18 Aralık 2012, Salı 10:02:31

PEGASUS'TAN ÇILGIN SİPARİŞ!

Pegasus Havayolları'nda "Boeing devri kapanıyor mu?" sorularının sıkça sorulduğu şu günlerde dünyaca ünlü bir haber ajansından bomba gibi bir iddia geldi. Pegasus, 9 milyar dolarlık dev siparişi açıklayacak...
  • Şimdi durum daha iyi anlaşıldı. Biz de dedik ki aferin THY 'ye sadece level 4 istiyor, ilanlardan toefl,IElts ve Kpds kaldırmışar. Doğrusu da buydu zaten diye. Demek pegasustan geçiyorlar vay be..Rüzgar nereden eserse.
  • Pegasus'tan THY'na geçecek Kaptan ve F/O sayısı ile de rekor kırabilir...
  • BAŞINDAN BERİ SÖYLÜYORUM ,SAYIN YÖNETİCİLER TAMAM HERŞEYİ GÜZEL YAPIYORSUNUZ, ŞİRKETİ GÜZEL YÖNETİYORSUNUZ, ÇATIR ÇATIR YENİ UÇAK SİPARİŞİ VERİYORSUNUZ AMA TEKNİK KADROYU GÜÇLENDİRMEZSENİZ BU UÇAKLAR ÇOK YAKIN BİR ZAMAN SONRA BAŞINIZA BÜYÜK PROBLEMLER AÇAR BENDEN SÖYLEMESİ !
  • Yurt dışı Yurt içi havayolu şirketleri uçuş durdurmaya ,kapanmaya;(el altından güçleri birleştirmeye) başladılar bunları gören ve farkına varan şirketler uakarı kiraya çıkaraarak patamadan zararsız oarak çıkmaya çalışıyor... 1. dünya ülkeleri ve güçlü havayolları adımları durdururken, 3. dünya kabul edilen bir şirketin büyümesi güçlenip yeni ülke yeni alan aşrtları sağlanmaya başlaması bu gücün arkasını sorgulatıyor ve TK başarısının malum bağlantıları ile kapıları açması maddi destek ile devlet gücünü aba altından göstererek ezmesi normaldir ancak besleyen ülkelere ve uçuş yapmak istediklerine dikkat ediniz... Gelelim simsarlık sonucu bilgilerimize TÜRKİYEDE KURULMASI PLANLANAN AMERİKA DESTEKLİ YENİ ŞİRKET!.. el altından kaptanlar ile anlaşmaların yapıldığı kapatılan şirketlerin uçaklarının kiralandığı duyulmaya başladı ... bir gruba ait yapılanma olarak başlayacak arkasında Amerika sömürgesini taşıyan bu şirket TK gücünü yakında kıracaktır!...
  • 32 kaptan pilot THY ye geçmek üzere haberiniz olsun ...... İşlem tamam sanırım % 99.5
  • OLSUN KARDESIM AVRUBADA IS GRIZI VAR ALSINLAR INSALLAH GUZEL YÖNEDIRLERDE VADANDAS MEMNUN OLUR YALINIZ DÜSÜNCE DEGISMESI LAZIM BEN AIR BERLINLE UCDUM YANI PEGASUS ILE ISBIRLIGI ICINDELER KUSURA BAKMAYIN IKRAMI YOLCULUGU HARIKA HER SEY PARA DEGILDIR 40DAKIKA YOLCUKDA BILE COK GUZEL IKRAMDA BULUNDULAR LÜTFEN BAZI SEYLERIN DEGISMESI LAZIM MÜSTERININ HER ZAMAN BIR VELI NIMET OLDUGUNU SAYIN DEGERLI YONEDICI ARKADASLARADAHATIRLADIRIM SAYGI VE SEVGILERIM ILETIR HAYIRLI UCUSLAR GÜZEL YARINLAR CAMIAYA HAYIRLI OLSUN.
  • koskoca bakani 100 siparislik ucak icinmi cagirdiniz ?
  • THY'nin tekelleşmesine karşıyım. Her alanda rekabet kaliteyi artırır...
  • Şu an 20'den fazla kaptanın TK ile görüşmeleri devam ediyor. 14 Aralık'ta TK eğitim binasında evrak toplama ve mülakatlar vardı. Şu kişiler oradaydı demeyelim ama yakın zamanda Pegasus'u bir sürpriz bekliyor gibi gözüküyor.
  • Basarılarının devamını dilerim. Sayın Ali SABANCI bU SEKTOR ARTIK aLİ BEY DEN SORULACAK O KADAR !!!!!

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Ali Sabancı'nın yaptığı Esas Holding bünyesindeki Pegasus Havayolları, dünya gündemine oturacak dev bir uçak alım siparişi vermeye hazırlanıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı bir organizasyonla 2023 hedeflerinin açıklanacağı ve aynı organizasyonda dev bir uçak alım siparişinin tüm dünyaya duyurulacağı iddia edildi.

 

Havacılık sektörü kaynakları, Pegasus Havayolları’nın 100 adete kadar Airbus A320 cinsi yolcu uçağı siparişi vermeye hazırlandığını bildirdi.

Reuters Ajansı’na bilgi veren adlarının açıklanmasını istemeyen kaynaklar, nihai olarak 100 uçak siparişine kadar yükselebilecek anlaşmanın mali değerinin liste fiyatlarına göre 9 milyar doları aşabileceğini ifade ettiler.

