21 Aralık 2015, Pazartesi 08:45:44

Singapur 3. havalimanını bekliyor

İstanbul’a geldikten sonra Türk tarihinin Osmanlı dönemine ilgi duyan Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Tw Tang, “3’üncü havalimanının açılmasıyla Türkiye’ye uçuşlarımızı artıracağız” dedi. Budist olan Tw Tang'ın odasına astığı Besmele levhası ve Kur'an-ı Kerim'e olan ilgisi dikkat çekti.
  • @ ? Arkadaş rezil ederim derken kendin olmuşsun
  • Singapur'a kim gider demiş adam :) haritadan baktı isen bak bakalım küçük hatta küçücük ülke (kadıköy kadar yer senin kaç katın büyük ekonomik olarak. Bilmeden araştırmadan konuşmak işte bütün sıkknrı bu
  • THY nin Malezya havayollarinin hissesini almasi lazim,
  • THY Malezya dan Amerika ya Avrupa ya baglanti yapmiyor, girin Orbitz, Kayak, Expedia ya bakin United Airlines buralara ag kurmus milleti pahaliya tasiyor, ticaret 300. Ucagi aldik boyadikla olmuyor, sizin ulke mudurleriniz ne is yaparlar
  • Tgs'de çalışıyorum, SingApour Eyirlayns'da alım var mı arkadaşlar?
  • Sabiha gokcenede bekleriz.
  • Herkese Merhaba, 2009 yılında bende Dubai aktarmalı Singapur a uçmuştum. Uçak B777-200 idi. İnanır mısınız uçağa biner binmez karşılamadan uğurlamaya kadar ekip arı gibi çalıştı kıyafetleri geleneksel Malezya Havayollarının da aynı kıyafet. Yemekler iyiydi hizmet çok iyiydi. Kısacası Singapur 7milyon nüfusu olan kanımca uzaylıların yönettiği bir ülkedir. Marsiling diye bir yer var mesela. Petrol platformları yapıyorlar milyar dolar değerinde. Arı gibi çalışkanlar. Ayakkabınızın altı bile kirlenmiyor. Amazondan sonra en çok yağışı alan bölgelerden. 3 kez gittim umarım tekrar gitmek nasip olur inşallah.
  • singapur airlines ne ya ucsa nolur ucmasa nolur..haritada baktim simdi yerine ankara kadar var yok..seferi olduguna bilr sasirdim yane..kim gider hergun singapira bi ucak dolusu???kara para aklama olabilir mi??
  • Singapore hava yolları 3.havalimani açılsın airbus 380 ile uçuşlarıni yapacak, bekliyorlar.dunyanin en güvenli ve hizmet kalitesi en yüksek olan 5 havayolu ndan bir tanesidir..
  • Adama helal olsun...Atanır atanmaz bu ülkenin genetik şifresi çözmüş...Bence THY bu adamı Amerika pazarında değerlendirmeli...iyi pazarlamacı....

İstanbul’a geldikten sonra Türk tarihinin Osmanlı dönemine ilgi duyan Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Tw Tang, “3’üncü havalimanının açılmasıyla Türkiye’ye uçuşlarımızı artıracağız” dedi. Budist olan Tw Tang'ın odasına astığı Besmele levhası ve Kur'an-ı Kerim'e olan ilgisi dikkat çekti. 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Üçüncü havalimanının Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Tang, “3’üncü havalimanı açıldığı zaman Singapur Hava Yolları olarak seferlerimizi artıracağız” dedi.

