10 Haziran 2016, Cuma 13:52:05

Kayıp uçağa ait yeni bir parça bulundu

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Pekin’e giderken kaybolan Malezya Hava Yollarına ait yolcu uçağının olduğu düşünülen yeni bir parça bulundu.
  • gercekten yazık

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Pekin’e giderken kaybolan Malezya Hava Yollarına ait yolcu uçağının olduğu düşünülen yeni bir parça bulundu. Parçanın bulunduğu yer ise tahminlerin biraz dışında bir bölge. Güney Avustralya açıklarındaki Kanguru Adası.

“Sahilde yüyürken bu parçayla karşılaştım. Belki de Malezya uçağına aittir dedim. Aşağıya doğru gelmiş olabileceğini düşündüm. “

Malezya Havayollarına ait Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan MH370 sefer sayılı uçak 8 Mart 2014’te 239 yolcu ve mürettebatıyla kaybolmuştu.

Uzmanlar da parçanın Malezya uçağına ait olabileceğini çünkü, Güney Hint Okyanusu’nda akımların sürüklenme yollarıyla tutarlılık gösterdiğini söylüyor.

Avustralya liderliğinde iki yıldır devam eden arama çalışmaları, iz bulunamaması durumunda Temmuz 2016’da sona erecek. Arama çalışmalarının Avustralya’ya maliyeti 200 milyon doları aştı.

Kayıp uçağa ait yeni bir parça bulundu

Yorumlar

tc ~ 8 yıl önce
gercekten yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne2 ~ 8 yıl önce
Yazık ne demek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000