28 Ekim 2016, Cuma 09:22:05

Dev uçak artık o havalimanına inmeyecek

Hollandalı havayolu şirketi KLM Airlines, St. Maarten'deki Prenses Juliana Havalimanı'na bugünden sonra B747 ile uçmayacağını duyurdu.
  • muhteşem bir ada. uçakla inmek ve kalkmak nefes kesici. adanın yarısı Hollanda'nın, yarısı Fransa'nın. adada vergi dairesi vergi yok. Sudi Özkan'ın Princess oteli var ve Sudi bey burada yaşıyor.çıplaklar kampı ve adanın iklimi muhteşem, alışveriş cenneti bir ada.
  • Goruntu guzel,KLM in gelecgi goruntusude cok karanlik, cok surmez batmak uzere.
  • Pisti kısa olduğu için 747 az yakıt alıp kalkıyor biraz ilerideki başka adaya inip yakıt full ediyor öylace AMS ve CDG'ye varabiliyordu.330'lar daha kısa pistten havalanabildiği için nonstop AMS'ye inerler artık.
  • Bu saatten sonra buraya 380 inerse haber olur, gerisi teferrruat...
  • Videolar harika. Bu arada dikkatimi çekti: St.Maartens nasıl bir yerse; havaalanı bitiyor, milletin evinin bahçesi başlıyor?
  • Kralicenin ucus firmasi bitti, insan kurtarmaya cabalar ama yok para cok ya. Dert degil. Yakinda iflas bayragini cekiyor.
  • Harika landings ve take off. ada cok guzel ama klm bu gidisle sadece kuculuyor. isten atilanlar oluyo fln.
  • biraz da Airbus 330 plajdan yaklaşma videoları izleyelim.

Hollandalı havayolu şirketi KLM Airlines, St. Maarten'deki Prenses Juliana Havalimanı'na bugünden sonra B747 ile uçmayacağını duyurdu.

St. Maarten'de plajın hemen yanı başındaki havalimanına inişleriyle adete burası ile özdeşleşen KLM'den kısmen üzücü bir haber geldi.

KLM Havayolları'nın KL785 sefer sayısı ile gerçekleştireceği Amsterdam-St. Maarten uçuşunda son kez Boeing B747 tipi uçak kullanılacak. Şirket, bugünden sonra St. Maarten seferlerinde Airbus A330 tipi uçak kullanacak.



Dev uçak artık o havalimanına inmeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

selim ~ 6 yıl önce
muhteşem bir ada. uçakla inmek ve kalkmak nefes kesici. adanın yarısı Hollanda'nın, yarısı Fransa'nın. adada vergi dairesi vergi yok. Sudi Özkan'ın Princess oteli var ve Sudi bey burada yaşıyor.çıplaklar kampı ve adanın iklimi muhteşem, alışveriş cenneti bir ada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poor dutch ~ 7 yıl önce
Goruntu guzel,KLM in gelecgi goruntusude cok karanlik, cok surmez batmak uzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fransız/Hollandalı ~ 7 yıl önce
Pisti kısa olduğu için 747 az yakıt alıp kalkıyor biraz ilerideki başka adaya inip yakıt full ediyor öylace AMS ve CDG'ye varabiliyordu.330'lar daha kısa pistten havalanabildiği için nonstop AMS'ye inerler artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
anne hollandali baba fransiz? baba fransiz anne hollandali?
380 ~ 7 yıl önce
Bu saatten sonra buraya 380 inerse haber olur, gerisi teferrruat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Videolar harika. Bu arada dikkatimi çekti: St.Maartens nasıl bir yerse; havaalanı bitiyor, milletin evinin bahçesi başlıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL. ~ 7 yıl önce
Kralicenin ucus firmasi bitti, insan kurtarmaya cabalar ama yok para cok ya. Dert degil. Yakinda iflas bayragini cekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇAN TİLKİ ~ 7 yıl önce
Her şeyi ben bilirim edasıyla,,karamsar,anlaşılmayan bir şeyler yazmışsınız,,yahu bıktık amaçsız,garip yorumlardan..Biz inişi izleyelim...
N.l ~ 7 yıl önce
Okuma sende. Tilki oku diyen yok. Sukkel
. ~ 7 yıl önce
ucan salak tilki :-)
Goudse kaas ~ 7 yıl önce
Harika landings ve take off. ada cok guzel ama klm bu gidisle sadece kuculuyor. isten atilanlar oluyo fln.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Sade KLM batmio , tum hollanda batik.verdikleri ayligi faizile devlet geri Alio.yeryuzundeki en acimasiz devlet. Turkiyedekiller ne kadar rahat olduklarindan haberleri yok. Hollandada fakirlik aldi basini gidio. Dunyada halkini legal olarak soyan bir ulkedir.
G.k ~ 7 yıl önce
Butun avrupa birligi bitti. Ingiltere batan gemiyi zamaninda terk eti. Buyuk savas sever patron amerika sagolsun. Daha da beter olcak. Clinton basbakan olursa. Iran and russia is the next syria. ww 3 cok yakin. Sukurler olsun tr kalcak yerimiz var. X
iyi olmuş ~ 7 yıl önce
biraz da Airbus 330 plajdan yaklaşma videoları izleyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
bikinili hatunlar!!
. ~ 7 yıl önce
Pes
~ 7 yıl önce
Bikinili kadınlar mı yani tek derdin? Allah aşkına şuraya eli şeyinde olanlar yorum yazmasın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000