Airbus ve Pegasus konu hakkında yorum yapmadı. Şu ana kadar Boeing’in ürettiği uçaklarını kullanan Pegasus’un daha önce 50 adete kadar alım öngören siparişi dünyanın başlıca iki yolcu uçağı üreticisi arasında yaşanan sert fiyat rekabetinin en güncel örneklerinden birini oluşturuyor.

İddianın ardından tüm gözler bugün gerçekleştirilecek organizasyona çevirildi.

PEGASUS'TAN ÇILGIN SİPARİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

anlaşıldı ~ 11 yıl önce
Şimdi durum daha iyi anlaşıldı. Biz de dedik ki aferin THY 'ye sadece level 4 istiyor, ilanlardan toefl,IElts ve Kpds kaldırmışar. Doğrusu da buydu zaten diye. Demek pegasustan geçiyorlar vay be..Rüzgar nereden eserse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Pegasus'tan THY'na geçecek Kaptan ve F/O sayısı ile de rekor kırabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 11 yıl önce
BAŞINDAN BERİ SÖYLÜYORUM ,SAYIN YÖNETİCİLER TAMAM HERŞEYİ GÜZEL YAPIYORSUNUZ, ŞİRKETİ GÜZEL YÖNETİYORSUNUZ, ÇATIR ÇATIR YENİ UÇAK SİPARİŞİ VERİYORSUNUZ AMA TEKNİK KADROYU GÜÇLENDİRMEZSENİZ BU UÇAKLAR ÇOK YAKIN BİR ZAMAN SONRA BAŞINIZA BÜYÜK PROBLEMLER AÇAR BENDEN SÖYLEMESİ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgili ~ 11 yıl önce
bosuna konusuyorsun kardesim pegasus elaman"a onem vermiyor ucaklar simdilik yeni ucuyormu ? ucuyor onemli olan o gunluk bakim nasil yapiliyor o mechul !
simsaranaliz ~ 11 yıl önce
Yurt dışı Yurt içi havayolu şirketleri uçuş durdurmaya ,kapanmaya;(el altından güçleri birleştirmeye) başladılar bunları gören ve farkına varan şirketler uakarı kiraya çıkaraarak patamadan zararsız oarak çıkmaya çalışıyor... 1. dünya ülkeleri ve güçlü havayolları adımları durdururken, 3. dünya kabul edilen bir şirketin büyümesi güçlenip yeni ülke yeni alan aşrtları sağlanmaya başlaması bu gücün arkasını sorgulatıyor ve TK başarısının malum bağlantıları ile kapıları açması maddi destek ile devlet gücünü aba altından göstererek ezmesi normaldir ancak besleyen ülkelere ve uçuş yapmak istediklerine dikkat ediniz... Gelelim simsarlık sonucu bilgilerimize TÜRKİYEDE KURULMASI PLANLANAN AMERİKA DESTEKLİ YENİ ŞİRKET!.. el altından kaptanlar ile anlaşmaların yapıldığı kapatılan şirketlerin uçaklarının kiralandığı duyulmaya başladı ... bir gruba ait yapılanma olarak başlayacak arkasında Amerika sömürgesini taşıyan bu şirket TK gücünü yakında kıracaktır!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne içtiysen ~ 11 yıl önce
Aynısından ben de istiyorum!
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
32 kaptan pilot THY ye geçmek üzere haberiniz olsun ...... İşlem tamam sanırım % 99.5

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
OLSUN KARDESIM AVRUBADA IS GRIZI VAR ALSINLAR INSALLAH GUZEL YÖNEDIRLERDE VADANDAS MEMNUN OLUR YALINIZ DÜSÜNCE DEGISMESI LAZIM BEN AIR BERLINLE UCDUM YANI PEGASUS ILE ISBIRLIGI ICINDELER KUSURA BAKMAYIN IKRAMI YOLCULUGU HARIKA HER SEY PARA DEGILDIR 40DAKIKA YOLCUKDA BILE COK GUZEL IKRAMDA BULUNDULAR LÜTFEN BAZI SEYLERIN DEGISMESI LAZIM MÜSTERININ HER ZAMAN BIR VELI NIMET OLDUGUNU SAYIN DEGERLI YONEDICI ARKADASLARADAHATIRLADIRIM SAYGI VE SEVGILERIM ILETIR HAYIRLI UCUSLAR GÜZEL YARINLAR CAMIAYA HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeynel ~ 11 yıl önce
koskoca bakani 100 siparislik ucak icinmi cagirdiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
:)
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY'nin tekelleşmesine karşıyım. Her alanda rekabet kaliteyi artırır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Rekabet tabii kide güzel şey ama aldıkları uçakların tamamı dar gövdeli kısa menzilli uçaklar. Geniş gövde ve Uzun menzilde hala THY tekeli var.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
aldiklri ucaklardan bize ne? :) Adamlar cayir cayir calisiyor. Genis govedede alirlar kac yillik sirketten bahsediyoruz?
Farkında değiller ~ 11 yıl önce
Şu an 20'den fazla kaptanın TK ile görüşmeleri devam ediyor. 14 Aralık'ta TK eğitim binasında evrak toplama ve mülakatlar vardı. Şu kişiler oradaydı demeyelim ama yakın zamanda Pegasus'u bir sürpriz bekliyor gibi gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Basarılarının devamını dilerim. Sayın Ali SABANCI bU SEKTOR ARTIK aLİ BEY DEN SORULACAK O KADAR !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000