02 Kasım 2016, Çarşamba 11:30:09

MH370 için yeni rapor yayınlandı

2014'te 239 yolcusuyla kaybolan Malezya uçağına ilişkin yeni bir rapor yayınlandı.
  • Ucak tayfunlar ve fırtınalar bölgesinden geçmiş ve okyanusun en derin bölgesiymis. Bu tip firtınalar ve kasirgalar gökyüzüne doğru görünmeyen bir hortum oluşturur. Bunun ucersine giren her nesne siddetli sekilde savrulur. Bunu kestirmek çok güçtür ozellikle bulutlar arasindaysaniz. Burda hata olarak şu cikiyor ; yanlış rota. Bu bölgeye ne ucak ne gemi rotası verilmemeli. Bu hortumun ne zaman cikacagi hic belli olmaz. Ve ustalik ise yaramaz. En guzeli yolu uzatip daha guvenli bolgeden ucmak
  • Sen nerde biliyorsun adaya indigini. Gercekten sen harcaniyorsun sana haksizlik ediyorlar. Ikincisi sen havacimisin. Bir havaci boyle dusunmez.
  • LOST geldi aklıma hemen
  • Halk dili ilginc olmus gercekten hastalik adi sanki yani bir ucak düsme tehlikesi atlatsa ölüm dalisi atlattikmi diyecez :))
  • belkıde bılınclı veya bılıncsız vuruldu saklanıyor
  • Halk dilinde ölüm dalışı diye bir ifade yok sayın yazar. Kesin bilgi :)
  • Bir halt yediler hala kılıf bulmaya çalşıyorlar. Koskoca 777 okyanusa düşecek ve yıllardır sadece bir kaç tane parçası bulunacak öyle mi? Hadi kardeşim, hadi canım kardeşim inandık peki tamam. O uçak büyük ihtimal bir adaya indirildi ve gizleniyor ama nedir ne değildir yıllar sonra ortaya çıkacak.
  • Halk dilinde bilinen adıyla ne demek yaaaa :))) ben bugün ölüm dalışı gördüm. Böyle bişi mi

Mart 2014'te 239 yolcusuyla sırra kadem basan MH370 sefer sayılı Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağıyla ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Arama çalışmalarına öncülük eden Avustralya Ulaşım Güvenlik Bürosu (ATSB) uçağın yakıtı bittikten sonra hiçbir insan müdahalesi olmadan hızla indiğini belirtti.

Euronews'te yer alan habere göre, raporda bulunan flap yani uçağın iniş ve kalkışında uçağın düşük hızlarda tutunmasını sağlayan kanat parçaları üzerinde yapılan incelemelerin Boeing 777 tipi yolcu uçağının iniş için alçalmadığını gösterdiği bildirildi. Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken kaybolan uçağın halk dilinde bilinen adıyla “ölüm dalışı” yaptığı kaydedildi.

Hint Okyanusu'na düştüğü tahmin edilen uçağa ait enkaz parçalarını arama çalışmaları sürüyor. Kaza dünya havacılık tarihinin en büyük gizemlerinden biri olarak görülüyor.

MH370 için yeni rapor yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

sezgisi güçlü adam ~ 7 yıl önce
Ucak tayfunlar ve fırtınalar bölgesinden geçmiş ve okyanusun en derin bölgesiymis. Bu tip firtınalar ve kasirgalar gökyüzüne doğru görünmeyen bir hortum oluşturur. Bunun ucersine giren her nesne siddetli sekilde savrulur. Bunu kestirmek çok güçtür ozellikle bulutlar arasindaysaniz. Burda hata olarak şu cikiyor ; yanlış rota. Bu bölgeye ne ucak ne gemi rotası verilmemeli. Bu hortumun ne zaman cikacagi hic belli olmaz. Ve ustalik ise yaramaz. En guzeli yolu uzatip daha guvenli bolgeden ucmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
And daglari ~ 7 yıl önce
Sen nerde biliyorsun adaya indigini. Gercekten sen harcaniyorsun sana haksizlik ediyorlar. Ikincisi sen havacimisin. Bir havaci boyle dusunmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huhaz ~ 7 yıl önce
LOST geldi aklıma hemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Halk dili ilginc olmus gercekten hastalik adi sanki yani bir ucak düsme tehlikesi atlatsa ölüm dalisi atlattikmi diyecez :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 7 yıl önce
belkıde bılınclı veya bılıncsız vuruldu saklanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk ~ 7 yıl önce
Halk dilinde ölüm dalışı diye bir ifade yok sayın yazar. Kesin bilgi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ne gereksiz insanlarsiniz ~ 7 yıl önce
Siz hic denize veya havuza baliklama atlamadiniz mi? Yada "baliklama atlamak" tabirini duymadiniz mi halk dilinde? Ölum dalisi demek burun aşagi ucagin suya bilmem kac km hizla cakilmasi demek. Ne kadar cok insanlari yermeye meraklisiniz. Beyin yoksunlari
Sipahi ~ 7 yıl önce
Yayalim.
Roket Adam ~ 7 yıl önce
Bir halt yediler hala kılıf bulmaya çalşıyorlar. Koskoca 777 okyanusa düşecek ve yıllardır sadece bir kaç tane parçası bulunacak öyle mi? Hadi kardeşim, hadi canım kardeşim inandık peki tamam. O uçak büyük ihtimal bir adaya indirildi ve gizleniyor ama nedir ne değildir yıllar sonra ortaya çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avşa adasında mı ~ 7 yıl önce
Düştüğüne inanmıyorsun da adaya inip kaçırıldığına mı inanıyorsun?
~ 7 yıl önce
Evet bir adaya indirildi ve saklanıyor. Peki sebep? O kadar vatandaşını kaybeden ülkeler ki bu ülkelerin arasında Çin de var, hiç mi görmeyecek bu uçağı uydulardan filan da.
Halk ~ 7 yıl önce
Halk dilinde bilinen adıyla ne demek yaaaa :))) ben bugün ölüm dalışı gördüm. Böyle bişi mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000