Dünyada 5 yıldızlı hava yolu olmayı, müşteri memnuniyetini hep birinci sırada tutarak başardıklarına dikkat çeken Tang, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunun için bir kısa adı Cem olan bir sistem kurduk. Customer Experience Management sistemi bize yolcularımızın isteklerini kısa sürede yerine getirme imkanı sağlıyor. Yolcularımız rezervasyon ofisi, havalimanı ofisi veya uçaktaki hostesimizle bir araya geldiğinde, onlarla temasa geçtiğimiz her noktada isteklerini alıyor ve anında sisteme giriyoruz. Bu talep bütün departmanlarca sistemden görülüyor. Örneğin siz yolcu olarak bugün ‘uçakta ikram edilen çilekli keki sevmiyorum, çikolatalı seviyorum’ dediniz. Hostes bunu hemen not alıyor ve sisteme giriyor. Diyelim 5 gün sonra Singapur Hava Yolları ile başka bir noktaya uçuyorsunuz. Orada ikram öncesi hostes uyarılıyor. Ve sistemde ‘Mehmet bey çikolatalı kek seviyor, sakın çilekli ikram etmeyin’ diye yazıyor. Hostes o zaman size çikolatalı kek servisi yapıyor.”

Singapur 3. havalimanını bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

pilot ~ 8 yıl önce
@ ? Arkadaş rezil ederim derken kendin olmuşsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat03 ~ 8 yıl önce
Singapur'a kim gider demiş adam :) haritadan baktı isen bak bakalım küçük hatta küçücük ülke (kadıköy kadar yer senin kaç katın büyük ekonomik olarak. Bilmeden araştırmadan konuşmak işte bütün sıkknrı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malezya airlines ~ 8 yıl önce
THY nin Malezya havayollarinin hissesini almasi lazim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malezya Amerika ~ 8 yıl önce
THY Malezya dan Amerika ya Avrupa ya baglanti yapmiyor, girin Orbitz, Kayak, Expedia ya bakin United Airlines buralara ag kurmus milleti pahaliya tasiyor, ticaret 300. Ucagi aldik boyadikla olmuyor, sizin ulke mudurleriniz ne is yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs'de çalışıyorum, SingApour Eyirlayns'da alım var mı arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
Sabiha gokcenede bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. TT ~ 8 yıl önce
Herkese Merhaba, 2009 yılında bende Dubai aktarmalı Singapur a uçmuştum. Uçak B777-200 idi. İnanır mısınız uçağa biner binmez karşılamadan uğurlamaya kadar ekip arı gibi çalıştı kıyafetleri geleneksel Malezya Havayollarının da aynı kıyafet. Yemekler iyiydi hizmet çok iyiydi. Kısacası Singapur 7milyon nüfusu olan kanımca uzaylıların yönettiği bir ülkedir. Marsiling diye bir yer var mesela. Petrol platformları yapıyorlar milyar dolar değerinde. Arı gibi çalışkanlar. Ayakkabınızın altı bile kirlenmiyor. Amazondan sonra en çok yağışı alan bölgelerden. 3 kez gittim umarım tekrar gitmek nasip olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
singapur airlines ne ya ucsa nolur ucmasa nolur..haritada baktim simdi yerine ankara kadar var yok..seferi olduguna bilr sasirdim yane..kim gider hergun singapira bi ucak dolusu???kara para aklama olabilir mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cambodian ~ 8 yıl önce
Ya ne cahil adamsın.
? ~ 8 yıl önce
havacilik bilgimle seni rezil ederimm..!!
Cahil ~ 8 yıl önce
Yuhh artık ya adamların filosunda 19 tane 380, 34 77/3, 23 tane 77/2 31 tane A330 var ne anlatıyorsun sen ya boş bilgisiz adamlar şuraya yazmasın
cemo ~ 8 yıl önce
Yeterince rezil olmuş sun fazlası na lüzum kalmamış
cahillik? ~ 8 yıl önce
hacım sen yanlış siteye gelmişin..
camarothy ~ 8 yıl önce
Singapore hava yolları 3.havalimani açılsın airbus 380 ile uçuşlarıni yapacak, bekliyorlar.dunyanin en güvenli ve hizmet kalitesi en yüksek olan 5 havayolu ndan bir tanesidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no comment ~ 8 yıl önce
Adama helal olsun...Atanır atanmaz bu ülkenin genetik şifresi çözmüş...Bence THY bu adamı Amerika pazarında değerlendirmeli...iyi pazarlamacı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000