü olması gerekiyor, bu nedenle planlamalarımızı yaparken, uçaklarımızda Business Class ve Premium Economy sınıflarımızı ona göre organize ediyoruz" açıklamasında bulundu. (Haberler)

'Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

IST ~ 7 yıl önce
Atatürk'e yakın zamanda A350 ile uçucaklar diye bir duyum aldım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babacığını alırsın ~ 7 yıl önce
Singapur ulaştırma bakanıylamı konuştun çomarto..
Babacığını alırsın ~ 7 yıl önce
Singapur ulaştırma bakanıylamı konuştun çomarto..
Casting ~ 7 yıl önce
Couch gibin fake agent gibin bişey heralde...
~ 7 yıl önce
Şayet 3. havalimanı ile yolcu potansiyeli artarsa (umarım) 777-300lerle de uçabilirler.
süper ~ 7 yıl önce
gerçekten süperler thy yanında low cost kalır!! bu arada gecen belgrad a uçtum thy ile sandwiç dyiye veridkleri ufacık kek ve ufacık slaata!!! biraz harca beeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper diyene cevap ~ 7 yıl önce
kardeşim sen süper diyorsunda singapur havayollarıyla uçtun mu da bi sandaviç yerine ufacık kek gelmiş diye thy yi kötülüyorsun onu vermeyenler de var
Bin basar ~ 7 yıl önce
emirateşe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mil isleme ~ 7 yıl önce
Singapur havayollarinin w class i ile thy nin p classi hemen hemen ayni fiyat. Singapur w class ta %100 mil islerken Tk %25 mil isliyor. Sonucta fark bir balkan bileti kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc ~ 7 yıl önce
Adamlar sanirim bos gidip bos geliyor cgk , kul sin a singapore havayollarinda hic rastlanadigim kadar ucuza ucuruyor. 1500-1600tl bandinda biletlerini almak mumkun. eskiden 2500tl altina biletlerini bulmak imkansizdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lort mat ~ 7 yıl önce
Bu adamlarla 4 kez uçtum verdigim her cent'i hak ediyorlardi. hele a380leri mukemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Singapur Havayolları süper ! Hele ki kampanyaları oldumu tadından yenmez... Dünyanın sayılı havayollarından biri . Hatta belirli alanlarda 1 Numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scoot geliyor ~ 7 yıl önce
Hatirlanacagi gibi SQ'nun direkt olan Atina Singapur seferleri once kisa sureligine Atina - Istanbul - Singapur olarak degistirilmis, akabinde de tamamen kaldirilmisti. Singapur Havayollari 2017 Temmuz ayinda Singapur-Atina ucuslarini LCC sirketi olan Scoot ile yapacak. Analistlere gore Scoot icin diger mantikli sektorler Istanbul, Madrid ve Roma olarak gozukuyor. Singapur Havayollari zaten halihazirda Istanbul'a first class'i olmayan ve eskiyen B777-200 ile ucuyor ki bunlari artik A350nin filoya girmesiyle elden cikarmaya basliyor. Eldeki B777-300lerde 4 sinif oldugundan Istanbul icin kullanilabilecegi dusunulmuyor. Uzun lafin kisasi, LCC Scoot geliyor. Hos, onlarda B787 ile geliyor ama. Haberdeki aciklamayi gelecek bu degisiklik icin zemin olarak dusunuyorum. Su anda TK ile codesharing var zaten ve TK yuksek doluluk yakalarken SQ %67 civarinda. Kaynak isteyenler suraya bakabilirler: http://www.businesstimes.com.sg/transport/scoot-to-make-european-debut-next-june-with-athens-flight

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Scoot un gelmesi muhtemel ancak 777 yerine A350 ler ile İstanbula uçmak daha mantıklı olur. Çünkü Türkiye'den giden çoğu yolcu aktarma yolcusu ve Singapur Airlines ı uygun fiyata en iyi hizmeti aldıkları için tercih ediyor. Şayet onun yerine Scoot gibi low cost carrier gelirse Türkiyedeki yolcu profili bu hamleyi olumlu karşılamaz. Çoğu kişi iki saatlik Pegasus uçuşu için bile su yemek paralı diye mızmızlanırken uzun menzilli bir uçuşu hiç tercih etmezler. Onun yerine Körfez havayolları ve Asiana, Korean Air gibi havayollarını tercih ederler ki bu da Singapore Airlines için kötü olur.
Scoot geliyor ~ 7 yıl önce
Iyi yazmissinizda Scoot gelirse bu Singapore Airlines icin intihar olur. Scoot ile Sydney'den uctum. LCC olmasi dolayisiyla denedim. Ancak begenmedim. Sonucta yolcu herseyden extra almayan bir sirket isteyecektir. Helede yolculugun 13-14 saat suruyorsa. (IST ucuslari 11,5 saat gibi). Aksine SIA yeni Istanbul havalimani acildiginda seferlerini ikiye cikarmak istiyordu ve yolcuyu buradan THYnin mesela Balkan, Orta dogu, Afrika seferlerine aktarmak istiyorlardi. Planlari buydu. SIA ve THY code sharede beraber cok iyi calisiyorlar ve basarililar bu konuda.
Kemal ~ 7 yıl önce
Aman SAYIN Menon'a saygısızlık olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SQ ~ 7 yıl önce
Bunlar araplara benzemez. Herşeyin en kalitelisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Körfez havayolları da gayet iyi servis sunuyorlar. Ayrıca şu Arap muhabbetinden sıkılmadınız mı artık ya? Adamlar parası bol istediklerini yapıyorlar bize ne? Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Biz kendimize bakalım bence.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000