11 Ekim 2014, Cumartesi 09:58:31

PEGASUS'UN YENİ UÇAĞININ ADI BELLİ OLDU

Pegasus Hava Yolları, ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi ile filosuna katılacak olan yeni Boeing 737-800 uçağına ismini verecek şanslı kız çocuğunu belirledi.
  • Neden jasmin ? Türk çocuğu değil mi bu ? Bu nasıl bir özentidir yarabbim. Geldiğimiz duruma bakın. Bünyamini de benjamin yapın bari.
  • Jasmin ne yav Yasemin Yasemin Türkçe'nin içine ettiniz yazıklar olsun
  • Türk şirketinin uçağına bir Türk kızının ismi olaydı daha iyi olurdu. Yabancı ismi niye seçmişler anlayamadım?
  • Cin Ali'nin vardır bir bildiği.
  • 8 yaşındaki bir çocuğun hayalini lekeleyecek notlarınız nedeniyle sizleri ayıplıyorum.
  • Bulurlar pilot tabii dur bekle emekli olan askerler var onları alıcaklar işe he tabii unutuyordum bide babası kaptan veya dayıları olan torpilliler var. Yani demek istediğim pilot bulurlar merak etmeyin.
  • Bu ismi koymak manidar.bu ara ilginç isimler gündemde.meymune maımonidis.sare sarah .jasmin neyse hepsi birseyler cagrıştıyor gibi.bir kaç tane daha var ama fazla olmasın sonra yazarız
  • Öz Türkçe isim koymalıyız. Çocuklara da uçaklara da. Ne arapça, ne uydurukça.
  • Hayırlı olsun. Bakalım uçağı uçurmaya pilot bulabilecekler mi?
  • haberde ismin cekilisle belirlendigi yaziyor. yani isim elif, zeynep, helga, jenifer vs de olabilirdi.bu nedenle isim uzerinden degisik anlamlar cikarmak hos degil. Haa cekiliste hile yapilmis ve bu durum tespit edilmisse o zaman durum degisir. boyle bir tespit yoksa tartisma gereksiz

Pegasus Hava Yolları, ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi ile filosuna katılacak olan yeni Boeing 737-800 uçağına ismini verecek şanslı kız çocuğunu belirledi. Çekiliş sonunda kazanan kız çocuğu İstanbul’da yaşayan 8 yaşındaki Jasmin Yalçın oldu.

Pegasus Hava Yolları’nın Haziran ayında başlattığı “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi sonuçlandı. 0-10 yaş arasındaki kız çocukların katıldığı ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişine 30 Eylül tarihine kadar yaklaşık 18.000 başvuru yapıldı. Yapılan çekiliş ile İstanbul’da yaşayan 8 yaşındaki Jasmin Yalçın, Pegasus filosuna Ocak ayında katılacak Boeing 737-800 uçağına ismini verme şansı yakaladı. Minik Jasmin’in adı ve soyadının baş harfi, Pegasus’un yeni uçağıyla 36 ülkede 86 noktada gökyüzüyle buluşacak.

Jasmin, isim çekilişini kazandığını duyduğunda hissettiklerini şöyle ifade etti: “Pegasus’un yeni uçağına ismimin verileceğini ve gökyüzünde dolaşacağını öğrendiğimde çok mutlu oldum. İsmimi taşıyacak olan uçağı görmek için sabırsızlanıyorum. Beni yarışmaya kaydettiren anneme ve Pegasus’a çok teşekkür ederim.”

Jasmin için çekilişe başvuran annesi Ayten Yalçın ise “Pegasus’un Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyasını 3 yıldır duyuyor ve takip ediyorum. Bu sene, ben de kızıma dünyanın en güzel hediyesini vermek için şansımı denemek istedim. Kazanırsa kızım için unutulmayacak bir anı olacağını düşünerek formu doldurdum. Sonuçların açıklanacağı süreçte yaşadığımız heyecanlı bekleyişin ardından kazandığımızı öğrenmek bizi çok mutlu etti.” dedi. 

PEGASUS'UN YENİ UÇAĞININ ADI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Garip ~ 10 yıl önce
Neden jasmin ? Türk çocuğu değil mi bu ? Bu nasıl bir özentidir yarabbim. Geldiğimiz duruma bakın. Bünyamini de benjamin yapın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Jasmin ne yav Yasemin Yasemin Türkçe'nin içine ettiniz yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Türk şirketinin uçağına bir Türk kızının ismi olaydı daha iyi olurdu. Yabancı ismi niye seçmişler anlayamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cin Ali'nin vardır bir bildiği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayali Lekelemek ~ 10 yıl önce
8 yaşındaki bir çocuğun hayalini lekeleyecek notlarınız nedeniyle sizleri ayıplıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı ~ 10 yıl önce
Bulurlar pilot tabii dur bekle emekli olan askerler var onları alıcaklar işe he tabii unutuyordum bide babası kaptan veya dayıları olan torpilliler var. Yani demek istediğim pilot bulurlar merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ... ~ 10 yıl önce
Bu ismi koymak manidar.bu ara ilginç isimler gündemde.meymune maımonidis.sare sarah .jasmin neyse hepsi birseyler cagrıştıyor gibi.bir kaç tane daha var ama fazla olmasın sonra yazarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uydurukça ~ 10 yıl önce
Öz Türkçe isim koymalıyız. Çocuklara da uçaklara da. Ne arapça, ne uydurukça.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı... ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun. Bakalım uçağı uçurmaya pilot bulabilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiniyet sart ~ 10 yıl önce
haberde ismin cekilisle belirlendigi yaziyor. yani isim elif, zeynep, helga, jenifer vs de olabilirdi.bu nedenle isim uzerinden degisik anlamlar cikarmak hos degil. Haa cekiliste hile yapilmis ve bu durum tespit edilmisse o zaman durum degisir. boyle bir tespit yoksa tartisma gereksiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000